• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ice Oturan Bir Sarki

yok değil. şarkı başlarken zaten 0000000 00000000000 covani falan diye başlıyor hareketli bi şarkı , covaniyi de ben uydurdum aklımda öyle kalmış.

Eski bir sarkiysa, dale don dale zamanlarindan. Youtube dale don dale yaz orda benzer videolardan bak ben simdi seninkini oyle ararken birsuru eski guzel sarki buldum

Eski bir sarkiysa, dale don dale zamanlarindan. Youtube dale don dale yaz orda benzer videolardan bak ben simdi seninkini oyle ararken birsuru eski guzel sarki buldum
evet eski bi şarkı bi kaç sene önce arıyorum zaten ne zamandır , bi turlu bulamadım ama pes etmek yok çok eglenıydum radyoda karşıma cıkınca güzel şarkıydı bulursam bi iki dinleyip sıkılcam ama işte illa taktım kafayı :KK22:

Benim de aradığım bi şarkı var. O mu acaba? Onda da oğoo ooğooo diyo... :) tiz bi sesi var.

Klipte bol bol öpüşüyor falan...

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-19-22-01-02.png
    Screenshot_2014-10-19-22-01-02.png
    120,4 KB · Görüntüleme: 48
yok değil. şarkı başlarken zaten 0000000 00000000000 covani falan diye başlıyor hareketli bi şarkı , covaniyi de ben uydurdum aklımda öyle kalmış.
Kusura bakma şarkiyi buldum link atamadiw sonra filme daldim şimdi aklima geldi bari resmini atayim dedim bu kadar merakta koymak istemezdim seni.telden girdigim icin alamadim link beceremedim pardon

Beş sene önce filan hergun bu sarkî ile uyaniyordum hos oluyordu

Kız şarkıyı burda da paylaş da playlistime indireyim :D

Back