Yine kavga yine tartışma

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
Hareketlerine uyuz oluyorum tamam ne istersem alıyor eve herseyi dolduruyor a dan Z ye maddi değil ama manevi sıkıntılar çok büyük....

Bayat ekmek kavgası oluyor evlendiğimizden berii....sorun ediyor...zaten oturduğmuz ev rutubetli tavanları delindi kapkara akıyor dün yağmur yağdı bugun salonun ortasına su damlıyor tavandan...

Alt katlarda eşmn akrabaları oturuyor...bağrışsak duyuyorlar rezil oluyoruz yemin ediyorum çaresizim.
Mutlu değiliz.
2 yasında evladımız var.
Çorapsız oldugunu gördüğü an kıyameti koparıyor eşim... o kadar bağırıyor ki annesi gibi çorap takıntısı da var illa çorap ayağında olacak yaz kış 5 dk bile çorapsız durmayacak çocuk... beni bile çorapsız görsünler ayağına çorap giy derler .
Herneyse şuan ellerm titriyor karnım ağırıyor stresten kalbım çarpıyor...ağlıyorum. ...

Çünkü çok fazla müdahale ediyor eşm.
Şimdi Corona dan dolayı çalışmıyor 10 gün daha evde Allahımm her ama her gün tartışıyoruz ya yok tarrışmasız geçen bir gün...

Az önce mesela çocuk çok ağlıyordu çok ağladı ne versem susturamadm 2 yaş sendromunda zaten

"Sus kız" diye bağırdılar alt kattan kızıma....

(Ki görüşmüyoruz)...

Sonra çorba yaptm kızıma . İçine Eşimin dün aldığı ekmekten koyacaktım doğrayacaktm...

Her zamanki gibi müdahale etti tabi.
Dün alınan ekmek ne kadar bayat olabilir Allah aşkına...

Zaten esım her zaman der "bayat ekmek çorbalara doğranır" diye....

Ee tamam sorun ne... kendisi yemediği bayat ekmekten kızıma bile doğrattırmıyor...
Müsaade etmiyor...

Evde hep ben yiyorum bayat ekmekleri.

Evlendiğimzden beri bu huyundan bıktım.

Az önce yine kızımın çorbasına dünkü ekmekten doğrayacaktm müsaade etmeyınce kızdım öfkeme yenik düştüm.
Tatlı kaşığını eşime fırlattm.
O da koluma yumruk attı.

Ananın şeyine at dedi.

İlk defa annemin adını andı kavgamızda.

2 yaşındaki kızım da etkileniyor kavgalarımızdan.... ağladı korktu çocuk yazık değil miii 😪😓

Evet kaşığı fırlatmasaydın diyeceksiniz ama artk yıllardır buraya kadar geldi...

Dünkü ekmeği çorbaya doğrama diyor ya
😑

Şimdi zaten dışarı çıktı ve kendisi oruçlu.....

Allah aşkına bırsey diyin

Suyundan gitsen canim 😔 cok üzüldüm ama inan herkesin sınavı ayrı bol dua et bunlar çok ufak şeyler sende kuşlara ver bayat ekmeği ne diyeym bilemedim Allah yardımcın olsun
[/QUOTE

Sağol canım kuşlara da verdirtmiyor eşimin akrabası nın kuşlar çnkü...

Ben yesem daha dün yedm 3 günlük bayat ekmeği... ufacık şeylere bağırıyor yok çocuk çorapsız yok bayat ekmek verme çocuğa. Kendi de bayat ekmek yemez zaten.

Haa eskiden mi eskiden bayatları kendisi yerdi tazesini bana yedirirdi çocuktan sonra çok değişti çok gereksiz pipirikli

Bayat ekmekler çorbaya konuyorsa kızınızın çorbasına konmasına neden müsaade etmedi? Hep birlikte yapmıyor musunuz bu işlemi?

Biz de bayat ekmekleri küp küp kesip tost makinasında veya fırında kızartır buzdolabı poşetine koyarız. Çorba yenileceği zaman herkes tabağına alır.

Anlam veremedim bu gerginliğe. Bu aşamaya nasıl geldiniz ?

Buradaki insanlar ya boşan ya da ömür boyu her hareketinde haksızlığında huyuna git diyecek. Çünkü senin eşin senin huyuna gidecek birisi değil.
Sevgi saygı olmamasına rağmen boşanmayacağına da eminim, sen de eminsin.
Ne denilmesini bekliyorsun peki? Bence birşey beklemiyorsun bile sadece deşarj olmak için yazıyorsun. Sonrasında unutuveriyorsun ta ki birdahaki kavgaya kadar.

Kocanız çok takıntılı. Oruçlu diye mi terör estiriyor? Çorap ve bayat etmek bile bu kadar trajedi yaratıyorsa bu adam acil tedavi görmesi gerek. Allah yardımcınız olsun. 😳
Amin.... annem deseniz korona türkiye ye gelmeden tam 1 gün önce anneme gitmiştik.

