- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi anabelmontero
yok malesef sadece şarkı böyle başlıyordu 00000... covani coni lokko gibi şeyler diyoduBaska bisey hatirlamiyomusun sözlerine dair![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok malesef sadece şarkı böyle başlıyordu 00000... covani coni lokko gibi şeyler diyoduBaska bisey hatirlamiyomusun sözlerine dair![]()
evet ona baktım değil , benim şarkı daha hareketli çok eglenceliBir arkadaş yazdı Akcent Kamelia diye o olabilir mi baktınız mı
Sak noel-loca people degil dimi lokko mokko yazinca o ciktiyok malesef sadece şarkı böyle başlıyordu 00000... covani coni lokko gibi şeyler diyodu
yok değil. şarkı başlarken zaten 0000000 00000000000 covani falan diye başlıyor hareketli bi şarkı , covaniyi de ben uydurdum aklımda öyle kalmış.Sak noel-loca people degil dimi lokko mokko yazinca o cikti
yok değil. şarkı başlarken zaten 0000000 00000000000 covani falan diye başlıyor hareketli bi şarkı , covaniyi de ben uydurdum aklımda öyle kalmış.
evet eski bi şarkı bi kaç sene önce arıyorum zaten ne zamandır , bi turlu bulamadım ama pes etmek yok çok eglenıydum radyoda karşıma cıkınca güzel şarkıydı bulursam bi iki dinleyip sıkılcam ama işte illa taktım kafayıEski bir sarkiysa, dale don dale zamanlarindan. Youtube dale don dale yaz orda benzer videolardan bak ben simdi seninkini oyle ararken birsuru eski guzel sarki buldum
Link atamadim ama fotosu bu.evet çok eglenceli şarkıydı ya adı ne tam olarak biliyormusunuz.?
Kusura bakma şarkiyi buldum link atamadiw sonra filme daldim şimdi aklima geldi bari resmini atayim dedim bu kadar merakta koymak istemezdim seni.telden girdigim icin alamadim link beceremedim pardonyok değil. şarkı başlarken zaten 0000000 00000000000 covani falan diye başlıyor hareketli bi şarkı , covaniyi de ben uydurdum aklımda öyle kalmış.
yaa bende şarkı arıyorum
bu sene çok duydum her yerde
bulgarca mı neydi şarkı farklı dilde bir kadın söyluyor....hafif slow...
Regina spektor - betterHangi şarkıymış, merak ettim?![]()
kaç tane farklı dilde şarkı çıktı ki bu yılSeninkini bulmak daha zor kiz![]()