Tabi ki yaşım degıl kıstas annemin 40 yaş civarında basladı annemle genetigim bircok konuda aynı. Sigara vs yok .cok iyi beslenirim Ben annemi baz aldım ama yaşta muhim adet yasınız nekdr erkense haliyle herseyın bir yaşı zamanı var. Yani bir an once isterim ama Allahın dedıgı olacak neticede ben de işte çabalayıp burayı günlük olarak tutucamMenapoz yaşında en belirleyici olan unsur annenizin menapoz yaşıdır. Sigara, kötü beslenme, çevresel faktörler vs 2 yıl kadar süreyi öne çekebilir ama dediğim gibi doktorlar ilk önce annenizin menapoz yaşını ve ailenizde erken menapoz öyküsü olup olmadığını sorar. Yani 12 yaşında regl kıstas değil. Kimyasal değildir inşallah, sağlıkla gelsin bebek :)
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Regl gününuZden 2 gun önce ovulasyon testi yapmışsınız ve silik mi çıktı resim ? Sanırım baya aydınlık cekmissiniz renkler belli olmuyor. İkisi de koyu mu? Silik mi ? Tam anlaşılmadi. Cevaplarsanız sevinirimHamileyimmmmEki Görüntüle 2766102
Merhaba teşekkür ederimMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Regl gününuZden 2 gun önce ovulasyon testi yapmışsınız ve silik mi çıktı resim ? Sanırım baya aydınlık cekmissiniz renkler belli olmuyor. İkisi de koyu mu? Silik mi ? Tam anlaşılmadi. Cevaplarsanız sevinirim
Hamileyim darısı başınaEn kötü senaryoda bile önünde uzun yıllar görünüyor :) ben de 12 yaşında regli oldum, 40 yaşındayım ve yeni evliyim. Benim bile aklıma gelmeyen şeyleri dert etme, gönlünü ferah tut
Teşekkür ederim cevabınız için. Benim de reglime su an 4 gün var, ovulasyon testimde t kısmı koyulaşmaya başladı. Ama pik zamanındaki gibi ikisi aynı kötülükte drgil. Ben gebelik ihtimali bu şekilde olur mu sorusunun cevabını arıyordum. Sizin yazınızi o yüzden ayrıntılı sormak istedim. İnşallah vardır benim de. Allah nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat. Bize de dua eder misinizMerhaba teşekkür ederimT bölgesi daha silikti c ye göre genelde gebelik durumlarında koyuluk oldugunu duymustum benım yeni oldugu için silik cıkmıs yumurtlama zamanım da yaptıgımda ikisi de orta koyulukta eşit ckmıştı. Aynı renk çıkınca günü değerlendirmiştik aslında ben ovülasyon testinden anlamadım tamamen tesadüfen öğrendim şu an dört haftalık yardımcı olabilirim ne sormak isterseniz
Bir de çatlama gününden itibaren kaçıncı günde öğrendiniz gebeliginizi ?Merhaba teşekkür ederimT bölgesi daha silikti c ye göre genelde gebelik durumlarında koyuluk oldugunu duymustum benım yeni oldugu için silik cıkmıs yumurtlama zamanım da yaptıgımda ikisi de orta koyulukta eşit ckmıştı. Aynı renk çıkınca günü değerlendirmiştik aslında ben ovülasyon testinden anlamadım tamamen tesadüfen öğrendim şu an dört haftalık yardımcı olabilirim ne sormak isterseniz
Yaaaa çok sevindim yaaaaHamileyim darısı başına
Canım tabi ki dua ederim daha bugun ettim isteyen herkese versin rabbimTeşekkür ederim cevabınız için. Benim de reglime su an 4 gün var, ovulasyon testimde t kısmı koyulaşmaya başladı. Ama pik zamanındaki gibi ikisi aynı kötülükte drgil. Ben gebelik ihtimali bu şekilde olur mu sorusunun cevabını arıyordum. Sizin yazınızi o yüzden ayrıntılı sormak istedim. İnşallah vardır benim de. Allah nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat. Bize de dua eder misiniz
Canım ben hissiyat olarak cok erken anladım deneme sonrası 5. Gun falan. Adet sonrası ayın 2-9 u arası gunleri bir gun arayla degerlendrdık ben 10 u gibi hisettm ama degerler haliyle negatif verdi sonra 14 ü gecesi erken test yaptım önce silik sonra bi saat sonra koyulaşmaya başlayınca panikledim esim sakınlestrdı dakıkası geçmiş diye ben ısrarla hamileyim diye aglıyodum onun sabahı yine test aldım belki erkenden yukselir cıkar diye negatif ustelık en iyitest dedıkleri vermedi sonucu kan testine gttm 0.100Bir de çatlama gününden itibaren kaçıncı günde öğrendiniz gebeliginizi ?
Kan testine tam olarak ne zaman gittiniz acaba, 105 değeri hangi gün görüldü?Canım ben hissiyat olarak cok erken anladım deneme sonrası 5. Gun falan. Adet sonrası ayın 2-9 u arası gunleri bir gun arayla degerlendrdık ben 10 u gibi hisettm ama degerler haliyle negatif verdi sonra 14 ü gecesi erken test yaptım önce silik sonra bi saat sonra koyulaşmaya başlayınca panikledim esim sakınlestrdı dakıkası geçmiş diye ben ısrarla hamileyim diye aglıyodum onun sabahı yine test aldım belki erkenden yukselir cıkar diye negatif ustelık en iyitest dedıkleri vermedi sonucu kan testine gttm 0.100
Dedim degilim. Ama 20 si adet dongum baslamayınca 21 nde idrar normal test ıkısı ard arda pozitif diger gunde kan testi 105 cıktıBuradan söyleyebilcegim adet gunu gelmeden asla test yapılmaması suan 4 haftalık (adet gunu baz alınıyormus )
Sat tarihim 26 Aralıktı bat tarihim 20 ocaktı. 21 ocakta kan testim 105 di bugun 1500 küsür cıktı 4+3 üzKan testine tam olarak ne zaman gittiniz acaba, 105 değeri hangi gün görüldü?
Ben de tam 4+3’deyim, bugün tekrar kan verdim yarın sonucu alacağım. Sizin değeriniz gayet güzel artmış, sağlıkla kucağınıza alınSat tarihim 26 Aralıktı bat tarihim 20 ocaktı. 21 ocakta kan testim 105 di bugun 1500 küsür cıktı 4+3 üz
Aa ne guzel aynı anda hamişiz haber et emiBen de tam 4+3’deyim, bugün tekrar kan verdim yarın sonucu alacağım. Sizin değeriniz gayet güzel artmış, sağlıkla kucağınıza alın
Aa ne guzel aynı anda hamişiz haber et emi
4+4 de 2440 çıktıAa ne guzel aynı anda hamişiz haber et emi
Canim bu ilk konumdu akabinde ögrenip yeni konu actım benimde sat 26 aralık 4+4 üm bende dün 1540 küsür cıktı bugun 2 katına ckmıs olmalı4+4 de 2440 çıktısizin son adetin başlangıcı 26 Aralık mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?