Yine Hançerleniyorum!

paradisekiss

"HUZUR"
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
161
57
98
Sivas
Selam Kk üyeleri,
Öncelikle konu fake falan demeyin isterlerse adminler önceki kullanıcı adımdan ve konumdan tespit edebilirler. Önceki konumu anlatmayacağım kısaca bahsedeyim tanınmamak için yeni üyelik alıp aldatıldığımı anlatmıştım ve aptallık edip affettim herkes konu face dediği için kapanmıştı konum her neyse şuan yine birşeyler hissediyorum bu yüzden sadece tavsiye ve yardım istiyorum artık doğru karar veremiyorum .
-Şuan bebek bekliyorum evet istedim bu bebeği ama ben hiç unutamıyorum yaşadıklarımı ve çok büyük vicdan azabı çekiyorum bu bebeğe bunları yaşattığım için çünkü çok stresli geçiyor hamileliğim, eş kişisine ben hep şüpheyle yaklaşıyorum artık ve hayat böylede gitmiyor kendime zindan ediyorum ve bebeğe zarar veriyorum.
-konuya gelecek olursak evet affettim ve şuan yeniden birşeyler seziyorum. Kaç defa boşanma aşamasına geldik ama hep özür diledi kendini ispatlamaya çalıştı en son aileler girdi araya tabi ailelere aldattığını söylemedim affettim diye söylemedim ama en başta söyleseydim şimdiye çoktan bitecekti ve bu benim en büyük aptallığım.
-eş kişisi iş yerinden biriyle yazışıyor öyle hissediyorum ama daha mesajlarda öyle birşey görmedim hep siliyor o kişiyide sessize almış whatsapptan yani telefonuna mesaj geldiğinde görmüyordum tabi birşeyler sezdiğim için baktım ve tek mesaja denk geldim o da gayet normal bi mesajdı ama öncesinde sohbet edilmiş ve silinmiş.benim hatam beklemeyi bilmiyorum kızlar delil toplayıp sabredemiyorum hemen hesap soruyorum 2. Aptallığımda bu. Oysa beklesem birşeyleri bulacağım ama hesap sorunca hemen kılıf uyduruyor bağırıyor çağırıyor ağlıyor konu kapanıyor kendince ispatlamaya çalışıyor inanmış gibi yapıyorum ama yok olmuyor. İçim almıyor artık.
- eş kişisi telefon veya teknolojik şeyleri çok iyi biliyor baktığımı anlıyor ve çok temkinli davranıyor gibi şimdi sizden isteğim nasıl bir yol izleyeyim bana akıl verin bu sefer affetmeyeceğim sessiz sedasız boşanma davamı açacağım. İşim var çok şükür mesleğim iyi birikmiş param var bebeğime kendim çok iyi bakarım.
- beni yargılamadan yardım edin akıl verin lütfen ben zaten biliyorum büyük bir aptallık yaptığımı bundan sonrası için hayatımı kurtarmam gerek.
-Kelime yanlışları ve anlatım bozukluğu için özür dilerim hızlıca yazmak zorunda kaldım uyku tutmadı eş kişisi uyuyor gelmeden yazayım diye.

Bir defa adı çıktıgı için korkmuş ve normal mesajları da silmiş olabilir.
Daha önce ne şekilde aldattı, neler yaşandı bilmiyorum ama ben emin olmadan bir şey yapmazdım.
Karşınıza alıp dürüst olmasını beklediğinizi söyleyerek bir defa konuşmanızı tavsiye ederim. Hisleriniz doğru çıkarsa en azından sonuçlarının farkında olur.

Söz verdi sözünde durmadı hoş benimkide aptallık aldatan birinden sözünde durmasını bekliyorum. Karşıma alıp konuşamıyorum ki ağlıyor kendine etrafa zarar veriyor. Arkadaşlarını arıyor hemen o an birşeyleri ispatlamaya çalışıyor ama hiç inandırıcı değil artık inanmıyorum

aldatılmanın ayrılmaktan başka ne çözümü vardır inanın bilmiyorum. bilsem inanın paylaşırım sizinle. affetmek demek, sürekli bu paranoya zindanına mahkum olmak demek. bende aldatılmıştım taaa üniversitedeki sevgilim tarafından. mal mısın istesen ayrılırdık olayı niye pembe diziye çevirdin diye yol vermiştim. yapılacak başka bir şey yoktu bana göre. hamilesiniz böyle nereye kadar gider ki bu? psikolojik yardım almayı deneyin, işe yarar mı onuda bilmiyorum ama. sabır diliyorum size.

