YİNE KV SKANDALİ AMA ARTİK GULUYORUM :))))

Olmuyor ya bi yerden sonra patliyorum. En azından artik kafama takmiyorum kahkahalarla guluyorum onlara
takmasanız buraya konu açmazdınız
takmıyorum dıyerek kendınızı kandırıyorsunuz
bence siz onlara değil , onlar size gülüyordur çnk resmen oltalarına gelmişsiniz ve sizi sinir etmişler

bu yüzden dedim size tepkisiz kalın diya ama anlamadınız sanırım

Normalde bende yapım gereği pek cvp vermem veremem kimseye amaaaaa bu kadınlar beni 3yildir cildirtti fazlasıyla da hak ettiler tskler

Ama taktigim için değil artik bu konuda çözüme ulastigim için açtım konuyu. Başlıkta da yazdım içerikte de artik guluyorum özellikle oğlu da anladı ya cahillerle ugrasilmaz duyma geç dedi ya tmmdir artik ne yapsa deseler bos benim icin

Hiç bişey önemli değilde, şu karı kızmı tavlıyosun bilmemne muhabbeti gerçekten iğrenç.Ve benimde en sinirlendiğim şeydir yapılırsa gerçekten tepki gösteririm.Salak salak işler.Verdiğiniz cevaba bu açıdan sevindim.

Tskler . Evet bende gerçekten tiksiniyorum özellikle de eşinin annesi yani çocuk değil akranin arkadaşın değil saka goturulesi bisey olsa!!

:) ohh ne iyi olmuş. ya ne densiz insanlar var anlamıyorum
Rabbim cahilden sakınsın. ne söylediğini bilmeyen

Allah başına vermesin de hic anlama zaten gerisi mühim değil

eski konularına baktım da 2 ay önce aldatıldığından şüphe etmişsin, dayak olayı da var , senin kayınvalidenden daha önemli sorunların var allah yardımcın olsun sabır versin.

kocanız sizi dövüyor,kv çocukların yanında,ben bilmem oğlum beni değil seni dövüyor diye dalga geçiyor,teyzesi karı kız kestiğini söylüyor,siz bunca şeye rağmen şartların olgunlaşmasından bahseyirosunuz..inanamıyorum...
hatta üstüne laf soktum kv ye içim soğudu diye konu açıyorsunuz..
yazık en çok da çocuklarınıza...

seviye yerlerde bu ne ya, bu tarz konuşup sonra senin yüzüne nasıl bakıyorlar iğrenç....
O kadar rahatlar ki anlatamam ben Dünya da böyle insanların da olduğuna bizzat şahit ve emin oldum. Daha beterlerini duymuştum daha önce salak gibi susmustum hoş cvp verince de aynilar arsız ve yüzsüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…