Yine hayal kırıklığı

OZAN TUNCER in kitaplarını okuyun
asla ve asla diyet yapmayın
zayıflayamıyorum diyerek beyninizi yönlendirmeyin
uzun sürede yavaş yavaş kilo verin ama kalıcı olsun
kesinlikle ve kesinlikle dr ozan tuncer i okumanızı tavsiye ediyorum
internetten bakınız (e kitap indirebilirsiniz)
ben onun tavsiyesiyle 4 ayda 7 kilo verdim
hiç aç kalmadım
hiç kısıtlamadım
hiiiiiiç kafama takmadım yediklerimi
yedim diye kendimi suçlamadım
hiç spor yapmadım
hiç kendimi kasmadım
oturduğum yerden........ daha ne deyimki ben size...

OZAN TUNCER in kitaplarını okuyun
asla ve asla diyet yapmayın
zayıflayamıyorum diyerek beyninizi yönlendirmeyin
uzun sürede yavaş yavaş kilo verin ama kalıcı olsun
kesinlikle ve kesinlikle dr ozan tuncer i okumanızı tavsiye ediyorum
internetten bakınız (e kitap indirebilirsiniz)
ben onun tavsiyesiyle 4 ayda 7 kilo verdim
hiç aç kalmadım
hiç kısıtlamadım
hiiiiiiç kafama takmadım yediklerimi
yedim diye kendimi suçlamadım
hiç spor yapmadım
hiç kendimi kasmadım
oturduğum yerden........ daha ne deyimki ben size...

o nasıl birşeymiş ki öyle
psikoloji kullanılarak mı kilo veriliyor
merak ettim inceliycem hemen

bişey dicemm bu kadar çay tüketimi kabız yapmıyor mu yahu o_O
belki sindirim sisteminizi iyi çalıştırmıyor olabilir misiniz??

bak bu olabilir
günlerce wc ye çıkmadığım oluyor
geri ne yiyorum ki ne gidicem diye pek kafaya takmamıştım

günde ortalama 2 türk kahvesi ve 15 20 bardak çay içiyorum
işyerinde haftanın 5 günü böyle
yemek dersen nerdeyse hiç yemiyorum
ama şeker konusunda hiç tavizim yok tek şekere düşürdüm çay ı o kadar
asıl sorunumu biliyorum
ama ağzımın tadı olmadan da
zayıflamışım ne karı var
hem mutlu hem zayıf olmak istiyorum

ne çok şeyu istiyorum ben ya hu
:KK43:
2 kahve ve 15-20 bardak çay mıııı:KK34::KK34::KK34::KK34::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
o kadar çay kabızlık uyku düzeni bozukluğu gibi bi sürü şeye sebeptir....

bence biraz burdan başla azaltmaya...15-20 bardak çaya bi de 2şer şeker attığını düşünürsek 40 tane şekeri bi tabağa koyup bakmak lazım tatlım.... tamam ağzının tadını bozma amenna ona diycek lafım yok ancak ağzına tadına göre daha az iç bence...

bak bu olabilir
günlerce wc ye çıkmadığım oluyor
geri ne yiyorum ki ne gidicem diye pek kafaya takmamıştım
ondandır o zaman
sindirimini düzeltecek sistemini rahatlatacak yiyecekler içecekler tüketmeye başla bence
internette vardır mutlaka

günde ortalama 2 türk kahvesi ve 15 20 bardak çay içiyorum
işyerinde haftanın 5 günü böyle
yemek dersen nerdeyse hiç yemiyorum
ama şeker konusunda hiç tavizim yok tek şekere düşürdüm çay ı o kadar
asıl sorunumu biliyorum
ama ağzımın tadı olmadan da
zayıflamışım ne karı var
hem mutlu hem zayıf olmak istiyorum

ne çok şeyu istiyorum ben ya hu
:KK43:
Canım kendi deneyimimden söylüyorum. Ben de yemeği çok seven, keyifle yiyen, deli abur cubur tüketen bir insanım. Öyle hayatta listelere falan gelemem senin gibi. Üstelik eve gelmem 7.30 'u yemek hazırlayıp yemem en az 8- 8.30'u buluyor. Bu sana tavsiye ettiğim şeyi yaptım ben. 1 ay da 6 kg. 1o gün belki zorluyor seni şeker olayı, ama inan sonra aklının ucuna bile gelmiyor. Bu şeker sadece bağımlılık,uyuşturucudan farkı yok...bir ay sonunda kendimi ödüllendiricem dedim, ne istersem yiyicem dedim, 1 dilim baklavayı, 1 kaşık meyve suyunu almadı miğdem.
Mutlumuydum? süper de mutluydum inan? Porsiyonlarım kocaman sebzemi, etimi, yoğurdu mu yedim. Tatlı istediğim de meyveler fazlasıya yetti. Çikolata için bekli 2 bar, gerçek şekersiz çikolata yemişimdir. Zayıflamanın yanında sindirim sistemim de yeniden 18 yaşıma dönmüştü o dönem, valla ruh halimde süperdi. Dediğim gibi, porsiyon kısıtlaması, adet kalori falan saymadığın için, hiçte insanı kasan bir durum olmuyor.