Annem hadi gidin demişti... birde onun için ayrı konu açmam gerek ama annem zaten evlatlarıyla çok ilgili bir anne değil...

Önceden 2 ay evime uğramayan annem.
Çocuktan sonra her hafta gelmeye başladı...

Koronaya rağmen dün aksam geldiler...

Ve çocugu sevip çay içip gittiler 😓

Şuan çoğu eş korona yüzünden sürekli birarada olmaktan birbiriyle tartışıyor zaten. Biraz alttan almayı deneyin, bayat ekmek sevmiyorsa zorlamayın saygı duyun. Eşimde yemek seçer yemediği bir sürü şey var ama hepsi için zorlamıyorum. Çocuğa da eşiniz görmeden yada o yokken bayat ekmek yedirin yani çorbasına falan doğrayın. Eşiniz varken vermeyin çocuğa. Maksat geçinebilmekse eğer.

Kolunuza vurması tabiki doğru değil ancak siz de ona kaşık fırlatmışsınız. Etkiye tepki olmuş. Eğer tek taraflı olarak size şiddeti yoksa siz ona fiziksel temasta bulunmazsanız o da size karşılık vermez.

Bu adam geçimsiz. Yani çocuğun ayağına çorap giydirmek ya da evde bayat ekmek bulundurmamakla çözemezsiniz sorunu. O zaman da başka bir şeye takılır.

Çünkü geçimsiz adam.

Geçimsiz adamı memnun etmek diye bi şey yok. Memnun olmuyor çünkü.

Hayatınız boyunca böyle olacak maalesef.

Hiç-bir zaman geçinemeden sürüklenip gideceksiniz.

bu ne be. iyi tarafları da vardır inşallah eşinizin o_O Benim eşim de mutfak konusunda takıntılıdır gerçekten sıkmaya başlıyor bir zamandan sonra.

Gecimsiz insana tahammul etmek çok zor
Sizin esiniz aşırı huysuz
Bu siddetli kavgaya kacgun dayanabilirsiniz bilmiyorum
Ki biliyor musunuz çok sevgi ve aşkla evlenmiştim...
Şuan çoğu eş korona yüzünden sürekli birarada olmaktan birbiriyle tartışıyor zaten. Biraz alttan almayı deneyin, bayat ekmek sevmiyorsa zorlamayın saygı duyun. Eşimde yemek seçer yemediği bir sürü şey var ama hepsi için zorlamıyorum. Çocuğa da eşiniz görmeden yada o yokken bayat ekmek yedirin yani çorbasına falan doğrayın. Eşiniz varken vermeyin çocuğa. Maksat geçinebilmekse eğer.

Kolunuza vurması tabiki doğru değil ancak siz de ona kaşık fırlatmışsınız. Etkiye tepki olmuş. Eğer tek taraflı olarak size şiddeti yoksa siz ona fiziksel temasta bulunmazsanız o da size karşılık vermez.
Çocuk tam çorba içecek dünkü ekmeği verme diyor.... ? Ki zaten hep söyler bayat ekmek çorbaya doğranır diye hep söyler...
Ne bu çelişkisi
Aayrıca evet ama koronadan önce de böyleydi.... mesela annem de huysuzdur dırdırcıdır annemde kaldığımz zaman onu yap bunu yap die söyler sürekli söylenir ama abim öyle deildir benmle de ilgilenir sohbey eder
Herseyi sorun etmez abartmaz sakindir.

ii
Kocanız evin rutubetine de celâllenmiyor mu?
Kira vermediği için tatlı geliyor. (Ev eski,mahalle berbat). Kira verseydi de gerçi birşey demezdi.
😪
Bilirsiniz ev insanı çok etkiler. Biz ev kadınları zaten evde dururuz yemek temizlik yaparız ama mutfağım o kadar kötü ki ocağım bile teneke. Kaynanam almıştı 100 tl ye...

İnsan yemek yapmak istemiyor bu evde hiçbirşey yapmak istemiyor..

Eşim de ben şikayet edince "Bul para taşınalım" dedi

Son düzenleme:

Evet

Ama dünkü ekmek bayat değil çok. Yenebilecek gibi... aşırı takıntılı sorun ediyor herseyi...

5 seneden fazladır evliyiz ben bu kadar yontabildim... beni 2 yaşındaki oğlan çocuğundan bile kıskanıp tartışmıştı...

Bir soru sorarım kafamı yoramam der...
Şu yazıyı oku derim okuyamam beynimi yoramam der...

O zaman ben anlatayım derim dinleyemem der banane bea der

Kafasını çalıştırmaya çalıştırmaya beyin köreliyor ...

Daha nice takıntıları var. Sadeeice bayat ekmek değil...
En yakın arkadaşımın düğününe gittik...
"Düğüne geldik başın göğe mi erdi" die söylendi sokaklarda.
Bebek arabasıyla gitmiştik düğüne
İtti kaktı sokakta

O günden beri tam o günden beri böyleyiz buna ne diyeceksiniz?

Son düzenleme:
X