- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Hareketlerine uyuz oluyorum tamam ne istersem alıyor eve herseyi dolduruyor a dan Z ye maddi değil ama manevi sıkıntılar çok büyük....
Bayat ekmek kavgası oluyor evlendiğimizden berii....sorun ediyor...zaten oturduğmuz ev rutubetli tavanları delindi kapkara akıyor dün yağmur yağdı bugun salonun ortasına su damlıyor tavandan...
Alt katlarda eşmn akrabaları oturuyor...bağrışsak duyuyorlar rezil oluyoruz yemin ediyorum çaresizim.
Mutlu değiliz.
2 yasında evladımız var.
Çorapsız oldugunu gördüğü an kıyameti koparıyor eşim... o kadar bağırıyor ki annesi gibi çorap takıntısı da var illa çorap ayağında olacak yaz kış 5 dk bile çorapsız durmayacak çocuk... beni bile çorapsız görsünler ayağına çorap giy derler .
Herneyse şuan ellerm titriyor karnım ağırıyor stresten kalbım çarpıyor...ağlıyorum. ...
Çünkü çok fazla müdahale ediyor eşm.
Şimdi Corona dan dolayı çalışmıyor 10 gün daha evde Allahımm her ama her gün tartışıyoruz ya yok tarrışmasız geçen bir gün...
Az önce mesela çocuk çok ağlıyordu çok ağladı ne versem susturamadm 2 yaş sendromunda zaten
"Sus kız" diye bağırdılar alt kattan kızıma....
(Ki görüşmüyoruz)...
Sonra çorba yaptm kızıma . İçine Eşimin dün aldığı ekmekten koyacaktım doğrayacaktm...
Her zamanki gibi müdahale etti tabi.
Dün alınan ekmek ne kadar bayat olabilir Allah aşkına...
Zaten esım her zaman der "bayat ekmek çorbalara doğranır" diye....
Ee tamam sorun ne... kendisi yemediği bayat ekmekten kızıma bile doğrattırmıyor...
Müsaade etmiyor...
Evde hep ben yiyorum bayat ekmekleri.
Evlendiğimzden beri bu huyundan bıktım.
Az önce yine kızımın çorbasına dünkü ekmekten doğrayacaktm müsaade etmeyınce kızdım öfkeme yenik düştüm.
Tatlı kaşığını eşime fırlattm.
O da koluma yumruk attı.
Ananın şeyine at dedi.
İlk defa annemin adını andı kavgamızda.
2 yaşındaki kızım da etkileniyor kavgalarımızdan.... ağladı korktu çocuk yazık değil miii
Evet kaşığı fırlatmasaydın diyeceksiniz ama artk yıllardır buraya kadar geldi...
Dünkü ekmeği çorbaya doğrama diyor ya
Şimdi zaten dışarı çıktı ve kendisi oruçlu.....
Allah aşkına bırsey diyin
Bayat ekmek kavgası oluyor evlendiğimizden berii....sorun ediyor...zaten oturduğmuz ev rutubetli tavanları delindi kapkara akıyor dün yağmur yağdı bugun salonun ortasına su damlıyor tavandan...
Alt katlarda eşmn akrabaları oturuyor...bağrışsak duyuyorlar rezil oluyoruz yemin ediyorum çaresizim.
Mutlu değiliz.
2 yasında evladımız var.
Çorapsız oldugunu gördüğü an kıyameti koparıyor eşim... o kadar bağırıyor ki annesi gibi çorap takıntısı da var illa çorap ayağında olacak yaz kış 5 dk bile çorapsız durmayacak çocuk... beni bile çorapsız görsünler ayağına çorap giy derler .
Herneyse şuan ellerm titriyor karnım ağırıyor stresten kalbım çarpıyor...ağlıyorum. ...
Çünkü çok fazla müdahale ediyor eşm.
Şimdi Corona dan dolayı çalışmıyor 10 gün daha evde Allahımm her ama her gün tartışıyoruz ya yok tarrışmasız geçen bir gün...
Az önce mesela çocuk çok ağlıyordu çok ağladı ne versem susturamadm 2 yaş sendromunda zaten
"Sus kız" diye bağırdılar alt kattan kızıma....
(Ki görüşmüyoruz)...
Sonra çorba yaptm kızıma . İçine Eşimin dün aldığı ekmekten koyacaktım doğrayacaktm...
Her zamanki gibi müdahale etti tabi.
Dün alınan ekmek ne kadar bayat olabilir Allah aşkına...
Zaten esım her zaman der "bayat ekmek çorbalara doğranır" diye....
Ee tamam sorun ne... kendisi yemediği bayat ekmekten kızıma bile doğrattırmıyor...
Müsaade etmiyor...
Evde hep ben yiyorum bayat ekmekleri.
Evlendiğimzden beri bu huyundan bıktım.
Az önce yine kızımın çorbasına dünkü ekmekten doğrayacaktm müsaade etmeyınce kızdım öfkeme yenik düştüm.
Tatlı kaşığını eşime fırlattm.
O da koluma yumruk attı.
Ananın şeyine at dedi.
İlk defa annemin adını andı kavgamızda.
2 yaşındaki kızım da etkileniyor kavgalarımızdan.... ağladı korktu çocuk yazık değil miii
Evet kaşığı fırlatmasaydın diyeceksiniz ama artk yıllardır buraya kadar geldi...
Dünkü ekmeği çorbaya doğrama diyor ya
Şimdi zaten dışarı çıktı ve kendisi oruçlu.....
Allah aşkına bırsey diyin