o nasıl birşeymiş ki öyle
psikoloji kullanılarak mı kilo veriliyor
merak ettim inceliycem hemen

hayır işin sırrı acıkmayı bekleyerek yemekte
beyni değil midemizin sesini dinlemekte
diyetler acıkmadan yemek yemeyi öğretiyor ve kısıtlama olduğu için beyinde, vücut onu depoluyor
bir öğünü yerken diğer öğünü düşünüyoruz onda ne yiyeceğim diye, zamanı ne zaman diye
yemenin acıkmadın doktoru diyetisyeni zamanı olmaz diyor ozan tuncer.
insanın kendisi acıktığını ve doyduğunu kendi tespit etmeli diyor.
mide gurulduyorsa enerji yakmıştır ve doyana kadar yer diyor
acıkmadıysa guruldamıyorsa enerji yakmamıştır diyor ama diyetisyen acıkmadan yemeyi öneriyor ve yanlış diyor.
yemek yerken yediğinizin lezzetinin tadına varın diyor, bütün öğünler sizin diyor, çok çiğneyin tadını alın diyor.
doyunca bırakın nasıl olsa acıkınca istediğiniz yemekten tekrar yersiniz diyor
ben sadece bu yazıyı okuyunca bile ooooh dedim
o diyet nedir dedim
kendimi sıktığım günlere yazık....
kilo derdini kafamızdan atıp midemize göre hareket etmeliyiz
kilo korkusu sonradan kazanılmış bir durum diyor, zayıf olan insanlara bakın acıkmadan yemezler, doyunca tabaklarında 1 lokmada kalsa bırakırlar diyor. kilo alacağım korkusu olmaz diyor....
şiddetle tavsiye ederim

hayır işin sırrı acıkmayı bekleyerek yemekte
beyni değil midemizin sesini dinlemekte
diyetler acıkmadan yemek yemeyi öğretiyor ve kısıtlama olduğu için beyinde, vücut onu depoluyor
bir öğünü yerken diğer öğünü düşünüyoruz onda ne yiyeceğim diye, zamanı ne zaman diye
yemenin acıkmadın doktoru diyetisyeni zamanı olmaz diyor ozan tuncer.
insanın kendisi acıktığını ve doyduğunu kendi tespit etmeli diyor.
mide gurulduyorsa enerji yakmıştır ve doyana kadar yer diyor
acıkmadıysa guruldamıyorsa enerji yakmamıştır diyor ama diyetisyen acıkmadan yemeyi öneriyor ve yanlış diyor.
yemek yerken yediğinizin lezzetinin tadına varın diyor, bütün öğünler sizin diyor, çok çiğneyin tadını alın diyor.
doyunca bırakın nasıl olsa acıkınca istediğiniz yemekten tekrar yersiniz diyor
ben sadece bu yazıyı okuyunca bile ooooh dedim
o diyet nedir dedim
kendimi sıktığım günlere yazık....
kilo derdini kafamızdan atıp midemize göre hareket etmeliyiz
kilo korkusu sonradan kazanılmış bir durum diyor, zayıf olan insanlara bakın acıkmadan yemezler, doyunca tabaklarında 1 lokmada kalsa bırakırlar diyor. kilo alacağım korkusu olmaz diyor....
şiddetle tavsiye ederim
merhaba arkadaşım kesinlikle çok doğru söylüyorsun seni diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum adlı topiğime davet ediyorum deneyimlerini oaylaşırsan çok seviniiriz :)

SELAM FISTIKLART

ne denediysem deneyeyim kilo vermedim üstelik son dönemlerde selülit te başlıyor yada ben iyice taktığım için öyleolduğunu düşünüyorum .(

dünyanın parasını akıttım alternatif zayıflama salonlarına
ama olmadı

son bir azim power plate ye başlıyorum
deneyimi alnlardan
ilham ve bilgi istiyorum

Ne yaptın Asya başlayabildin mi power plate olayına?

Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)

Canım kendi deneyimimden söylüyorum. Ben de yemeği çok seven, keyifle yiyen, deli abur cubur tüketen bir insanım. Öyle hayatta listelere falan gelemem senin gibi. Üstelik eve gelmem 7.30 'u yemek hazırlayıp yemem en az 8- 8.30'u buluyor. Bu sana tavsiye ettiğim şeyi yaptım ben. 1 ay da 6 kg. 1o gün belki zorluyor seni şeker olayı, ama inan sonra aklının ucuna bile gelmiyor. Bu şeker sadece bağımlılık,uyuşturucudan farkı yok...bir ay sonunda kendimi ödüllendiricem dedim, ne istersem yiyicem dedim, 1 dilim baklavayı, 1 kaşık meyve suyunu almadı miğdem.
Mutlumuydum? süper de mutluydum inan? Porsiyonlarım kocaman sebzemi, etimi, yoğurdu mu yedim. Tatlı istediğim de meyveler fazlasıya yetti. Çikolata için bekli 2 bar, gerçek şekersiz çikolata yemişimdir. Zayıflamanın yanında sindirim sistemim de yeniden 18 yaşıma dönmüştü o dönem, valla ruh halimde süperdi. Dediğim gibi, porsiyon kısıtlaması, adet kalori falan saymadığın için, hiçte insanı kasan bir durum olmuyor.
ekmek yemişmiydiniz peki?

Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)
canım spora haftada kaç gün gittin? bi de günde kaç saat spor yapıyosun? detaylı anlatırmısın :)

Hayır hayır, no gluten no şeker olayın özü :)

Ekmek, makarna, pilav, patates de yemiyorsun. Yulaf ekmeği yapıyorum ben, o serbest .
yulaf ekmeği nasıl yapıyosunuz peki ekmek makinasında mı :) tarif edebilirmiziniz rica etsem :) ay ben herşeyi bıraktım da ekmeği bırakamıyorum bi türlü, çavdar ekmeği yiyorum..

yulaf ekmeği nasıl yapıyosunuz peki ekmek makinasında mı :) tarif edebilirmiziniz rica etsem :) ay ben herşeyi bıraktım da ekmeği bırakamıyorum bi türlü, çavdar ekmeği yiyorum..
Yok canim ya normal firinda, kek gibi.
Sade yulaf varya, kahvaltilik onu ogutuyorum, birebir yogurt katiyorum. Bir bardak yulafsa bir bardak yogurt yani. Karistiyorum iyice bir kasikla. Sonra da bir tatli kasigi karbonat.
Yagli kagit koydugum kalipla firina atiyorum, ustu kizarana kadar pisiyor. Yulaf cok tok tutuyor. Bu 2 gun yeter.

Bana yumurta yasak, o yuzden buldugum en iyi yontem bu. Sen farkli da deneyip gorebilirsin. Yumurta ve sutle daha guzel olur belki. Ben hic denemedim.

Yok canim ya normal firinda, kek gibi.
Sade yulaf varya, kahvaltilik onu ogutuyorum, birebir yogurt katiyorum. Bir bardak yulafsa bir bardak yogurt yani. Karistiyorum iyice bir kasikla. Sonra da bir tatli kasigi karbonat.
Yagli kagit koydugum kalipla firina atiyorum, ustu kizarana kadar pisiyor. Yulaf cok tok tutuyor. Bu 2 gun yeter.

Bana yumurta yasak, o yuzden buldugum en iyi yontem bu. Sen farkli da deneyip gorebilirsin. Yumurta ve sutle daha guzel olur belki. Ben hic denemedim.
ayy canım benim çok teşekkür ederim :) ozaman içine yumarta ve süt de katayım, sütü ve yumurtayı lkçatane katayım? bi süt katınca yoğurt da koyacakmıyım :)

canım spora haftada kaç gün gittin? bi de günde kaç saat spor yapıyosun? detaylı anlatırmısın :)
Canım kusura bakma şehir dışındaydım bugun evime geldim şimdi okudum mesajını hafatada 6 gun spora gıttım 3 gun hıdrolik fıtnes yaptım arkasına 15 dk toplam 45 dk diğer 2 gunde 1 saat pilates yaptım 1 gunde helixs yaptım ama anne evıne gıdınce bıraz şaşırdım 1,2 kilo aldım sanırım pzrt yenıden başlamayı duşunuyorum bırde bunlara ek spora başlamadan önce 150 başlayarak ip atlamayı planlıyorum bu şekilde canım

Canım kusura bakma şehir dışındaydım bugun evime geldim şimdi okudum mesajını hafatada 6 gun spora gıttım 3 gun hıdrolik fıtnes yaptım arkasına 15 dk plates toplam 45 dk diğer 2 gunde 1 saat pilates yaptım 1 gunde helixs yaptım ama anne evıne gıdınce bıraz şaşırdım 1,2 kilo aldım sanırım pzrt yenıden başlamayı duşunuyorum bırde bunlara ek spora başlamadan önce 150 başlayarak ip atlamayı planlıyorum bu şekilde canım

X