Yine kavga yine tartışma

Aradaki yorumlarını da okudum konu sahibinin ve benim yorumum bu adam psikolojik olarak hasta ve takıntılı.
Bu ilişki ve etkileşim konu sahibinin de psikolojisini bozmuş.
Size yazık ama en çok o yavruya yazık.
Ne tavsiye versem bilemedim?
Kendi ailenizle ilişkiniz nasıl?
Bir mesleğiniz, beceriniz var mı?

Gerçekten Allah dengi dengine veriyor bazı çiftleri, diğer türlü olsa mümkün değil o evden canlı çıkmak çünkü

Diğer türlü olsaydı mümkün değil o evden canlı çıkmak demişsiniz... ? eşim malesef kızdığı zaman sesini tüm sokağın duyabileceği kadar bağırır.....

Evde sükunet yok sakinlik yok bir de oruçlu kendisi

Dün alınan ekmek Allah’ın nimeti sayılmıyor galiba. Bu nankörlük ve size gösterdiği gaddarlık ne size ne Ramazan ruhuna reva. Madem eski evde oturuyorsunuz, kocanızın yatıp kalkıp böyle sabırlı bir karısı olduğu için bol bol şükretmesi gerekir.

Dün alınan ekmek Allah’ın nimeti sayılmıyor galiba. Bu nankörlük ve size gösterdiği gaddarlık ne size ne Ramazan ruhuna reva. Madem eski evde oturuyorsunuz, kocanızın yatıp kalkıp böyle sabırlı bir karısı olduğu için bol bol şükretmesi gerekir.
O ekmeği bu akşam ben yiyeceğim yeterki bağırmasın yeterki bağırmasın.

Bir de ondan 10 yaş gencim ....zaten komik olacak ama nişanlıyken onu babam sanmışlardı

Diğer türlü olsaydı mümkün değil o evden canlı çıkmak demişsiniz... ? eşim malesef kızdığı zaman sesini tüm sokağın duyabileceği kadar bağırır.....

Evde sükunet yok sakinlik yok bir de oruçlu kendisi
Yani demek istiyor ki eşinizin karşısında kendi gibi biri olsa iki taraftan biri katil olurdu. Adam huysuz ya siz sabırla tahammül edebildiğiniz için denk görmüş. Sizden başka kimse cekmezdi demek istemiş sizi övmüş aslında kötü bir yorum yapmamış

Aradaki yorumlarını da okudum konu sahibinin ve benim yorumum bu adam psikolojik olarak hasta ve takıntılı.
Bu ilişki ve etkileşim konu sahibinin de psikolojisini bozmuş.
Size yazık ama en çok o yavruya yazık.
Ne tavsiye versem bilemedim?
Kendi ailenizle ilişkiniz nasıl?
Bir mesleğiniz, beceriniz var mı?
Lise mezunuyum. Hastanede çalışablmk içn sertifikam var boşansam babamdan emekli maaşı bağlanır sgk dan emekli vefat etti babam

O ekmeği bu akşam ben yiyeceğim yeterki bağırmasın yeterki bağırmasın.

Bir de ondan 10 yaş gencim ....zaten komik olacak ama nişanlıyken onu babam sanmışlardı
Allah sabır versin böyle takıntılı insanlarla yaşamak çok zor. Böyle adamlar kadınların öz güvenini sömürüyor. Siz de o görmeden çaktirmadan yapın he deyip geçin yani ciddiye almayın. Ama kolunuza yumruk atması affedilir bir şey değil özür dileyene kadar yüzüne bakmayın

Lise mezunuyum. Hastanede çalışablmk içn sertifikam var boşansam babamdan emekli maaşı bağlanır sgk dan emekli vefat etti babam
O zaman bir rest çeksenize şu meymenetsiz adama.
Otursun cin başına, her gün taze ekmek yesin rutubetli evinde.
Karın tokluğuna çekiyorsunuz bu adamın kahrını.
Sevgi yok, değer yok, muhabbet yok.
Çocuğunuz huzursuzluk, bağrış çağrış içinde büyüyor.
Karnınız babanızdan kalan maaşla doymaz mı?
Biraz büyüyünce çocuğunuzu kreşe verir siz de işe girersiniz olmaz mı?

Ne güzel kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Neden çekiyorsunuz bu adamı? Çocuğunuza günah.
Bunca yıldır evliyiz severek evlenmiştim çok yumuşak huyluydu sakindi fakat işler değişti...

Şakayla karışık ağzını aradım hakime söyleyelim tek celsede bitsin dedim.

Güldü. Yok öyle bişey dedi

X