- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Bence bu iliskinin bu kadar uzamasi bile hata ...
bazen böyle oluyor fakat; boşluğa düşme evlennce hadi düzelirse düşüncesi insanı bazen durduruyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu iliskinin bu kadar uzamasi bile hata ...
sen ittin beni başkasına demiş hem buluşmadık bile demiş.
O herifi bi itilmişe çeviririm aklı şaşar
Ah bu genç kızların aklı niye hep havada
Böyle bi adamı idare etmek neden ??
Kaybetse ne olacak ?? Her yeri kayıp olsa ne olur ????
Adam aldatmış, daha ne yapmasını bekliyor arkadaşın
Bi de anasıyla oturacakmış çok kızıyorum yaa
sevgili iken başlarda aldatmış canım ama ne fark eder ki değil mi.. eevet o da ben gıbı annesı ile oturmayı kabul etmiş.. kıza durmadan saçını boyat diyormuş kardeşim madem böyle kabul etmıyorsun neden nişanlandın ah ah
Bu anne ile oturmak fikri bana hiç doğru gelmiyor
Sen de iyi düşün derim
Arkadaşın hayatını harcar o adamla evlenirse
Hiç beklemesin düzelir diye...
yol yakınken geri dönsün
görmesi gereken herşeyi görümüşte duymuşta
Merhaba arkadaşlarım öncelikle musmutlu hafta sonları... Arkadaşlar olayın benle alakası yok. canım kadar çok sevdiğim kapı komşum nişanlı arkadaşım için yazıyorum. Arkadasım nişanlanalı 11 ay oldu ağustosun 23'ünde düğünleri olacak slon tutulmuş, gelinlik bakılmış, eşyalar dizilmiş. sorun şu ki arkadaşım cok mutsuz korkmuş duruyor durumunu sordum ve sadece bana anlatacağını kimsenin bilmediğini söyledi ve yardım istedi ben basımdan geçenlerden dolayı ayrıl dedim ama sizin fikrinizi d alıp ona okutmak istiyorum arkadalar. Şimdiden çok teşekkür ederiz. Arkadaşım severek nişanlandı tıpkı ben gibi. nişanlısıyla ufak tartışmasında hemen ayrılmayı göze alıp gerizeklı salak vs hakaret ediyormuş aramıyorsam arama diyormuş demmeki işim var diyormuş. Bu zavallı arkadaşımda kayınvalidesi ile oturacakmış , yanı onun evine gelin gidecek, arkadaqsımın bana dediği kaybetmekten korkmuyor beni, yine bir kaç kez aldatma olayını yakalamış telefondan olduğu için afetmiş. ve nişanlısı benim dediğim doğru havasındaymış sürekli onu kaybetmemek için alttan alıyorum diyor kavga olmasın diyeymiş. size sorarım düzelir mi (bence hayır cunku neredesyse aynısı başımdan geçti). fikirinize ihtiyacımız var..
sen ittin beni başkasına demiş hem buluşmadık bile demiş.