• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ice Oturan Bir Sarki

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlaar aklima bi sarki takildi telefonum formatlanmadan once bende mevcuttu muzigi aklimda ama sozleri yook , biton isim var sarkinin ne oldugunu hatirlamaya calismaktan odaklanamiyorum. Ay bi el atsaniz yao_O

Sozleri hatirlamiyorum:KK45: sadece sarkinin icinde oğooo oğo oğooo diyo (evet burdan kesin hemen anlarsiniz:KK53:)
Soyleyen kadini hatirliyorum ama turuncu kivircik saclari vardi guzel bi kadin degildi
Yanlis hatirlamiyosam klipte at vardi ama yanlis hatirliyoda olabilirim
Ve adi sarah idi sanirim

Ay sadece bunlari hatirliyorumo_O
Ama harika bi sarkiydi bulununca cok begeniceksiniz eminim, dinlendirici guzel bi sarki

Edit: KIZLAR SARKIYI BULDUM ADININ SARAHLA, KLIBINLE ATLA YESILIKLE, SACININ TURUNCUYLA ALAKASI YOKMUS AMA OĞOOO KISMI VAR :rolleyes:

Son düzenleme:
ben bulamadım ama benımde bı şarkı var aklımda onu bulamadım. oooooo ooooo ooooooo covani coni oooo falan diyodu hareketli bi şarkıydı melodısı çok eglenceliydı boyle bir şarkı bilen varmı ? radyoda duyardım çok begenırdm oynardım.

ben bulamadım ama benımde bı şarkı var aklımda onu bulamadım. oooooo ooooo ooooooo covani coni oooo falan diyodu hareketli bi şarkıydı melodısı çok eglenceliydı boyle bir şarkı bilen varmı ? radyoda duyardım çok begenırdm oynardım.

Hahah
Oooo ooo covani coni oooo:-)

Başka bi sözü yok horichori, post: 37383952, member: 606937"]Ayy kafayi yiycem ya cok sinir bozucu:63:
Insallah biri bulur ya:110:
Cok tatli bi sarkiydi ya[/QUOTE]
Baska bi sozu yok mu aklindaa

Ben biliyorum bunu bir ara alarm sesimdi cok eglencelidir o şarki

Back