Yine oda arkadaşlarım :))

uhappygirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
238
98
28
Merhaba Kızlar, dün akşam beni sinir eden bi konu geçti şimdi onu anlatacağım. Kırmadan yorum yaparsanız sevinirim çünkü zaten canım sıkkkın. Şimdi konuya geçiyorum :)
Oda arkadaşlarımla oturuyorduk konu konuyu açtı bir tanesi dedi ki: Benim evleneceğim adam romantik olmalı. Ben de dedim ki romantik olmak değil mesele. Mesela benim bi arkadaşım var romantik ama yaptığı sürprizler sevgilisine özel değil. Çünkü bana, “ben sürpriz yapmayı seviyorum” demişti. Sevgilisiyle ayrıldığında “biriyle çıkıp sürpriz yapmam gerek” vs diye konuşuyordu. Bu yüzden herkese yapmasın (yanı geçmiş sevgililerine) bana özel olsun isterim ben. Bak benim sevgilim daha önce iki kişiyle sevgili olmuş zaten lise dönemindeymiş falan ama sanmıyorum bir şey yaptığını çünkü bana da başta sürpriz falan yapmıyordu. Niye cimrimiymiş dedi arkadaş. Ya dedim cimrililiğinden değil önceden odunmuş şimdi düzelmiş. Şimdi bana çok güzel sürprizler yapıyor, hediyeler alıyor dedim. Hani bana özel, beni mutlu etmek istiyor. Geçen yıldönümümüzü anlattım bak dedim mumlar, kalpli balonlar vs. Bana kendimi özel hissettiriyor. Ben de önceden odundum kimseye bir şey almadım yapmadım içimden gelmedi. Ama sevgilim için çok güzel şeyler hazırladım falan. Yoksa uğraşmam dedim. Öteki kız da ee karşındaki odun olunca sen de odun oluyorsun dedi. :kızgın: Bi de üstüne bunu açıkladım ya ben o benden önce yapan biri değilmiş diyorum o şu an da hala öyle dediğimi sanıyor. Açıklıyorum hala anlamıyorlar. Hata ben de çünkü açıklıyorum. Napim yanlış anlaşılma olmasın dedim. Ya yanlış kelime kullanmışım önceden odunmuş diyerek ama açıkladım niye anlamıyorlar. Açıklamama mı yapamıyorum acaba yoksa hiç romantik insan görmemişler de bak benim sevgilim romantik şeyler yapıyor diyince algılayamadılar mı. Sonra öteki kalktı sevgilisinin kendine aldığı hediye gösterdi sonra konu kapandı. Acaba ben böyle anlatınca yanlış mı anladılar beni. Yaşları da küçük biri 18, diğeri 19 yaşında. Ama genel olarak böyleler anlaşmada sorun yaşıyoruz hep açıklama yapıyorum. Diğer insanlarla konuşurken böyle iletişim sorunu yaşamıyorum. Sevgilime anlattım ciddiye alıp açıklama yapma dalga geç dedi. Çünkü zaten açıklamamı bile doğru düzgün dinlediklerinden şüpheliyim. Hata ben de mi belki de hiç konuşmamalıyım, uzun diyaloglara girmemeliyim. Oda arkadaşı işte insan sohbet etmek istiyor, konuşmayı seven biriyim. Ama takıntılıyım biraz taktım yani şu an bi süre kafamı kurcalar. Anlamadığım kısım ben açıklama yapıyorum ya sanki hiç yapmamışım gibi alakasız cümleler kuruyorlar.

Ben çok arkadaş seçerim. Zeki insan severim, aptalla hiç uğraşamam. Sizin yaşlarınızdayken de çok çoookk konuşkandım.
Yurtta bir yıl kaldım 2-3 güne kalmadı başka odaya geçtim, ilk odadakilerle frekans tutmadı diye. Odamı değişemeseydim de muhabbet ihtiyacım olunca daha kafa birileriyle vakit geçirirdim, odada kalmazdım sanırım.

Siz de madem anlaşamıyorsunuz, dediklerinizi anlayabilecek kapasitede değiller, mesafeli olun. Çok da dert edilecek bir durum yok.

arkadaşınız kendinden ve kendi istediği adaydan bahsederken, siz ama öyle herkese romantik olmasın bak benim sevgilim çok iyi gibi bir örnek verince, arkadaşınız da kendinizi ve sevgilinizi övdüğünüzü hissedip özellikle saldırıya geçmiş gibi görünüyor. Anlamıyor gibi yapmış, sinir etmek için.

cidden oturup kimin sevgilisi ne kadar süpriz yapmış bunu mu konuşuyorsunuz :KK70: bir de bunu sevgiline anlatıp akıl mı alıyorsun :KK70: ne diyim ki... her insanın derdi de başka işte... Allah kolaylık versin

Off okurken baya kafam baya karıştı, noktalama işaretlerini sevip koruyalım.
Derdinizi seveyim demek isterim öncelikle. Birincisi kötü bir şey dememişler, neyi yanlış anladıklarını düşündüğünüzü ben anlamadım.
İkincisi, ne anlatırsan anlat karşındaki anlayabildiği kadarını anlar.
Üçüncüsü, ben de üstteki bir üyenin dediği gibi zeki insanlarla arkadaş olmayı severim.

Neyse ya haklısınız aslında gereksiz bi konu. Konuyu içeriğini silsem gözükmeme gibi bi durum olur mu acaba denemek istiyorum :)

Gelin evi programının üniversite ayağı gibi olmuş muhabbet

Aha oda arkadaşı dediniz yettim gari !
Bismillahirrahmanirrahim-Ne-olduğunu-hemen-anlatın..jpg

:KK70:Nolmuş kuzucum sevgili kavgası mı çıkmış:confused:Bak beterin beteri var gördün mü:KK48:
Fazla samimiyetin zararları olabilir bak bu. Ciddiyim. Biz rafı vs her şeyi ayirdik konuşmuyoruz da fazla oh mis. Üç gun sonra da turkiyeye geliyorum. İşte aşırı samimiyet olunca böyle oluyor demek ki

X