- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Ay cok guzel bi sarki bulunursa mutlaka dinleyinŞarkıyı ben de merak ettim dinlemek istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok guzel bi sarki bulunursa mutlaka dinleyinŞarkıyı ben de merak ettim dinlemek istiyorum
Ay hadi bakalim insallah buluruz ikisini deöyleydi sözler ya erkek söylüyodu covani coni oooo novin ...falan diye gidiyodu nakaratı illaki bile vardır ama işte![]()
ahahahahahaha merak ettim şarkıyı.
hataa oğoo oğooo sözlerini kopyalayıp arama motorunda arattım ama hiç birşey çıkmadı.yetmedi turuncu kafalı kıvırcık saçlı şarkıcı yazdım yine birşey çıkmadı.![]()
Oğoo oğoo diyorum yani ingilizceingilizce mii fransızca bakıyorum da şimdi alakasız olmasın diye sordum![]()
Hahaha bende yaptim aynisini![]()
Ay hicbiri desemtarzı nasıl pop mu rock mı metal mi![]()
Bende yazdim ama zaten bu garibim pek unlu bişey de degildiben de turuncu kıvırcık saçlı ünlüler yazdım![]()
onlar da ooo ooo diyorOğoo oğoo diyorum yani ingilizce![]()
Kız chori allah iyiligini versin ooo diye sarki tanimi mi olur
Senin konularini hep seker bulup cok guluyorum once onu bir belirtip giris yapayim.
Turuncu sacli bir kadin hatirlar gibiyik eskilerden ama boyle hayal meyal tam aklima gelmedi simdi ben de cok merak ettim ya bulsun biri![]()
onlar da ooo ooo diyor
team ing bakıyorum![]()
Ayy utandim, tesekkur ederim
Bu kadin 20 30lu yaslarda olmasi lazim yani cok eski degil
Senin tanimindaki kadini her nekadar taniyamasamda o degil yani![]()
Ama bu tam ooo oo degil oğoo oğoo
Ay ne diyorum ya![]()
Hani söyle söyle:dBULDUUUUUUM HANIMLAR BULDUUUM YUPPPII![]()
Benim kafamdaki kadini ben de taniyamiyorum cok eski silik bi ani
orta yas falandi ama sanirim