• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine covid

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
merhaba maalesef bilmem kaçıncı kez covid konusu açıyorum

10 gün önce covid geçirdik annemden bütün aileye bulaştı . Gerçi geçirmeden önce de karantinadaydık çünkü ablam pozitifti. Yani 3-4 haftadır covid le uğraşıyoruz hep karantinadayız .

Babam maalesef çok ağır geçirdi . Hatta konu açmıştım babam için . Aşırı öksürüğü devam ediyor , nefes darlığı çekiyor .Bugün test verdi yine POZİTİF çıkmış . Bu durum normal mi nerdeyse 10 gün oldu karantina biteli ?

Ve maalesef ailemde şöyle bir sorun var ; hasta olduklarında doktora gidip tedavi olmak yerine bana işkence çektirmeyi tercih ediyorlar :( doktora gitmek gibi alışkanlıkları yok annem otla çöple tedavi ederim sanıyor . Babama günlerdir yalvarıyorum nolur doktora gidelim diye . Israrla gitmiyor . Boğulur gibi oldu bugün çok korktum . Sürekli babama bişey olacak korkusu yaşıyorum . Ders çalışamadım bugün bu endişelerden dolayı . Bu gece de uyuyabileceğimi sanmıyorum .

Bu bir değil iki değil annem kaşınıyordu umursamadığı için uyuz geçti bana . Şimdi babamda da başladı . Ve annem hala kremlerini sürmedi sirke ile tedavi olmaya çalışıyor . Bana bir Öneri verin lütfen bu anne baba ile ne yapmalıyım çaresiz hissediyorum.

Herkese iyi geceler 🌙

merhaba maalesef bilmem kaçıncı kez covid konusu açıyorum

10 gün önce covid geçirdik annemden bütün aileye bulaştı . Gerçi geçirmeden önce de karantinadaydık çünkü ablam pozitifti. Yani 3-4 haftadır covid le uğraşıyoruz hep karantinadayız .

Babam maalesef çok ağır geçirdi . Hatta konu açmıştım babam için . Aşırı öksürüğü devam ediyor , nefes darlığı çekiyor .Bugün test verdi yine POZİTİF çıkmış . Bu durum normal mi nerdeyse 10 gün oldu karantina biteli ?

Ve maalesef ailemde şöyle bir sorun var ; hasta olduklarında doktora gidip tedavi olmak yerine bana işkence çektirmeyi tercih ediyorlar :KK43: doktora gitmek gibi alışkanlıkları yok annem otla çöple tedavi ederim sanıyor . Babama günlerdir yalvarıyorum nolur doktora gidelim diye . Israrla gitmiyor . Boğulur gibi oldu bugün çok korktum . Sürekli babama bişey olacak korkusu yaşıyorum . Ders çalışamadım bugün bu endişelerden dolayı . Bu gece de uyuyabileceğimi sanmıyorum .

Bu bir değil iki değil annem kaşınıyordu umursamadığı için uyuz geçti bana . Şimdi babamda da başladı . Ve annem hala kremlerini sürmedi sirke ile tedavi olmaya çalışıyor . Bana bir Öneri verin lütfen bu anne baba ile ne yapmalıyım çaresiz hissediyorum.

Herkese iyi geceler 🌙
Çok geçmiş olsun hepinize.. Anne - Babanızı bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Covit sırasında en azından Aile hekiminden destek alsınlar bir ağrı kesicileri, vitaminleri, kan sulandırıcıları yanı başlarında olsun.

Bir de siz Antikorlu değil misiniz ? Öyle olmanız gerekiyor nasıl üst üste covit oldunuz:KK64:

Çok geçmiş olsun hepinize.. Anne - Babanızı bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Covit sırasında en azından Aile hekiminden destek alsınlar bir ağrı kesicileri, vitaminleri, kan sulandırıcıları yanı başlarında olsun.

Bir de siz Antikorlu değil misiniz ? Öyle olmanız gerekiyor nasıl üst üste covit oldunuz:KK64:
İlk önce ablam oldu ama evde başka pozitif çıkan olmadı . 2 hafta sonra annem oldu hepimize bulaştı bu kez . Ailece karantinaya girdik . Şimdi babam ise pozitif .

İlk önce ablam oldu ama evde başka pozitif çıkan olmadı . 2 hafta sonra annem oldu hepimize bulaştı bu kez . Ailece karantinaya girdik . Şimdi babam ise pozitif .
Bu hastalıkta maalesef böyle olabiliyor. Evet zorlu ve stresli bir dönem ama ne olursa olsun birbirinizi suçlamayın. Hastalıktz geçer bu günler de.. Yeter ki ailece sağlıklı olun gerisi boş.

Bu hastalıkta maalesef böyle olabiliyor. Evet zorlu ve stresli bir dönem ama ne olursa olsun birbirinizi suçlamayın. Hastalıktz geçer bu günler de.. Yeter ki ailece sağlıklı olun gerisi boş.
Doktora gitseler hiçbişey benim için sorun değil . :( ama bu şekilde çok yoruluyorum psikolojik anlamda . Bir şey olacak anksiyetesi ile yaşıyorum

İlaç kullanmak istemiyorlarsa zorla kullandıramazsın, hiç yorma kendini. Sen uyarmışsın, uğraşmışsın, daha ne yapılır ki?

yaptıkları bencillik bu arada, hadi kendini düşünmüyorsa ölsen arkanda bırakacağın evladını düşünür insan.

bu arada hastaneye gitmediğine göre nefes darlığı falan pek de fazla yaşamıyordur emin ol, astımlı bir insan olarak covid geçirdim ve nefes darlığının çaresizliğin dibini gördüm. ağır iğne fobim vardır, buna rağmen koşa koşa hastahaneye gidip ne vuracaksanız vurun diye yalvardım. çaresiz insan net olarak hastaneye gider.

Cok gecmis olsun. Uzuldum, caniniza yazik. Maalesef benim peder de tam sizin anlattiginiz gibi sadece kendine yasayan 1 insan. Bu yasta duzelmezler artik mizac olene dek. InsaAllah iyilesir herkes.

yaptıkları bencillik bu arada, hadi kendini düşünmüyorsa ölsen arkanda bırakacağın evladını düşünür insan.

bu arada hastaneye gitmediğine göre nefes darlığı falan pek de fazla yaşamıyordur emin ol, astımlı bir insan olarak covid geçirdim ve nefes darlığının çaresizliğin dibini gördüm. ağır iğne fobim vardır, buna rağmen koşa koşa hastahaneye gidip ne vuracaksanız vurun diye yalvardım. çaresiz insan net olarak hastaneye gider.
Evet maalesef dün bütün gece uyumadık . Babama sorsak uyusaydın der . Uyuz da bütün aileye bulaşmadan annem tedavi olmayacak muhtemelen . Çok çok yorucu böyle yaşamak .

İlaç kullanmak istemiyorlarsa zorla kullandıramazsın, hiç yorma kendini. Sen uyarmışsın, uğraşmışsın, daha ne yapılır ki?
Bende hep bişey olacak kaygısı başladı . Artık sağlıklı evinde hastalık olmayan arkadaşlarıma çok imrenmeye başladım . Hasta planlar da doktora gidip tedavi oluyor ne güzel . İnanın bıktım artık mesele annem diyor ki bu gece babanız hasta olabilir hastahaneye gitmek zorunda kalabiliriz . Bu kaygı ile uyuyorum . Zaten annem kendimi bildim bileli hastadır . Yani yıllardır bu kaygılarla yaşıyorum ben

Back