Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

İnşallah ben de öyle diyorum 34 ü bir atlatırsak Rabbim inşallah hayırla sağlıkla süreci tamamlamayı nasip eder

Çok şükür canım iyi ki varlar inşallah biz de vaktinde hayırla sağlıkla kavuşuruz

Canım doğum sonrası 6 ay kadar dökülüyor östrojen hormonu azaldığı için, ama sonrasında normale dönüyor korkma tamam mı ilk gebeliğimde aynısını yasadım
gecmiş olsun canım yeni gördüm durumunu rabbim bi daha yaşatmasın sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin

Sen nasılsın canım bebek nasıl gittin mi
Tekrar doktora gördün mü bebişi
canım 12 haftada gittim ikili test için onda da bizimki arkasını dönmüştü ac karna gitmiştim bi daha cikolata falan yedim öyle dr ense falan baktı cok şükür ölçümler iyi dedi cinsiyete bakmadı 16 haftada bakıcam dedi 10 gün sonra gidecem bakalım
Kız sen 15. Haftadasın cinsiyet ögrenmişsindir yazdında ben mi görmedim

Kuzum ikili testmi verdin sen?nasıl çıktı sonuçlar

Kuzum ikili testmi verdin sen?nasıl çıktı sonuçlar
evet verdim yani e nabız da kan sonuçları var rapor cıkmıyor cuma günü gidip sorucam kan testinde beta 56,6 PAPP-A 2,59 çıkmış belki bilirsin sen nasıl sonuclar biraz internetten baktım anlamadım ultrasonda burun kemiği vardı ense kalınlığı da 1 e yakın bişey cıkmıştı doktor normal demişti

Bende hiç ikili test vermedim anlamıyorum kuzum yaştan dolayı riskli çıkıyor diyorlar merak ettim ondan senin sonuçları ilkte fetal DNA verdim bunda vermek istemiyorum ama ikilide riskli çıkıyormuş kafam karışık şimdi

canım ikilide ense kalınlığı ve burun kemiği varsa yaş riskı ne cok takılma önemli olan ultrason verileri burda melegim can Tikabasa arkadaşlarda yapmıştı çok şükür gayet sağlıklı dogdu cocukları ben iyide olsa kötüde olsa cok takılmıcam sonucta herşey Allahtan

Ben araştırdım ikili test bir tek Türkiye'de varmış yani bana kalırsa ikiliyi bile yaptırmak istemiyorum zaten riskli çıksa hayatta aldırmam ve boşuna stres yapmış olucam ondan ne gerek varki yaptırmaya önemli olan detaylı ultrason daha oralara gelmedik umarım zorunlu diğildir.Ben fetal yaptırdım detaylıda suyum fazla çıkmıştı doktora sordumki neden öyle dedi belki bebeğin yarım dudak doğula bilir bende dedimki o kadar para verdim teste orda göstermiyormu hayır dedi göstermiyoro zaman kendi kendime dedim keşki yaptırmasaydım

canım doğru bak önemli olan zaten detaylı ultrason bende aslında yaptırmıcaktım ama dr bebegin en azından ultrasonda ölçümlerini yaparız zaten testin yüzde yüzde kesinliği yok sadece olasılık dedi yaptırdık bi kan veriyorsun sadece cok bişeyi yok kuzum ama rahat etmiceksen yaptırma sadece detaylıya girersin

gecmiş olsun canım yeni gördüm durumunu rabbim bi daha yaşatmasın sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallah

Ben yaptırmak asla istemiyorum mesela Azerbaycan'da olsaydım orda bu testler yok sadece detaylı var öylede her kes doğuruyor..doktoruma söylicem zamanı gelince umarım zorunlu diğildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…