- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Mutsuzum kızlar.
Çalışmayi üretmeyi hayatın içinde olmayı kendi paramı kazanmayi çok istiyorum çok seviyorum uzun yıllar calistimda .
Ama hep özel sektör de.
Hem çok çalışıp hem az para alınca işi bırak tım.
güzel bir iş bulamıyorum gelen teklifler sabah 8 akşam 7 ücret 8 bin .
Kendimi yetersiz hissediyorum.
Kpss calismak istiyorum ama nasıl nereden başlamalıyim bilmiyorum.
Ben lise yide üniversiteyide açıktan okumak zorunda kaldım. O yüzden temelime de güvenmiyorum iki kere kpss girdim .63 ve 61 aldım.
Bu sene hazıranip girmek istiyorum ama nereden başlamalı bilmiyorum
Önlisans kpss bu arada .
Eşim işi gereği hep bayanlar ile çalışıyor hatta işi bayan üzerine kurulu erkek çok az .Oradaki insanlar ile kendimi kiyasliyio üzülüyorum.
Mesela ben her kuruşumun hesabını yaparım.Kısmam ama dikkat ederim bir saate 3 bin lira vermem çok derim.
Eşim de saçmalama 3 bin para mı artık der.
Laf arasinda başka muhabbet esnasında bir bayan arkadaşinin beş bine kedi aldığından .
Bilmem kaç bine kendine araba aldığından bahsediyor üzülüyorum.
Ama elimden bir şey gelmiyor. Çık bir şey istemiyorum sadece para Kazanmak istiyorum çalışmak üretmek istiyorum ama somurulmeden hakkımı alarak bununda tek seçeneği atanmak gibi görünüyor. Eleştirmeyin lütfen zira çok kötüyüm zaten şuan .Biraz morale desteğe ihtiyacım var sadece.
Kimseyi kiskanmiyorum helall olsun çalışıp yapıyorlar ama bende yapmak istiyorum sadece
Çalışmayi üretmeyi hayatın içinde olmayı kendi paramı kazanmayi çok istiyorum çok seviyorum uzun yıllar calistimda .
Ama hep özel sektör de.
Hem çok çalışıp hem az para alınca işi bırak tım.
güzel bir iş bulamıyorum gelen teklifler sabah 8 akşam 7 ücret 8 bin .
Kendimi yetersiz hissediyorum.
Kpss calismak istiyorum ama nasıl nereden başlamalıyim bilmiyorum.
Ben lise yide üniversiteyide açıktan okumak zorunda kaldım. O yüzden temelime de güvenmiyorum iki kere kpss girdim .63 ve 61 aldım.
Bu sene hazıranip girmek istiyorum ama nereden başlamalı bilmiyorum
Önlisans kpss bu arada .
Eşim işi gereği hep bayanlar ile çalışıyor hatta işi bayan üzerine kurulu erkek çok az .Oradaki insanlar ile kendimi kiyasliyio üzülüyorum.
Mesela ben her kuruşumun hesabını yaparım.Kısmam ama dikkat ederim bir saate 3 bin lira vermem çok derim.
Eşim de saçmalama 3 bin para mı artık der.
Laf arasinda başka muhabbet esnasında bir bayan arkadaşinin beş bine kedi aldığından .
Bilmem kaç bine kendine araba aldığından bahsediyor üzülüyorum.
Ama elimden bir şey gelmiyor. Çık bir şey istemiyorum sadece para Kazanmak istiyorum çalışmak üretmek istiyorum ama somurulmeden hakkımı alarak bununda tek seçeneği atanmak gibi görünüyor. Eleştirmeyin lütfen zira çok kötüyüm zaten şuan .Biraz morale desteğe ihtiyacım var sadece.
Kimseyi kiskanmiyorum helall olsun çalışıp yapıyorlar ama bende yapmak istiyorum sadece