- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Şöyle bi durum var ben annemi ara izin al demedim .
anne konuşun benim kızım gelecek te gidecekte kalacakta sen karışamazsın diyin dedim .
kocası velisi olmuş.bu da yanlış sizin
hiç mi hükmünüz yok kendi evliliğinizde
bu ikili ilişkilerle alakalıdır
okuldaki arkadaşınızı şikayet etmiyorsunuz eşiniz karşıdaki adam
sen eğer kocam olmazsa yaşayamam profili çizmeseydin ailen kapı gibi arkanda dururdu.Annemi suçlamiyorum. Ölüyorum bitiyorum da olmadı gözükmedim aileme hiç bi zaman . Benim ailem Gelinlerine bile oğullarına bile mutlu olsunlar istediklerini yapsın lar biz gitmesek te Olur tarzında düşüncedeki insanlar hassas düşünürler.
Bu yüzden ben değil aslında illa dediğimizi yapacak gibi düşünceleri olmadığı için baskıcı davranmayı tercih etmediler. Benimde kavga ettiğimi anlıyorlar oraya gidince . Bu seni neden hiç aramıyo merakta mi etmiyor yada aradığı zaman tavırlı konuşup kapatıyor diye . İlk günden beri hep karsi ve eşim annesinin lafıyla hareket ediyor bu konuda . Annesi itiraf etti neymiş ben aileme bi iki gün kalmaya gidince annesinin komşuları esimi trrkediyorm sanıyormuş falan dedi şok oldum. Annesiyle mi konuşmalıyım . Eşime hep güzellikle anlattım senden izin almıyorum gidiyorum gidicem diye . Neden böyle olduk anlamıyorum cidden
o evden çıktın mı diye kontrol ediyor. yani senin onun sözünden çıkıp çıkmadığını.Bu arada Defalarca aradı açmadım eve geldi gideceksen köprüye kadar bırakayım diye telefonlarıma niye bakmiyosun diye çemkirdi gitti
lutfetmiş.Bu arada Defalarca aradı açmadım eve geldi gideceksen köprüye kadar bırakayım diye telefonlarıma niye bakmiyosun diye çemkirdi gitti
sen eğer kocam olmazsa yaşayamam profili çizmeseydin ailen kapı gibi arkanda dururdu.
yahu sen değil misin kocan sana ilgi göstersin diye ağlayan yırtınan?
eski konularını dön bir daha oku.
sen kocan yüzünden ailenin, arkadaşlarının yanında diken üstünde olduğunu hissettirirsen, elbette senin huzurun için susmak zorunda kalırlar.
ayrıca kv de de kocan kadar kötü niyetli. konuşsan ne olacak. bu kez anneni değil kv ni aracı yapmış olacaksın.
kocan anası istedi diye sana İZİN verir de yine ezilen sen ve ailen olmuş olacak.
aynı talepler senin ve ailenin ağzından çıkınca boşanma sebebi ama beyzade ve sultan anası istediyse dünyanın en normal şeyi oluyor. öyle mi?
büyük aşkınla gurur duymaya devam et diyeceğim de aşkın karşılıklı değilmiş.
sanki pavyona gidiyormuşsun gibi kocan seni boşanmakla tehdit ediyor. ne kadar aşk dolu bir davranış.
Bu söylediklerinin hepsini bende düşünüyorum hic geri gelmemeyi düşünüyorum annem kavga ederek gelme gelsin güzelce konuş gerekirse bitsin istiyorsa bitsin öyle gel diyor. Ben beni bıktırma politikası uyguladığını düşünüyorum. Söylediğim gibi annem arayıp izin aldığı için bugün gidemiyorum keşke hiç karışmasaydi diyorum. Ben ağladım evet ama unutma sadece burası biliyor ayrılmak istemediğim için ağlamıştım son olaydan sonra eşime sevgim bitti denecek kadar azaldıo evden çıktın mı diye kontrol ediyor. yani senin onun sözünden çıkıp çıkmadığını.
seni değil kendi egosunun gücünü kontrol etti ve gitti.
