Yine kavga yine tartışma

Biz esimle 3-4 aydir diyetteyiz ekmek yemedigimiz icin az aliyoruz cocuklara oda bayatlarsa tencere dibine azcik su koyuyorum ustune tabak tabaga ekmekleri boluyorum
Harika oluyo yumusacik tazesinden lezzetli deneyebilirsiniz

Böyle adamlarla evlenilmez böyleleri lanetli gibi hem aşık ederler evlenirler sonrada efendi gibi olmak isterler, oda yetmez durduk yere çatıp stresten beslenirler

Evet

Ama dünkü ekmek bayat değil çok. Yenebilecek gibi... aşırı takıntılı sorun ediyor herseyi...

5 seneden fazladır evliyiz ben bu kadar yontabildim... beni 2 yaşındaki oğlan çocuğundan bile kıskanıp tartışmıştı...

Bir soru sorarım kafamı yoramam der...
Şu yazıyı oku derim okuyamam beynimi yoramam der...

O zaman ben anlatayım derim dinleyemem der banane bea der

Kafasını çalıştırmaya çalıştırmaya beyin köreliyor ...

Daha nice takıntıları var. Sadeeice bayat ekmek değil...
En yakın arkadaşımın düğününe gittik...
"Düğüne geldik başın göğe mi erdi" die söylendi sokaklarda.
Bebek arabasıyla gitmiştik düğüne
İtti kaktı sokakta

O günden beri tam o günden beri böyleyiz buna ne diyeceksiniz?
Ben sadece anlattığınız kadarı için bu şekilde yorum yapmıştım. Dediğiniz gibiyse eşiniz genel olarak normal hayatınızda da huysuz ve aksi biri. Orta yolu bulmak da sizin için zor oluyorsa ömrünüzü böyle mutsuz bir evlilikte tüketmeyin. Babanızda vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Ondan maaş bağlanacağını yazmışsınız. Böyle bir şansınız da varsa hiç eşinizi çekmenize gerek yok, boşanmanız en doğrusu.

Nasrettin hocayı evlendirmişler. uzun zamandır görmediği bir tanıdığı ile karşılaşmış. tanıdık sormuş, ''hoca hayırlı olsun evlenmişsin. nedir eşinin adı?'' hoca ''bilmiyorum '' demiş. tanıdık şaşırmış ''neden ?'' diye sormuş. hoca da ''geçinmeye gönlüm yok da ondan ''
Eşinin geçinmeye gönlü yok da ondan. Çorap da bahane ekmek de. Göz ne niyetle bakarsa onu görür.

Ben sadece anlattığınız kadarı için bu şekilde yorum yapmıştım. Dediğiniz gibiyse eşiniz genel olarak normal hayatınızda da huysuz ve aksi biri. Orta yolu bulmak da sizin için zor oluyorsa ömrünüzü böyle mutsuz bir evlilikte tüketmeyin. Babanızda vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Ondan maaş bağlanacağını yazmışsınız. Böyle bir şansınız da varsa hiç eşinizi çekmenize gerek yok, boşanmanız en doğrusu.
İşte koskoca yıllar bir msja sığdıramadım. Ama şimdi anlaşıldım teşekkkürler

Canım bütün yazdıklarını okudum başta suyundan gitsen nasıl olur demiştim ama suyuna gidecek bi adam değil şunu bil kimseye muhtaç değilsin ne annene ne abine nede kocana zaten rabbim sana sırtını yaslayacağın bi evlat vermiş gözünü korkut soğuk davran bosanmaktan bahset hatta yakin bi arkadasin varsa onlara git bi bak düzelirse düzelir düzelmezse yol yakınken kendi yolunu çiz 😔
Tam sahur yemeği yicez bu ev eski ev oldgu için yerde 1 tne hamamböceği gördüm. Öocukluğndan beri nefret ediyorum. Fobim var dedım

Herif de dedi ki be hobiymiş be ağzına sıçayım dedi yani saygı sevgi asla yooooooook

Şimdide oruca niyet etti haspa

Suyundan git huyuna git diyenler ataerkil toplumun kadın kadınlığını bilecek diyen insanları ... Onlarda hep yıllarca kahır çeke çeke kanser olup ölüyor biliyoruz görüyoruz .

