Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıllar sonra tedavi görmeden kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı çok moralim bozuk çok mutsuzum yeniden kalabilir miyim acaba çok üzülüyorum
Yıllar sonra tedavi görmeden kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı çok moralim bozuk çok mutsuzum yeniden kalabilir miyim acaba çok üzülüyorum
Rabbim hayirlisiyla tekrar hamile kalmani nasip etsin inşallah. Neden kalamayasin ki bak ne güzel kendiliginden olmuş. İnşallah tekrar saglikli olur gönlünü ferah tut.
Düşük yapıp hamile kalan binlerce kadın var. Tabiki de kalırsın. Üzülme desemde boş. Sözler bazen teselli etmiyor insanı. Ama inanın ve dua edin insaallah nasip olur hepimize.
Çok geçmiş olsun canım benim iki kaybım var daha 10 gün once kaybettim kalp atışı durdu çok zor rabbim kimseye yaşatmasın böylesi hayırlıymis bak kendiliğinden hamile kalmışsın yine kalırsın rabbim yeterki ol desin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah