• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yine bir yıkım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Selam kızlar eşim varikosal ameliyatı sonrası ilk sperm testini verdi sonucu ekledim değerler düşmüş doktor da çok şaşırmış Promen k vermiş 1 ay sonraya tekrar gidecek. Bende rahim filmimi ameliyattan önce echomar da cektirmistim cevat bey tüplerinde sorun yok sadece . her iki duba distalinde hafid derecede enkazı yazıyor bu demek dedim o da gebelik için sorun teşkil etmez dedi bende kadın doğum doktoruma göstermemiştim tüplerde vs sorun yok diye.genel bi kontrol için giderken filmide göstereyim dedim doktor ben yanlış görmüyorsam sorun var dedi elimden aldı evraklarımı heyete göstericem dedi bence ameliyat olmam gerekebilir falan dedi laparoskopi miymiş öyle birşey. Ben artık yıldım yoruldum tükendim kızlar. Benim herşeyim temiz derken ameliyat olmam gerekiyor olmam mi eşimin Varikosal olup değerlerin daha kötü olması mi hangisine yanacağımi şaşırdım

Eklentiler

• 20181003_122016.jpg
    20181003_122016.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 123
Bu testte ameliyata girmeden değerler

Eklentiler

• Screenshot_20181002-182231_Gallery.jpg
    Screenshot_20181002-182231_Gallery.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 109
Canım öncelikle cok gecmiş olsun
Bi kaç yere daha gitmelisin bence
Mesela benim eşime de ürolog ve 1 kadın doğumcu sorun yok dedi 1 kadın dogımcu sorun var dedi
Biri benim testlerim de sorun olduğunu söyledi
Bir diğeri sende Bi sıkıntı yok dedi
Ben şimdilik evde doğal yollarla tedaviye başladım

Rahimb filminde en iyi yeri tercih ettim canım şişli echomari doktor çekerken bakıyor zaten tüplerin açık dedi Bende pek peşine düşmedim devlet has götürdüm ameliyat diyor heyetle görüşeceğim dedi gerçi hemen ameliyata karar vermem ama çok şaşkınım bende bir sorun yok deyip rahattım heyet raporu bi incelesin bi kaç yere daha gideceğim canim
Canım öncelikle cok gecmiş olsun
Bi kaç yere daha gitmelisin bence
Mesela benim eşime de ürolog ve 1 kadın doğumcu sorun yok dedi 1 kadın dogımcu sorun var dedi
Biri benim testlerim de sorun olduğunu söyledi
Bir diğeri sende Bi sıkıntı yok dedi
Ben şimdilik evde doğal yollarla tedaviye başladım

Canım çok geçmiş oldun Rabbim en yakın zamanda yavruna kavuştursun inşaallah benim eşimin değerlerinde de sıkıntı vardı çakşır suyu keçiboynuzu denediniz mi hiç ?

Canım çok geçmiş oldun Rabbim en yakın zamanda yavruna kavuştursun inşaallah benim eşimin değerlerinde de sıkıntı vardı çakşır suyu keçiboynuzu denediniz mi hiç ?
Hazirandan beri içiyor canım değerler normal denildi Varikosal cıktı belki ondan olmuyo dedik ameliyat oldu şimdi de benim sıkıntım başladı Promen k veya başka takviye kullandınız mi canım siz doğal yoldan mi hamile kaldınız Allah kucağına,almayı nasip etsin

Hazirandan beri içiyor canım değerler normal denildi Varikosal cıktı belki ondan olmuyo dedik ameliyat oldu şimdi de benim sıkıntım başladı Promen k veya başka takviye kullandınız mi canım siz doğal yoldan mi hamile kaldınız Allah kucağına,almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım en yakın zamanda sende al güzel haberini inşaallah :dua: canım biz ilaç olarak hiç bir takviye kullanmadık keçiboynuzu çakşır suyu çiğ kabak çekirdeği çiğ badem çiğ ceviz yedi eşim birde hacamat yaptırdı canım