Duyma önce bı onları çok sinirlendim suan öyle yazanlara çünkü.

Kocan tedavilik ama böyle bı adamı tedaviye ikna edemezsin ..... Boşanmaktan korkuyor musun? Gidecek yerin mi yok ?

Hareketlerine uyuz oluyorum tamam ne istersem alıyor eve herseyi dolduruyor a dan Z ye maddi değil ama manevi sıkıntılar çok büyük....

Bayat ekmek kavgası oluyor evlendiğimizden berii....sorun ediyor...zaten oturduğmuz ev rutubetli tavanları delindi kapkara akıyor dün yağmur yağdı bugun salonun ortasına su damlıyor tavandan...

Alt katlarda eşmn akrabaları oturuyor...bağrışsak duyuyorlar rezil oluyoruz yemin ediyorum çaresizim.
Mutlu değiliz.
2 yasında evladımız var.
Çorapsız oldugunu gördüğü an kıyameti koparıyor eşim... o kadar bağırıyor ki annesi gibi çorap takıntısı da var illa çorap ayağında olacak yaz kış 5 dk bile çorapsız durmayacak çocuk... beni bile çorapsız görsünler ayağına çorap giy derler .
Herneyse şuan ellerm titriyor karnım ağırıyor stresten kalbım çarpıyor...ağlıyorum. ...

Çünkü çok fazla müdahale ediyor eşm.
Şimdi Corona dan dolayı çalışmıyor 10 gün daha evde Allahımm her ama her gün tartışıyoruz ya yok tarrışmasız geçen bir gün...

Az önce mesela çocuk çok ağlıyordu çok ağladı ne versem susturamadm 2 yaş sendromunda zaten

"Sus kız" diye bağırdılar alt kattan kızıma....

(Ki görüşmüyoruz)...

Sonra çorba yaptm kızıma . İçine Eşimin dün aldığı ekmekten koyacaktım doğrayacaktm...

Her zamanki gibi müdahale etti tabi.
Dün alınan ekmek ne kadar bayat olabilir Allah aşkına...

Zaten esım her zaman der "bayat ekmek çorbalara doğranır" diye....

Ee tamam sorun ne... kendisi yemediği bayat ekmekten kızıma bile doğrattırmıyor...
Müsaade etmiyor...

Evde hep ben yiyorum bayat ekmekleri.

Evlendiğimzden beri bu huyundan bıktım.

Az önce yine kızımın çorbasına dünkü ekmekten doğrayacaktm müsaade etmeyınce kızdım öfkeme yenik düştüm.
Tatlı kaşığını eşime fırlattm.
O da koluma yumruk attı.

Ananın şeyine at dedi.

İlk defa annemin adını andı kavgamızda.

2 yaşındaki kızım da etkileniyor kavgalarımızdan.... ağladı korktu çocuk yazık değil miii 😪😓

Evet kaşığı fırlatmasaydın diyeceksiniz ama artk yıllardır buraya kadar geldi...

Dünkü ekmeği çorbaya doğrama diyor ya
😑

Şimdi zaten dışarı çıktı ve kendisi oruçlu.....

Allah aşkına bırsey diyin
Nasıl olsa boşanmayacaksınız değil mi? Çocuk etkilendiği halde boşanmazsınız. Bunca zamandır çekiyorum Diyorsunuz çünkü. O zaman bir dahaki sefere sürahi atın. Daha etkili olur. Çocuğunu böyle üzen ebeveynlere ne denir bilemiyorum ki

Ya bişey diycem. Bayat ekmek istemiyorsa al kediye köpeğe ver o da yoksa çöpe at. Değer mi bu takıntıya? Demek ki adam sevmiyor. Eşimin bu takıntısı olsa saygı duyarım çok mu şart bayat ekmek?

Koluna yumruk atıp küfür ediyorsa boşa gitsin.

Adam sevmiyo diye ekmek niye çöpe gitsin ?? Yazık değil mi?

