Saç Rengi ve Saç Boyama yine ne yapıcağımı bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar (resimli)

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
kızlar bilenleriniz vardır muahakkak 5 gunde bır napcam ben dediğim için :17: . sacımı bı kere actım ıstedıgım ton olmadıgı ıcın 3 hafta sonra tekrar actım ama bu seferde baya dokulme oldu cok korkmustum. Suan bakım maskesıyle yaglarla toparlıyorum yumusamalar basladı kazık gıbı degıl artık şukurler olsun . Actıgım son halimden memnunum koyu sarı bıse oldu yani boya yapsam istedigim renge ulasabılecegım bı ton oldu ama kararlıyım amonyaksız boyayla boyıcam dogal boya kullanıcam . sonunda acme color bitkisel boyayla boyamaya karar verdım . sorum şu ıkıncı kez acalı daha 1 hafta oldu ve 2hafta sonra acmeyle boyamak ıstıyorum yani actıktan 3hafta sonra bitkiselle boyasam yıpranma yıne olur mu dokulur mu yanar mı cok korkuyorum boyamak ıcın 3 hafta beklemem yeterlı olur mu
ıkıncı kez actıktan sonrakı son halim bu

$DSC05735.JPG

kullanmak istedigim boyalarda bu $010.jpg $211.jpg
platinin rengi nie öle onu da anlamıs degılım:26: ama platin sarısı dıe almayı dusunuyorum

arkadaşım saçını boyadınmı? ya kimse yorum yazmamış birde kimse merak etmemiş bu kapakta neden gri gözüküyor bu platinler offf ..bende beauty diye bi markanın platinini almak istiyorum ama korktum o kapaktaki resimden sanki saçıma bi gölge bırakıcak gibi geldi...yani sarı olmayan tuhaf bi renk ama kocaman platin yazıyo kararsız kaldım okadar araştırdım netten kimse merak etmemiş hayret yani..

Back