Bu arada belki benim tüplerde sıkıntı vardır belki diye bende süt buharı ve hacamat yaptırdım canım

Inşallah canim bizde içtik çakşır keçiboynuzu ceviz fındık ama etkisi olmadı progeny m kullandı 3 ay oda ise yaramadi şimdi de premen k vermiş almak istemiyor
Allah razı olsun canım en yakın zamanda sende al güzel haberini inşaallah :dua: canım biz ilaç olarak hiç bir takviye kullanmadık keçiboynuzu çakşır suyu çiğ kabak çekirdeği çiğ badem çiğ ceviz yedi eşim birde hacamat yaptırdı canım

Selam kızlar eşim varikosal ameliyatı sonrası ilk sperm testini verdi sonucu ekledim değerler düşmüş doktor da çok şaşırmış Promen k vermiş 1 ay sonraya tekrar gidecek. Bende rahim filmimi ameliyattan önce echomar da cektirmistim cevat bey tüplerinde sorun yok sadece . her iki duba distalinde hafid derecede enkazı yazıyor bu demek dedim o da gebelik için sorun teşkil etmez dedi bende kadın doğum doktoruma göstermemiştim tüplerde vs sorun yok diye.genel bi kontrol için giderken filmide göstereyim dedim doktor ben yanlış görmüyorsam sorun var dedi elimden aldı evraklarımı heyete göstericem dedi bence ameliyat olmam gerekebilir falan dedi laparoskopi miymiş öyle birşey. Ben artık yıldım yoruldum tükendim kızlar. Benim herşeyim temiz derken ameliyat olmam gerekiyor olmam mi eşimin Varikosal olup değerlerin daha kötü olması mi hangisine yanacağımi şaşırdım

Ameliyattan sonra hemen düzelmiyor değerler eşim 3. ayda test yaptı bir değişiklik yoktu. Biraz zamana ihtiyaç var 1 yıla kadar düzelme olur dediler.

Inşallah canim bizde içtik çakşır keçiboynuzu ceviz fındık ama etkisi olmadı progeny m kullandı 3 ay oda ise yaramadi şimdi de premen k vermiş almak istemiyor
Bi hacamat deneyebilirsiniz canım o direk etki ediyo bugün eşimin ultrason sonucunu gösterdim ve damar genişlemesi var dedi varikosel mi oluyo bu anlamadım ama biz hacamatın etkisini gördük

Eşiniz ne zaman oldu canım herhangi bir takviye kullandı mi
Eşim 14 subatda ameliyat oldu. Eşimin kullanmadıgi sey kalmadi evicap,promen k ,cakşır bazen cakşır yerine keciboynuzu ,solgar arginin, balli aktardan aldıgımız bir karısım ve kuruyemış bunların ışe yarayıp yaramadığını bu hafta test yapınca görücez

Selam kızlar varikosal sonrası bizimde sonuçlar ekteki şekilde. Üroloji ilaç veriyor. 9 ay oldu varikosal ameliyatı olalı.
Tüp bebek doktorları ise, beklemeyin gelin yaptırın diyor. Düzelir düzelmez bu değerler zaman kaybı diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. Testi yorumlayabilen var mı?
Bu arada canım bizede klomen teokap proxed plus verdi. Şu ara opstravent diye bir ilaç ekledi. proxed plus yerine

Selam kızlar varikosal sonrası bizimde sonuçlar ekteki şekilde. Üroloji ilaç veriyor. 9 ay oldu varikosal ameliyatı olalı.
Tüp bebek doktorları ise, beklemeyin gelin yaptırın diyor. Düzelir düzelmez bu değerler zaman kaybı diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. Testi yorumlayabilen var mı?
Bu arada canım bizede klomen teokap proxed plus verdi. Şu ara opstravent diye bir ilaç ekledi. proxed plus yerine
Bizim de değerler düzelmedi canım ama tüp bebek için yeterli demişti doktor.Ben sizin yerinizde olsam zaman kaybetmeden başlardım.

Back