- 11 Eylül 2024
- 395
- 92
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kimyasalım diye doktor hiç önemsemedi bile kimyasal diyip yollamıştı öyle testlerin yapıldığını burdan okudum. Bu gebeliğimde öyle sonuçlanırsa yaptıracağım hepsiniKimyasal düşükten sonra genetik DNA testleri yapıyorlar pıhtılaşma ve sorun var mı diye ona göre ilaç kullanımı ile düzenli artış oluyor siz yaptırdınız mı
Evet bende de ikiden hatta üçten sonra doktor kaaleye alıp test yapmıştı ama canım o sıralar çok yandı çok üzüldüm o yüzden ilk kimyasal düşük dahi olsa doktorlar ne kadar normal görse de araştırılmalı diyorum ben artık kolay bir şey değil sonuçta hamile kal sevin ve üzül yani bende de var çıktı ondan biliyorum sonrasında doktorumu değiştirdim bana kullanacağım ilaçları verdi hamileliği öğrenir öğrenmez de gel iğne başlayalım dedim elhamdülillah oğlumu öyle kucağıma aldım şuan ikinciyi istiyorum ve yine nasip olursa yine aynı süreçler o yüzden de dikkat istiyorİlk kimyasalım diye doktor hiç önemsemedi bile kimyasal diyip yollamıştı öyle testlerin yapıldığını burdan okudum. Bu gebeliğimde öyle sonuçlanırsa yaptıracağım hepsini
evet önemsemiyorlar kendi ailem bile bunun basit bişey olduğunu söylüyorlar. Pazartesi gideceğim doktora kanamam olmazsa inşallah diken üstünde lavobaya gitmeler başladı yineEvet bende de ikiden hatta üçten sonra doktor kaaleye alıp test yapmıştı ama canım o sıralar çok yandı çok üzüldüm o yüzden ilk kimyasal düşük dahi olsa doktorlar ne kadar normal görse de araştırılmalı diyorum ben artık kolay bir şey değil sonuçta hamile kal sevin ve üzül yani bende de var çıktı ondan biliyorum sonrasında doktorumu değiştirdim bana kullanacağım ilaçları verdi hamileliği öğrenir öğrenmez de gel iğne başlayalım dedim elhamdülillah oğlumu öyle kucağıma aldım şuan ikinciyi istiyorum ve yine nasip olursa yine aynı süreçler o yüzden de dikkat istiyor
Çok iyi anlıyorum seni ama ihmale gelme inşaAllah sağlıklıdır ama değilse de hemen bu testleri yaptır önlemini al ondan sonra rahat bir gebelik geçirmek nasip olsun inşaAllahevet önemsemiyorlar kendi ailem bile bunun basit bişey olduğunu söylüyorlar. Pazartesi gideceğim doktora kanamam olmazsa inşallah diken üstünde lavobaya gitmeler başladı yine
Çok korkuyorum inşallah dua edinÇok iyi anlıyorum seni ama ihmale gelme inşaAllah sağlıklıdır ama değilse de hemen bu testleri yaptır önlemini al ondan sonra rahat bir gebelik geçirmek nasip olsun inşaAllah
Amin lütfen dua edin bu da kötü sonuçlanmasınDaha gecikmenizin ilk günü, sabırla 2 gün daha bekleyip yeniden test verip değeri kontrol edebilirsiniz. Allah dualarınızı kabul etsin
İnşaAllah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin stres yapma cidden oda çok etkiliyorAmin lütfen dua edin bu da kötü sonuçlanmasın
Deniyorum da elde değil aklının hep bi kenarında oluyor olumsuzluklarİnşaAllah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin stres yapma cidden oda çok etkiliyor
Çok iyi anlıyorum gerçekten Allah yardımcın olsunDeniyorum da elde değil aklının hep bi kenarında oluyor olumsuzluklar
Aminn çok sağolunÇok iyi anlıyorum gerçekten Allah yardımcın olsun
Durumun nedir peki şimdiAminn çok sağolun
Çok teşekkür sorduğunuz için, herhangi bi lekelenme kanama yok çok şükür ağrımda yok. Geçen ay kahverengi lekelenme ile düşük yaşamıştım. Salı günü tekrar vereceğim beta kanama falan yaşamazsamDurumun nedir peki şimdi
Alttakini en son bugün yaptım testlerde böyle şu anDurumun nedir peki şimdi
Koyulaşıyor git gide sanki iyi gidiyorsun hadi inşaAllah doktoruna da söylesene nolur nolmaz düşük de olmasın diye yine de coraspin yada ecopirin kullanabilir miyim diye yine de az da olsa faydası olur onun da belki garanti olsunAlttakini en son bugün yaptım testlerde böyle şu an
soracağım doktorum yok maalesef Salı gideceğim kan vermeye ancak o zaman sorabilirim umarım sağlıklı ilerler o zamana kadar, koyulaşmayı bende farkediyorum da koyuluğa göre değer düşük geliyor banaKoyulaşıyor git gide sanki iyi gidiyorsun hadi inşaAllah doktoruna da söylesene nolur nolmaz düşük de olmasın diye yine de coraspin yada ecopirin kullanabilir miyim diye yine de az da olsa faydası olur onun da belki garanti olsun
Acile gidemez misin ki bi değere baktırsan için rahat eder en azındansoracağım doktorum yok maalesef Salı gideceğim kan vermeye ancak o zaman sorabilirim umarım sağlıklı ilerler o zamana kadar, koyulaşmayı bende farkediyorum da koyuluğa göre değer düşük geliyor bana
Bugün baktırdım işte ben 71 geldiAcile gidemez misin ki bi değere baktırsan için rahat eder en azından