- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Teşekkür ederim.Kız yine mi sen?Şaka şaka aşko. Yani öncelikle buralardan bi el ayak çekmek gerek diye düşünüyorum. Yani burada çok fazla vakit harcanıyor keza tüm sosyal medya hesaplarını da dondurmakla işe başla. Youtube bu konuda çok verimli olabilir. Güzel KPSS videoları var. Motivasyon için atanmış kişilerin Vlogları falan var. Ama işte senin sorunun bunlar değil. Bana kalırsa sen kendini çok kiyasliyorsun başkalarıyla. Diğer konularından da hatırlıyorum az buçuk. Bu şekilde hiç bir yere varamazsın. Kıyası bırak, hayatına odaklan derim.
Zaten onu çok istiyorum ama nasıl temelim hiç yok sifirdan başlamak nasıl bilemiyorumkpss çalışıp atanabilirsin internette çok güzel videolar var özeli boşver bu yıl kas kpss çalış
en kötü 2 senene malolur bu sene temel oturtmaya başlarsınZaten onu çok istiyorum ama nasıl temelim hiç yok sifirdan başlamak nasıl bilemiyorum
Şirket değil kamuEşinizin sektörü kadınlarla ise sizde şirkete işe giremez misiniz? O şirkette çalışsanız başvursanız
Kpss için çok güzel videolar var ben tamamen o videolardan çalışıp atandım öncelikle özgüveninizi toplayın bence yapamam edemem demeyin elbette ki yaparsınız sadece biraz emek vermeniz gerekiyor o kadar. Siz kendinize inanmadığınız için o emeği vermek için harekete gecemiyorsunuz. Eşinizin de tavrı sizi iyice eksik hissettiriyo. Para harcamak da biraz kişisel bir şey bence ben dediğiniz üzere çalışıyorum daha doğrusu çalışıyordum ama kendime 5 bine kedi almam. Para harcamak biraz da aileden gelen bir şey. Evlendigimiz günden beri eve para getirdigim halde eşim ısrar etmeden kendime bir çöp almış bile değilim alamıyorum yapamıyorum dediğiniz gibi çekiniyorum ailem öyle yetiştirdi çünküMutsuzum kızlar.
Çalışmayi üretmeyi hayatın içinde olmayı kendi paramı kazanmayi çok istiyorum çok seviyorum uzun yıllar calistimda .
Ama hep özel sektör de.
Hem çok çalışıp hem az para alınca işi bırak tım.
güzel bir iş bulamıyorum gelen teklifler sabah 8 akşam 7 ücret 8 bin .
Kendimi yetersiz hissediyorum.
Kpss calismak istiyorum ama nasıl nereden başlamalıyim bilmiyorum.
Ben lise yide üniversiteyide açıktan okumak zorunda kaldım. O yüzden temelime de güvenmiyorum iki kere kpss girdim .63 ve 61 aldım.
Bu sene hazıranip girmek istiyorum ama nereden başlamalı bilmiyorum
Önlisans kpss bu arada .
Eşim işi gereği hep bayanlar ile çalışıyor hatta işi bayan üzerine kurulu erkek çok az .Oradaki insanlar ile kendimi kiyasliyio üzülüyorum.
Mesela ben her kuruşumun hesabını yaparım.Kısmam ama dikkat ederim bir saate 3 bin lira vermem çok derim.
Eşim de saçmalama 3 bin para mı artık der.
Laf arasinda başka muhabbet esnasında bir bayan arkadaşinin beş bine kedi aldığından .
Bilmem kaç bine kendine araba aldığından bahsediyor üzülüyorum.
Ama elimden bir şey gelmiyor. Çık bir şey istemiyorum sadece para Kazanmak istiyorum çalışmak üretmek istiyorum ama somurulmeden hakkımı alarak bununda tek seçeneği atanmak gibi görünüyor. Eleştirmeyin lütfen zira çok kötüyüm zaten şuan .Biraz morale desteğe ihtiyacım var sadece.
Kimseyi kiskanmiyorum helall olsun çalışıp yapıyorlar ama bende yapmak istiyorum sadece
8 bin asgari ücret değil, bu para muhtemelen deneme süreci ya da ilk 1 yıl için geçerlidir. Bir ucundan tutarsanız iş tecrübenize göre başka imkanlar da açılır önünüzde. Yalnız özel sektörde sabah 8 akşam 7 olmayan iş ancak fabrika vardiyasında oluyor. Şu koşullarda ancak evde çocuk bakabilirsiniz gibi görünüyor. Bu ülkede rahat iş yok maalesef, yaşınız 35 üzeri diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. Ama 30dan sonra kpss zorlamanın da anlamı yok, ona zaman harcayacağınıza vir işe girip sigortanızı başlatmanız en akıllıcası olacaktırMutsuzum kızlar.
Çalışmayi üretmeyi hayatın içinde olmayı kendi paramı kazanmayi çok istiyorum çok seviyorum uzun yıllar calistimda .
Ama hep özel sektör de.
Hem çok çalışıp hem az para alınca işi bırak tım.
güzel bir iş bulamıyorum gelen teklifler sabah 8 akşam 7 ücret 8 bin .
Kendimi yetersiz hissediyorum.
Kpss calismak istiyorum ama nasıl nereden başlamalıyim bilmiyorum.
Ben lise yide üniversiteyide açıktan okumak zorunda kaldım. O yüzden temelime de güvenmiyorum iki kere kpss girdim .63 ve 61 aldım.
Bu sene hazıranip girmek istiyorum ama nereden başlamalı bilmiyorum
Önlisans kpss bu arada .
Eşim işi gereği hep bayanlar ile çalışıyor hatta işi bayan üzerine kurulu erkek çok az .Oradaki insanlar ile kendimi kiyasliyio üzülüyorum.
Mesela ben her kuruşumun hesabını yaparım.Kısmam ama dikkat ederim bir saate 3 bin lira vermem çok derim.
Eşim de saçmalama 3 bin para mı artık der.
Laf arasinda başka muhabbet esnasında bir bayan arkadaşinin beş bine kedi aldığından .
Bilmem kaç bine kendine araba aldığından bahsediyor üzülüyorum.
Ama elimden bir şey gelmiyor. Çık bir şey istemiyorum sadece para Kazanmak istiyorum çalışmak üretmek istiyorum ama somurulmeden hakkımı alarak bununda tek seçeneği atanmak gibi görünüyor. Eleştirmeyin lütfen zira çok kötüyüm zaten şuan .Biraz morale desteğe ihtiyacım var sadece.
Kimseyi kiskanmiyorum helall olsun çalışıp yapıyorlar ama bende yapmak istiyorum sadece