Bakin tam olarak öyle degil neyi nasil yapacagimi bilmiyordum tedavi olmak istiyordum evet ama esim tamam sehirdisi da olsa gideriz tarzi destekleme degil evde kendim yeneyim diye bekliyordu parmak egzersizinden korktugum icin kendim evde yenemiyordum ki zaten siddetli bir vajinismus imis tedavisiz gecmezmis
konu uzun olmasin diye bu sekilde yazdim tedaviye ikna etme bicimi normal bir bicim degil ayipli mali sikayet eder sekildeydi
O zaman yine esiniz suclu.
Annesi de iste atiyorum annenize konusun kizinizla, bu isi halletsin tarzi bir sey dediyse kirilma hakkinizi sakli tutarak soyluyorum yine de meseleniz, suclayacaginiz kisi esiniz olmaliydi.
Hem tedaviye goturmesin hem yaysin, olacak is mi?
Esinizin soyleme tarzi daha kotu gorundu bana, tedavi istemiyorum kendisi yapsin dedi diyorsunuz.
Kendinden 30 yas kucuk oglu, yani daha cagdas dusunmesini bekledigimiz adam bunu diyorsa arada kusak farki olan kadin yani kv bunu dusunemeyebilir, kadinda oglu gibi dusunmustur ya da, basit bir denklem yani.
Bunlarin disinda evet kotu niyetli bir kadin da olabilir ama yine de siz yanlis yere yonelmissiniz, onlari suclamak daha kolay gelmis sanirim esinizdense.
Bilmiyorum, cok kizdim ben buradaki eşe.
Yine de bedduaya varmasi cok cok kotu.
Bir de ustune danisikli dovus mu diye dusunmek, cok sacma ama ya.