Yine güzel olmak istiyorum yardım eder misiniz acaba?

Bb krem allık yüzünüze uyan bir kaç renk far rimel ve ruj veya dudak parlatıcı yeterli bence :) çok gençsiniz aslında hiç gerek yok ama arada lazım oluyor bunlar :) bide temizleyici ürünler ve tonik krem falan :) kolay gelsin şimdiden

Bb krem allık yüzünüze uyan bir kaç renk far rimel ve ruj veya dudak parlatıcı yeterli bence :) çok gençsiniz aslında hiç gerek yok ama arada lazım oluyor bunlar :) bide temizleyici ürünler ve tonik krem falan :) kolay gelsin şimdiden
bb krem hangi marka olabilir marka verebiliyor musunuz?

Eski konularini biliyorum, once ruhunu dinlendirmelisin :KK66: eger o kisim bende diyorsan geri kalanlari soyleyebilirim :)
Once hamama git guzelce keselen sabunlan evine gel sonra ilk isin cilt tonuna uygun bir bb krem edin, yaninda rimel, goz kalemi ve dudak parlaticisi al, raki beyazi oje al ve evde basla guzellesmeye:KK66:

Edit: spora baslarsan gelecegine de yatirim yapmis olursun
Allah nasip ederse spor yapmak bir spor salonuna yazılmak istiyorum çok zayifim vücudum şekle girsin istiyorum

Garnier inkinden herkes memnun kalmış, fiyatı da uygun indirim falan da yapıyor arada mağazalar. Watsons gratis rossman gibi yerlerde aradiklarının hepsini bulursun, şansın varsa indirimli ürünler edinebilirsin.
Biraz gezinmen gerek yani. Ama liste yapmadan çıkma.

Ben yves rocher ı kullanıyorum öncesinde ise garnier kullandım.garnier fiyat olarak daha uygundur ve kullanırken memnun kalmıştım sivilcelenme falan yapmamıştı. Cilt rengini eşitliyor.%50 inrimdende yakalarsanız tadındann yenmez :)

Mutsuz musun 22 yasinda genc kiza hic yakisiyomu icinde oldugunuz durum

Kızlar kendimi çok saldim.. Tekrar bakımlı ve güzel olmak istiyorum ve su an elimde parfüm dışında hiç bir bakım ürünü yok krem, makyaj malzemesi,cilt bakım ürünü vs. hiçbir ürün yok. Ne almalıyım nasıl başlamalıyim? Lütfen yardım edin tekrar güzel ve bakımlı görünmek istiyorum. Uygun bir bütçe ile neler alabilirim ne yaparak bakımlı olabilirim? Siz neler yapıyorsunuz ne kadar bütçe ayırıyorsunuz? onerdiginiz şeyler neler? sampuandan saç kremine ojeden ruja neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz?Kendimle ilgili de bilgi vereyim 22 yaşındayım yaşıma uygun ne yapabilirim. Siz neler yaparsınız neler onerirsiniz ne kadar bütçe gerekli? Simdiden Teşekkürler.Yorumlar ozguvenimi yeniden kazanmak için benim için çok önemli.Simdiden Allah razı olsun
Cilt bakimim icin kokos yagi kullaniyorum her gece uyumadan bir saat once suruyorum.Once en cok kullanacagin u runleri al.gunluk kullanacagin seyler eyeliner,maskara,gunluk bir allik ve guzel bir ruj.sonra yavas yavas eksiklerini tamamlarsin hepsuni birden alirsan baya bir butce lazim olacak

Öncelikle içinden gelmesi lazım.
Ben kendimi bildim bileli aglasamda sizlasamda bakimimdan vazgecmedim :)
Yani bunları alıp sonra bi kenara atma.
Ben whatsons tan aliyorum genelde. Eyeliner tavsiye ederim gözleri çok güzel gösteriyor. Tabi doğru suruldugunde netten videolara bakabilirsin.
Saçların tirnaklarin temiz ve bakımlı olsun.
Ben genelde topuklu ayakkabı tercih ediyorum yürüyüş daha dik ve alımlı oluyor.
Daha bir sürü şey var ama bunlardan baslasan yeterli :)

Dış görünüşüne önem vermeye başladıysan içsel problemleri çözmüşsün demektir zaten.
Beni banyodan sonra güzel kokulu vücut losyonu iyi hissettirir.
Makyaj malzemesi olarak düzenli yapmadığım için mascara, göz kalemi, bb krem(her zaman kullanmam ama kurtarıcı niyetine), allık ve göz altı kapatıcı yeterli geliyor.

Kıyafet olarak şu anda hamile olduğum için nadasa bıraktım kendimi. Fikir veremeyeceğim.

Öncelikle içinden gelmesi lazım.
Ben kendimi bildim bileli aglasamda sizlasamda bakimimdan vazgecmedim :)
Yani bunları alıp sonra bi kenara atma.
Ben whatsons tan aliyorum genelde. Eyeliner tavsiye ederim gözleri çok güzel gösteriyor. Tabi doğru suruldugunde netten videolara bakabilirsin.
Saçların tirnaklarin temiz ve bakımlı olsun.
Ben genelde topuklu ayakkabı tercih ediyorum yürüyüş daha dik ve alımlı oluyor.
Daha bir sürü şey var ama bunlardan baslasan yeterli :)
saç için?

Cilt bakimim icin kokos yagi kullaniyorum her gece uyumadan bir saat once suruyorum.Once en cok kullanacagin u runleri al.gunluk kullanacagin seyler eyeliner,maskara,gunluk bir allik ve guzel bir ruj.sonra yavas yavas eksiklerini tamamlarsin hepsuni birden alirsan baya bir butce lazim olacak
Kokos yağı?

Bugün watsonsta indirim başladı talan edilmeden yetişirseniz daha uyguna bişiler alabilirsiniz

X