SELAM FISTIKLART
ne denediysem deneyeyim kilo vermedim üstelik son dönemlerde selülit te başlıyor yada ben iyice taktığım için öyleolduğunu düşünüyorum .(
dünyanın parasını akıttım alternatif zayıflama salonlarına
ama olmadı
son bir azim power plate ye başlıyorum
deneyimi alnlardan
ilham ve bilgi istiyorum
evet denedim üstelik tek başına da değil sauna terapi ile denedimLenf Drenaj, kavitasyon gibi şeyler mi denedin? Hiç mi işe yaramıyorlar ya
evet denedim üstelik tek başına da değil sauna terapi ile denedim
bana spor şart diğerlerine hiç güvenim kalmadı
bakalım bu alet spor aleti gideceğim yerde fizyoterapist eşliğinde bir spor merkezi
son ümit artık
Spor cidden sıkılaştırıyor. Yani gözle görülür bir incelme oluyor ama şu boğazdan kesmeden tartıda farkettiremedim
diyetisyene gittin mi hiç?
kişiye özel diyet hazırlıyorlar
bence bir dene olur mu:)
bende gitmiştim sıkılaşmak için hiç bişi olmadıLenf Drenaj, kavitasyon gibi şeyler mi denedin? Hiç mi işe yaramıyorlar ya
Arkadaşım hayatından şekeri ve unu çıkar, zayıflamaman imkansız. 1 ay dene diyorum, ama sıfır şeker, un, makarna, prinç patates. Min 5 kg garanti.
haklısınızd,yetisyene de gittim
ancak bana mizaç olarak uymuyorlar
düzensiz beslenmem olduğunu biliyorum ancak çok yemek yiyen biri de değilim
porsiyonlarımı kendim takip ediyorum ama ne yiğcemin planlanması beni çok baskı altında hissettiriyor
inadına liste dışı hareket etme ihtiyacında oluyorum
sonrasında da hesap sorulur tarzda bir seans olunca
rahatsız oluyorum
işin gıcık yanı o ya
ben kesinlikle kendimi fazla yemek yiyen biri olarak düşünmüyorum
yemek çokluğu değil de demekki düzensiz beslenme asıl sorunum
diyetisyenlerde sinirimi bozuyor
sürekli aç yaşamaya devam eden biri olarak birde ne yiğceğimin planlanması içimde ki asilik duygularını tetikliyor
bişey dicemm bu kadar çay tüketimi kabız yapmıyor mu yahugünde ortalama 2 türk kahvesi ve 15 20 bardak çay içiyorum
...