Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yılan yağı kullanıyorum haftada 1 kez sürüp 3 saat bekletiyorum .saç için?
ama çok fazla zayıf işte :) 1.69 boy 43 kilo..Ayyy ne guzel zayifmissin masallah darisi basima
Kızlar kendimi çok saldim.. Tekrar bakımlı ve güzel olmak istiyorum ve su an elimde parfüm dışında hiç bir bakım ürünü yok krem, makyaj malzemesi,cilt bakım ürünü vs. hiçbir ürün yok. Ne almalıyım nasıl başlamalıyim? Lütfen yardım edin tekrar güzel ve bakımlı görünmek istiyorum. Uygun bir bütçe ile neler alabilirim ne yaparak bakımlı olabilirim? Siz neler yapıyorsunuz ne kadar bütçe ayırıyorsunuz? onerdiginiz şeyler neler? sampuandan saç kremine ojeden ruja neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz?Kendimle ilgili de bilgi vereyim 22 yaşındayım yaşıma uygun ne yapabilirim. Siz neler yaparsınız neler onerirsiniz ne kadar bütçe gerekli? Simdiden Teşekkürler.Yorumlar ozguvenimi yeniden kazanmak için benim için çok önemli.Simdiden Allah razı olsun
Nereden başlasam bilemedim.
Saç için Tony&Guy un kendi saç tipinize uygun şampuanını ve deniz tuzu etkili şekillendirici sprayini önerebilirim. Özellikle sea salt spray hayat kurtaran mucizevi bi şey. Bakımı içinse benim tercihim doğal yağlardan yana, aktarımın gizli tarifini söylemeyeceğim meslek sırrı siz de bi aktara danışabilirsiniz ya da isterseniz piyasada hemen her markanın bi saç maskesi var. Haftada bir kullanmak üzere seçin dilediğinizi.
Cilt bakımı icin cilt tipinize uygun bi temizleyiciyle baslamalısınız. Bu kısım çok önemli çünkü özensiz temizlikle makyaj bi araya geldi mi gelsin tıkanmış ve genişlemiş gözenekler, akneler, esneklik kaybı ve kırışıklıklar... Ürün seçerken marka vermek istemiyorum çünkü nasıl desem bana iyi gelenin size de geleceginin garantisi yok, kendi cilt tipinizi ve sorunlarını iyi tanımanız gerek. Yani nerelerde yağlanmanız var, nereler kuru, genişleyen gözenek var mı vs. vs.
Temizleyiciden sonra cilt tipiniz gerektiriyorsa (yaglı ve gözenekliyse yani) bir tonik almalısınız, gerektirmiyorsa hiç vakit ve nakit kaybetmeyin bu kısım için. Sonrasında da günlük nemlendirici geliyor tabi ki.
Haftalık bakım içinse koşarak bi mineralli kil maskesi alıyosunuz, yine pek çok markada bulunan bi ürün. Ton eşitlemede, cildi yatıstırma ve temizlemede gercekten çok etkili. Ucuza kaçmamaya çalışın. Zaten uzun aylar boyunca kullanabileceksiniz. Cildiniz kuruysa uygun bi nem maskesi de edinin.
Makyaj malzemesi için bb krem, transparan pudra, göz kalemi, rimel, dudak nemlendiricisi ve birkaç adet ruj (en az biri nude olmalı) seftali/pembe dogal bi allık ve dogal tonlarda bi far paleti ile 5 adet fırca (fondoten, allık, pudra ve far için blend fırçası ile düz yassı fırça) işinizi görecektir. Tabi bunları yüzünüzden atabilmek icin bir de makyaj temizleyici.
Watsons, Gratis, Yves Rocher, Sephora ve güc sizinle olsun, kolay gelsin simdiden.
Yorum arada kalınca bütçeyi atlamışım ben, öyle olunca da listeyi geniş tuttum. Şimdi siz yazınca tekrar okudum, imkanları zorlayan bi yorum olmuş tabi. Hatırlattıgınız icin sagolun.Güzel paylaşım fakat konu sahibinin bütçesi 200 tl.
birinden birini seçip uygulasın artık
Yorum arada kalınca bütçeyi atlamışım ben, öyle olunca da listeyi geniş tuttum. Şimdi siz yazınca tekrar okudum, imkanları zorlayan bi yorum olmuş tabi. Hatırlattıgınız icin sagolun.
200 liraya tek seferde bu malzeme listesini çıkarmanın tek yolu var o da %50 gratis veya watsons indirimi yakalamak. Keşke konu büyük yılbaşı indirimden önce açılmış olsaydı. Gerçi yılbası setleri hala reyonlarda, belki o yolla bütcede kâra gecilebilir konu sahibesi, arastırmadan almayın derim.
Konu sahibesi eksiklerini yavaş yavaş tamamlamaya calısmalı diye düsünüyorum bu durumdsa. İnsan kendime yeni bir ben lazım hevesiyle gaza geliyo tabi ama hepsini bi anda almak için ucuza kaçmak yerine (aslında fiyattan da ziyade kalitede ucuza kaçmaktan söz ediyorum) azar azar sağlam bi dolap doldurmak daha mantıklı geliyo bana.
Mesela maskeleri gelecek aylara atabilir veya far paletini ve far fırcalarını. İlk ay icin elenebilecek bunlar geldi aklıma. Daha sonra yabas yabas tamamlanacak seyler bunlar.
ama çok fazla zayıf işte :) 1.69 boy 43 kilo..
Evvela temiz bir cilt o yuzden cilt tipine uygun bir yuz yikama jeli almalisin. Sonra beyaz tenliysen eger su kopkoyu bordo ojeler varya tirnaklarina herdaim onu surersen felaket havali durur. Sacin icin vefendigin marka bir sac maskesi al. Sonra fondeten pudra ruj allik maskara ve concealer bunlardan al zaten nutun bunlarin uygun fiyatlilarini bulabilirsin ellerin icin meyveli kokulu kremler oluyo ojeledikten sonra bu kremlerden surku ellerin hep guzel koksun saclarinida sekillendirdin mi iste bakimlisin havalisin ohhh suslenesim geldiKızlar kendimi çok saldim.. Tekrar bakımlı ve güzel olmak istiyorum ve su an elimde parfüm dışında hiç bir bakım ürünü yok krem, makyaj malzemesi,cilt bakım ürünü vs. hiçbir ürün yok. Ne almalıyım nasıl başlamalıyim? Lütfen yardım edin tekrar güzel ve bakımlı görünmek istiyorum. Uygun bir bütçe ile neler alabilirim ne yaparak bakımlı olabilirim? Siz neler yapıyorsunuz ne kadar bütçe ayırıyorsunuz? onerdiginiz şeyler neler? sampuandan saç kremine ojeden ruja neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz?Kendimle ilgili de bilgi vereyim 22 yaşındayım yaşıma uygun ne yapabilirim. Siz neler yaparsınız neler onerirsiniz ne kadar bütçe gerekli? Simdiden Teşekkürler.Yorumlar ozguvenimi yeniden kazanmak için benim için çok önemli.Simdiden Allah razı olsun