Yine güzel olmak istiyorum yardım eder misiniz acaba?

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
Kızlar kendimi çok saldim.. Tekrar bakımlı ve güzel olmak istiyorum ve su an elimde parfüm dışında hiç bir bakım ürünü yok krem, makyaj malzemesi,cilt bakım ürünü vs. hiçbir ürün yok. Ne almalıyım nasıl başlamalıyim? Lütfen yardım edin tekrar güzel ve bakımlı görünmek istiyorum. Uygun bir bütçe ile neler alabilirim ne yaparak bakımlı olabilirim? Siz neler yapıyorsunuz ne kadar bütçe ayırıyorsunuz? onerdiginiz şeyler neler? sampuandan saç kremine ojeden ruja neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz?Kendimle ilgili de bilgi vereyim 22 yaşındayım yaşıma uygun ne yapabilirim. Siz neler yaparsınız neler onerirsiniz ne kadar bütçe gerekli? Simdiden Teşekkürler.Yorumlar ozguvenimi yeniden kazanmak için benim için çok önemli.Simdiden Allah razı olsun

Dış güzellik değil de sorunları hallettin mi ? Makyaj yapıp bunalım takilirsan bakımlı olmuş olmazsın.
Ama işe makyaj ve sactan baslicam diyorsan dogruuu gratise :)

Dış güzellik değil de sorunları hallettin mi ? Makyaj yapıp bunalım takilirsan bakımlı olmuş olmazsın.
Ama işe makyaj ve sactan baslicam diyorsan dogruuu gratise :)
Sorunları hallettim sayılır. çok şükür iyiyim. binlerce kez şükürler olsun. Gratis hmm peki :)

Eski konularınızı bilmiyorum. Tek kurabilecegim cumle su: İcindeki atesi alevlendir bakalım guzel kız ! Hemen alısverise fazla abartıya kacmadan, gerekli gorduklerinden hangisiyse artık ruj, rimel, allık, far, dudak parlatıcısı vs alıp ve aynanın karsınıza gecip kendini bir guzel sımartman

Kalem,rimel, ruj, fondoten, pudra şimdilik yeterli :) ben sadece bunları kullanıyorum

Sporu tavsiye ederim ben de.
Hem endorfin salgılanıyor, mutluluk veriyor, hem de ciltteki dolaşımı düzenleyip daha güzel, sağlıklı cildinizin olmasını sağlıyor.

Bence makyaja başlama,ben 22 yken sadece göz kalemi ve dudak nemlendiricisi kullanıyordum. Bir de cilt tipine uygun nemlendirici seçebilirsin,ara sıra yüzüne buhar uygulayıp tonikle silebilirsin.Ve tabi spor,sağlıklı beslenme ve en önemlisi iç huzur :)

Teşekkür ederimmmn

iç huzur.. Teşekkür ederim :)

Eski konularini biliyorum, once ruhunu dinlendirmelisin eger o kisim bende diyorsan geri kalanlari soyleyebilirim :)
Once hamama git guzelce keselen sabunlan evine gel sonra ilk isin cilt tonuna uygun bir bb krem edin, yaninda rimel, goz kalemi ve dudak parlaticisi al, raki beyazi oje al ve evde basla guzellesmeye

Edit: spora baslarsan gelecegine de yatirim yapmis olursun

Yüz içinse, bir temizleme jeli, bir peeling jeli, bir adet de makyaj temizleyicisi almalısın.
Temel malzemeler ise, fondoten yerine bir adet bb krem, cilt tonuna uygun parlamayı falan önlemek için transparan pudra, kaliteli bir rimel, artık joker sayılır bu ama siyah göz kalemi, çekebiliyorsan eyeliner, nude tonlarda ruj ( kıpkırmızı falan sürerim diyorsan o ayrı ), eğer seviyorsan bir tane de doğal tonlarda allık edinebilirsin.
Bunları sürebilmek için sünger, fırça gibi şeylere ihtiyacın olacaktır, bak uygun gördüğünü al.
He tabi güzel bir nemlendirici kreme ihtiyacın var, yoksa mutlaka edin. Dudakların için de niveanın falan kremleri var, edinebilirsin.
Yazdıklarım en temel şeyler, makyaj yapıyorum diyen her bayanın çantasında olması gerekiyor.
He oje falan sürmeyi seviyorsan edinebilirsin.
Saç için de başka bir arkadaş yardımcı olsun.

mümkünse mesajla yüzünü ve ellerini atar mısın?

Saçlarının arkadan fotosunu bir de.

Sana bir liste vericem. Sonra da afet oldum napıcam diye konu açıcaksın

Gizmo konunla ilgili pek bir sey bilemiyorum ben allık kullanırım göz makyajı hic yapmam, el kremi vs sürerim.
Seni iyi bulmak cok güzel, tekrar düzeldigine sevindim onun icin yazayım dedim

çok teşekkür ederim :) liste cikariyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…