- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi anabelmontero
Aynen oğooo oğooo vardi icinde
Cok güzeldi ya bulunsun sizde cok seviceksiniz eminim
biraz daha detay ver hatırlamaya çalış hırs yaptım bulmak istiyorum o şarkıyı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oğooo oğooo vardi icinde
Cok güzeldi ya bulunsun sizde cok seviceksiniz eminim
Yok bu da degilSarah Jane Morris olabilir mi sanatcı?
evet çok eglenceli şarkıydı ya adı ne tam olarak biliyormusunuz.?Ben biliyorum bunu bir ara alarm sesimdi cok eglencelidir o şarki
Baska bi sozu yok mu aklindaa
Sarah blasko değil ama tarif ettigim klibi all i want klibiyle karistirmis olabilirimSarah Blasko..
Ay bende hirs yaptim isi gucu bıraktım onu arıyorum suanbiraz daha detay ver hatırlamaya çalış hırs yaptım bulmak istiyorum o şarkıyı![]()
Ben sarkiyi bilmiyorum da, "Ice" kelimesini ingilizce buz manasinda okuyup, ays oturan sarki nedir yahu diye dusunen tek garip insan benim sanirim![]()
Ay bende hirs yaptim isi gucu bıraktım onu arıyorum suan
Baskada bisey gelmiyo aklima, zorluyorum ama
Klibi yesillikler içindeydi bu geldi simdi ,olur mu ?![]()
sizinkini buldum akcent kameliaöyleydi sözler ya erkek söylüyodu covani coni oooo novin ...falan diye gidiyodu nakaratı illaki bile vardır ama işte![]()
Tam buldum dedim sen yesillikler icinde dedin, kendimi oldurecegimAy bende hirs yaptim isi gucu bıraktım onu arıyorum suan
Baskada bisey gelmiyo aklima, zorluyorum ama
Klibi yesillikler içindeydi bu geldi simdi ,olur mu ?![]()
Sarah Brightman diye bir kadın var ama açıkçası hiçbir şarkısını bilmiyorum. İçinde oğoo oğooo geçen hangisi onu da bilmiyorum.
Ama koptum tanımına. Ben de bu tarz konularda hep aynı yorumu yapıyorum ama aklıma meşhur caps geldi:
Bir şarkı vardı, hiçbir sözünü hatırlamıyorum ama çok güzel bir şarkıydı. Bileniniz var mı?![]()
Tam buldum dedim sen yesillikler icinde dedin, kendimi oldurecegim
Benimki colde cunku
Tam buldum dedim sen yesillikler icinde dedin, kendimi oldurecegim
Benimki colde cunku
şimdi baktımda o değil ya hareketli bi şarkı benım dediğim ooooooooo diye balışyo nakaratı covani coni vokko n.... diye devam ediyor.sizinkini buldum akcent kamelia![]()