Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Oo bulantı basladıysa bebıs belırtısı dırekdemekkı olusuyor,bebek olusurken bulantı baslıyor cunku,nedendır bılınmez benım ıcım rahat bebıs oldugunu dusunuyorum ben
iki gündür var kuşum ama kusma yok sadece acken bulanıyor sende kusma olmuşmuydu gerci boş gebelikte te olabiliyormuş

iki gündür var kuşum ama kusma yok sadece acken bulanıyor sende kusma olmuşmuydu gerci boş gebelikte te olabiliyormuş
Kusma bıraz daha ılerı haftalarda oluyor ozellıkle sabahları,benım mıde cok kotuydu ya oyle olmasın dur senınkı hep ekmek kemırıyordum sureklıboş gebelıgı unut kuşum unut,yarına ne kaldı şurda yarın guzel haberlerını beklıyorum

inşallah canım yarın güzel haberlerle gelirim dualarınızı bekliyorum

Bence var kuzum bebişin kendini biraz geç göstermek istedi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın kalp atışını duyar gelirsin inşalalh kuzum yani boş gebelik olsa şimdiye kanama olması lazımdı diye düşünüyorum bende öyle olmuştu en azından

inşallah canım umarım öyledir sen nasıl oldun bitti mi kanaman kontrole gittin mi tekrar

inşallah canım umarım öyledir sen nasıl oldun bitti mi kanaman kontrole gittin mi tekrar
Kanamam düşükten sonra lekelenme şeklinde sürdü az az kesildi canım doktor içimdeki parça temizlensin diye ilaç verdi kanaman durmazsa gel dedi kanamam olmayınca bende gitmedim canım

Kanamam düşükten sonra lekelenme şeklinde sürdü az az kesildi canım doktor içimdeki parça temizlensin diye ilaç verdi kanaman durmazsa gel dedi kanamam olmayınca bende gitmedim canım
anladım canım o zaman bekle adet oldugunda tekrar git o zaman net anlaşılır benimde önceki gebelikte kürtaj sonrası leke olarak devam etmişti bi kac gün sonra kesildi adet olunca gittim tamamen temiz demişti

Canm bazen bebek geç gorunebiliyormuş olumsuzu at aklından doktr ne diyecek

anladım canım o zaman bekle adet oldugunda tekrar git o zaman net anlaşılır benimde önceki gebelikte kürtaj sonrası leke olarak devam etmişti bi kac gün sonra kesildi adet olunca gittim tamamen temiz demişti
Sen neden kürtaj oldun canım kanaman başlamamışmıydı o zaman. Bu arada yarın kaçta gideceksin

Eklentiler

• 1000014419.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 34
Oyyyy yaradana kurban çok mutlu oldum canım arkadaşım teyzesinin narin kelebeği saklanmış annesini korkuttu tabi bizi de korkuttu doğsun pat pat totosuna vur onun çok şükür canım sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah

Maşallah canım benım zaten ben yıgenımın bızımle oldugundan emındımmsaglıkla ılerleyecek ınsallah

Çok çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Bende sabahtan beri bakıyordum msj attım cvp vermemişsin senin için girip durdum buraya valla demiştim sana gözükür diye artık stres yapma hersey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…