Yorumu sizi kırmak ya da üzmek için yapmıyorum. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Anne babası boşanmış bir çocuk olarak yazıyorum. Neden zaten yolunda gitmeyen bir evlilik içinde bile bile çocuk dünyaya getirip. Anne ayrı bir yerde baba ayrı bir yerde o çocuklara kırık dökük yarım kalmışlıklarla eksikliklerle dolu bir hayat yaşatıyorsunuz. Neden boşanıyorsunuz demiyorum bu arada. Ya da boşanmak zorunda olanlara saygı duyuyorum hayatta her şey her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. Ama bile bile zaten yürümeyen bir evlilikte çocuk dünyaya getirmeyi, o çocuğa tüm bu travmaları bile bile yaşatmayı anlayamıyorum. 30 yaşıma geldim bir yanım hala eksik hala sancılı. Hayatın ne getireceği belli değil elbette ve kimse boşanmak için evlenmiyor. Kimse çocuğu bunları yaşasın istemez. Bunlar da tamam. Ama içinde bu kadar kaos barındıran, henüz bir düzene oturmamış ve hatta her an bitebilecek şeyler yaşanan bir evlilikte çocuk niye? Haklısınız kim olsa vicdan azabı çekerdi..

Evet bu paranoya ile yaşayamıyorum bebeğe zarar veriyorum destek alacağım onu bile gizli yapmam gerek çünkü eş kişisi gitmemi istemiyor yaşananların birine anlatılmasını veya birinin bana akıl vermesini istemiyor. Oysa böyle bir olayda aslında akla ihtiyaç yoktu tek çözüm yolu ayrılmaktı ama ben nasıl yaptım böyle birşey bilmiyoruum

O kadar haklısınız ki size bunun açıklamasını yapamam mantıklı bir tarafı yok çünkü yaptığımın. Hergün ağlıyırum vicdan azasından ne kendime ne yalan evliliğime hiç biri umrumda değil şuan bitsin istiyorum ama en büyük üzüntüm bebek. Bunu yaşatmak istemezdim en büyük sınavım bu olacak vicdanım

Ya çok tatlısınız. Çocukluğunuzdan öperim.

Eğer boşanırsanız ki öyle olacak gibi görünüyor, onu çok severseniz(başka kimsenin sevgisine ihtiyacı kalmayacak kadar çok) hem sizin hem de miniğinizin üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey olmaz

En mantıklısı bebeğin dünyaya gelmesini beklemek, sabırlı olmak. Bu adam hep böyle yapıyorsa siz hamileyken bile yine yapacaktır. Keşke hiç hamile olmasaydınız ama olmuş bu saatten sonra niye oldu demek olmaz. Ama bebek dünyaya gelene kadar görmezden gelmeye çalışın. Bu bebek o adamında şimdi alıp giderseniz bebeğe sahip çıkmaz. Ve bu onun da sorumluluğu bunu anlamalı. Bebek doğduktan sonra nişanın ve her türlü hakkınızı talep edin. Ben bakarım ederim ona yeterim demeyin.

Hamile olmadan önce affetmişsiniz şimdi de affedin. Yani yaptığınız o kadar saçma ki. Önceden de aldatmış şimdi de aldatıyor olsa bu sizin için süpriz olmayacak. Kurcalamayın hiç belli ki aldatılmak sizin için ayrılık sebeplerinin başında gelmiyor şimdi hamileyken hiç gelmez. Aldatan insanın aşkı ve saygısı yoktur özür dileme sebebi de düzenini bozmak istememesidir. Yok boşanacağım kararlıyım diyorsanız sinsi davranıp delil toplayın haklarınızı alarak ayrılın.

Ayrılıp ayrılmazsınız, bu sizin kararınızdır ama Önce kendiniz, sonra bebeğiniz için Mutlaka o psikolojik yardımı alın.

Yapıp edip destek almanıza bile karışıp, psikoljik şiddet uyguluyor. uzman değilim ama ileride avukatınızla bunu da paylaşmanız yararınıza olur gibi.

Esim demek yerine es kisisi yazman herseyi ozetlemis zaten..
Simdi fiziksel bir delil olmasa bile kadinlar genellikle hissidiyor boyle durumlari.Zaten daha once de tesebbusu var..
Senin durumunu bilemem de burayi seninkisine benzer konular acanlara defalarca yazip uyarmamiza ragmen bir kelimesini umursamiyor.Sonrasinda da isler daha kotu bir hal aliryor.Cumlelerimiz farkli olmasina ragmen ana fikrimiz hep ayni olmasina karsin dinlenmiyoruz.Bu bir bagimlilik gibidir,1 defa yapmissa arkasi geliyor genellikle.
Cocuk dogsada temel doneme dahil olacagi icin 4 yila kadar velayet hakki alamaz.Sonrasina da bakarsiniz.
Kanunca delil ile alakali nitelikleri,neyin delil olarak kabul gorecegini bir avukata danisirsin.
Ayrica tez canli oldugun,ona suphe duydugunu soyledigin icin artik daha temkinli.Belki haber vermeseydin bu kadar tedbirli ve kontrollu olmazdi.Yani kendi elinle onu uyarmis,dikkat etmesini saglamis oldun.

Rabbim yardımcın olsun.. Boşanmak için illaki delil toplamak mı lazım? Ortada bir çok sebeb varken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…