Selam herkese
Daha önce açmıştım konu aslında sanırım 2 konu. İş konusunda yöneticimle alakalı değişen bir şey yok.. zaten ayrılmaya karar verdim ,bana yardımcı olan yanımda ki ablaya söyledim önce, çok yardımcı oldu çunku.. . Abla böyle böyle geriliyorum ben çalışırken x böyle . Sürekli bağırıyor yemek için . Muhasebe elemanı olarak girdim ama yönetici asistanıyım.. Gerildikçe odaklanamıyorum ve hata yapıyorum olmuyor işte dedim.. tamam tatlım haklısın sağolsun egoludur kendisi lafı tıkar insanın ağzına oda biliyor kendinde egosundan söylemez. Senden tek bir isteğim var perşembe eşimi hastaneye götürücm cuma ik ya söylesen olur mu dedi tmm dedim bende ..elimde ki işleri yapayım dedim dünden beri kaç defa gittim yanına ama her defasında sepetliyor beni söylüyorum bakın vize işlemleri geçecek otel uçak fiyatları artıyor sonra şimdi işim var dedi. Muhtemelen geçecek vizeydi oteldi uçaktı bana patlayacak. Burada ki abla sende defalarca yanınıza geldim diyeceksin bu kadar. Sonra zaten çıkacaksın ne diye kasıyorsun bu kadr diyor . Elimde 2 fuar var organize edilmesi gereken . İnanın iş yapmak içimden gelmiyor.. bu kadr kısa zamanda sıkıldım. Eşimde sabret cuma söylersin dedi sabahtan.Bu zamana kadar söyleyeni ertesi gün çıkarmışlar.. bugünde abla belki çıkmazsın dedi ahh keşke dedim ama bu gerginlikte çalışamam ki abla dedin evine sosyal hayatıma hep etki yaptı .. şimdi söylemesem sonra olacak kendmi biliyorum dedim çok haklısın dedi ne diyeyim stresle olmaz iş olsa halledersin derdim ama kişi ile stres flnsa olmaz dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum cidden. Sabah sabahta yedim fırçayı her yanına gidişte yiyorum
bugünde kargo yuzunden yedim . Akıl verin ne olur ne yapayım