Çoğunlukla bunu yapıyorum zaten kalmayacaksın dediği zaman gidip kalmama rağmen hala kendini bişey sanmalara devam ediyor hu davranışın sebebine anlam veremiyorum gerçekten bunu yarın yada bu akşam yapmayı düşünüyorumKocanın dediğini yaparsan bundan önceki emeklerin çöpe gider bence. Hani kk nın tavsiyeleriyle bir aşamaya geldin ya şuan, en büyük hedefimiz neydi; adam ensene her vurduğunda lokma alamayacağını anlasın görsün istiyoduk. Seni kukla gibi oynatıyodu. Bence bu olayda senin için bir fırsat. Eski sen olsan evet sabah gidip akşam dönerdin ama kocan bunu haketmiyo biliyosun ki; senin kıymetini ya da fedakarlıklarını anlamıyor. Sadece sindirmeye çalışıyo. Zaten "bu özgüven nerden geliyo" vs cümleleriyle kocanı afallattığını kanıtladın canım.
Yeni hebelehubele yi ona göstermek ve bir süredir uyguladığın tavrın istikrarı için bence de gidip 1 gün kalabilmelisin annende. O da böylelikle ağzına sakız etmez gidersen gelme vb cümleleri, konuşurken düşünerek konuşur belki bundan sonra bir umut... 2düşünür 1 söyler. Asarım keserim havalarının üslupsuzca konuşmalarının sana sökmeyeceğini görmeli. Ha bilsek kocan seni el üstünde tutuyo da böyle işte başka yerde kalmanı istemiyo hassas vs hadi eyvallah derdik. Ama bu adam için fedakarlığa hayır diyorum.
Kız kardeşine öyle yapmaya kimin bi tarağı yer onda o anne varken? Yok eniştesinin bile diyo gelip uzun kalmasın diye insan karısından ayrı kalır mıymış? Hasbam çok düşkünmuş gibiHem kendinizi hem ailenizi ezdirmişsiniz paşamı bu adam nasıl sindirdi sizi bu kadar.ayıp yaa aileye gitmeye karışan adam nedir.hele bide gidersen eve giremezsin bidaha falan yazıklar olsun onun kızkardeşine böyle yapsalar ne der acaba sinirimi zıplattı.Allah sabır versin sana ben olsam bogarım o adamı
Şöyle bi durum var ben annemi ara izin al demedim .
anne konuşun benim kızım gelecek te gidecekte kalacakta sen karışamazsın diyin dedim .
Annemde ben öyle davranırsam sen onun ailesi sizi sürekli yönetmeye çakışıyor diye kızıyorsun ben aynı duruma düşmüş olurum dedi bende kızdım sen niye arayıp izin aliyosun ben kavga ediyorum zaten her zaman izin vermediği için çıkar gelirdim şimdi sen arayıp söylediğin için annesinin lafıyla hareket ediyor diyecek dedim . Malesef onu bu noktaya ben getirdim istemeyerek .annesi de gerile gerile herkes oğluyum oğluyum hep gelir gider diye dolaşıp duruyo çok sinirleniyorum oğlunu doğru düzgün yetiştirseydin dememek için. Bugün değil ama yarın aileme gitmeyi düşünüyorum dediğiniz gibi. Gidersen bu kapı sana kapalı ne demek ? En çok buna takıldım zaten
hala annene gitmemen onun lehine, senin aleyhine.Bu söylediklerinin hepsini bende düşünüyorum hic geri gelmemeyi düşünüyorum annem kavga ederek gelme gelsin güzelce konuş gerekirse bitsin istiyorsa bitsin öyle gel diyor. Ben beni bıktırma politikası uyguladığını düşünüyorum. Söylediğim gibi annem arayıp izin aldığı için bugün gidemiyorum keşke hiç karışmasaydi diyorum. Ben ağladım evet ama unutma sadece burası biliyor ayrılmak istemediğim için ağlamıştım son olaydan sonra eşime sevgim bitti denecek kadar azaldı
Ne alakası var? Öyle biri gibi görünüyorum sizeALLAH aşkınahala annene gitmemen onun lehine, senin aleyhine.
şimdi gitmezsen bir daha gidemezsin.
çünkü boşanma blöfünü kullanmaya devam edecek.
ve şu ana kadar az da olsa düzeltti dediğin ne varsa eski düzenine dönecek.
ama olsun. evlilik güzel şey, koca güzel şey.
ana baba bugün var yarın yok. ölümlü dünya işte.
Keşke çözebilsek eşimin o beynine hicbirsey ilde ulaşamıyorumannenizi neden olaya dahil ediyorsunuz? yaşınızın çok küçük olduğunu düşünmeye başladım. sorunlarınızı aranızda çözün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?