Ee yani?
Siz boşanma davasını açıp hakim boşayınca kocanız ne yapabilir?
Kadınlar Kulübü Muhtemel boşanma bahaneleri:
1-Kocam bırakmaz
2-Çocuğum babasız büyümesin (b.k gibi giden evlilikte böyle karakteriz bir babanın kaybı büyük tabi)
3- neyle geçineceğim( bir akrabamız üzerine başka kadın getirilince Ege’nin küçük bir köyünde 5 çocuğunu alıp gitmiş, kerpiçten ev yapıp hepsine didine didine bakmış. Hala anlatırlar o zavallı kadının o kahramanlığını.)
4-musallat olmasından korkuyorum( sanki hayat böyle harika)
5-elalem ne der ( elalem sus diye küçücük çocuğa çıkışıyor ama aman boşandı demesinler de ne derlerse desinler)
6- annem babam hasta onları üzmek istemem( doğru kızları kahrolsun ona çok üzülmezler ama boşanınca perişan olurlar. Mahvolurlar)

Hareketlerine uyuz oluyorum tamam ne istersem alıyor eve herseyi dolduruyor a dan Z ye maddi değil ama manevi sıkıntılar çok büyük....

Bayat ekmek kavgası oluyor evlendiğimizden berii....sorun ediyor...zaten oturduğmuz ev rutubetli tavanları delindi kapkara akıyor dün yağmur yağdı bugun salonun ortasına su damlıyor tavandan...

Alt katlarda eşmn akrabaları oturuyor...bağrışsak duyuyorlar rezil oluyoruz yemin ediyorum çaresizim.
Mutlu değiliz.
2 yasında evladımız var.
Çorapsız oldugunu gördüğü an kıyameti koparıyor eşim... o kadar bağırıyor ki annesi gibi çorap takıntısı da var illa çorap ayağında olacak yaz kış 5 dk bile çorapsız durmayacak çocuk... beni bile çorapsız görsünler ayağına çorap giy derler .
Herneyse şuan ellerm titriyor karnım ağırıyor stresten kalbım çarpıyor...ağlıyorum. ...

Çünkü çok fazla müdahale ediyor eşm.
Şimdi Corona dan dolayı çalışmıyor 10 gün daha evde Allahımm her ama her gün tartışıyoruz ya yok tarrışmasız geçen bir gün...

Az önce mesela çocuk çok ağlıyordu çok ağladı ne versem susturamadm 2 yaş sendromunda zaten

"Sus kız" diye bağırdılar alt kattan kızıma....

(Ki görüşmüyoruz)...

Sonra çorba yaptm kızıma . İçine Eşimin dün aldığı ekmekten koyacaktım doğrayacaktm...

Her zamanki gibi müdahale etti tabi.
Dün alınan ekmek ne kadar bayat olabilir Allah aşkına...

Zaten esım her zaman der "bayat ekmek çorbalara doğranır" diye....

Ee tamam sorun ne... kendisi yemediği bayat ekmekten kızıma bile doğrattırmıyor...
Müsaade etmiyor...

Evde hep ben yiyorum bayat ekmekleri.

Evlendiğimzden beri bu huyundan bıktım.

Az önce yine kızımın çorbasına dünkü ekmekten doğrayacaktm müsaade etmeyınce kızdım öfkeme yenik düştüm.
Tatlı kaşığını eşime fırlattm.
O da koluma yumruk attı.

Ananın şeyine at dedi.

İlk defa annemin adını andı kavgamızda.

2 yaşındaki kızım da etkileniyor kavgalarımızdan.... ağladı korktu çocuk yazık değil miii 😪😓

Evet kaşığı fırlatmasaydın diyeceksiniz ama artk yıllardır buraya kadar geldi...

Dünkü ekmeği çorbaya doğrama diyor ya
😑

Şimdi zaten dışarı çıktı ve kendisi oruçlu.....

Allah aşkına bırsey diyin
Allah esinize akil fikir insaf versin ne denir ki
...Böyle huysuz huysuz büyütüp evlendiriolar başa bela oluyorlar.Anne hakkında da kelimeye takma onun terbiyesizliği ciddiye bile alma.

X