Doğuma Hazırlık Yine isim kararsızlığı. Lütfen bir el atın kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Papatia61

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
162
149
32
Kızlar oğlum olacak Allah’ın izni ile. Bu isim tartışması ile bir konu daha açmıştım maalesef kayınpederimin adını da koyucaz bebeğimize tabii bir ismi daha olucak. Benim size sorum hangi ismin başta olması daha iyi olur hangisi daha çok kullanılır ilk isim mi ikinci isim mi bununla ilgili düşünceniz nedir?
Salman Mete
Mi?
Mete Salman
Mı?
Mert Salman
Mı?

Son düzenleme:
bence herkes begendigi yakistirdigi ismi soyler ilk ya da ikinci isim olmasi fazla etkilemez gibi geliyor

Okulda vs. İkinci ismi kullanılır filan diyorlar bilemedim bende canım ya ne yapsam diye
hangisi turlu daha uyumlu oluyorsa fonetik olarak bence oyle koyun. Ben mesela karsi tarafin ismi diyelimki mehmet ali bana sadece mehmet veya sadece ali diyebilirsin demedikce tek isimle hitap etmem tam soylerim

Salman mete acikcasi 2 isimli biri olarak yillarca 2 . Ismi mi kullandim daha sonra biraz 1. Ismimi kullandiktan sonra yine 2. Ismimi kullandim yani hangisi hosuna gidiyorsa insanon onu kullaniyorlar

hangisi turlu daha uyumlu oluyorsa fonetik olarak bence oyle koyun. Ben mesela karsi tarafin ismi diyelimki mehmet ali bana sadece mehmet veya sadece ali diyebilirsin demedikce tek isimle hitap etmem tam soylerim
Keşke herkes senin gibi olsa Canım bazıları kafasına göre söyler diye düşünüyorum bende yoksa senin gibiyim aksi olmadıkça iki ismini söylerim

Salman mete acikcasi 2 isimli biri olarak yillarca 2 . Ismi mi kullandim daha sonra biraz 1. Ismimi kullandiktan sonra yine 2. Ismimi kullandim yani hangisi hosuna gidiyorsa insanon onu kullaniyorlar
Ben hiç istemiyorum Salman ismini kendim kullanmayacağım başkaları da kullanmasın istiyorum sıkıntım bu aslında tabi eşimin tarafı hep kulanılır ama başkaları kullanmasın bari diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…