yine bir nişanlı vakası..

çünkü o adamın karakteri ezik. böyle insanlarla muhattab bile olunmaz. evlense dahamı iyi olacak. evlenip pişman oldun. napıcaksın sonra ailen seni gerimi alıcak sanıyosun. hiç bişey eskisi gibi olmıcak. burda çooook böyle yaşayan insan var bende bunlardan bir tanesiyim. 10 yıl idare etmekten en son kalp hastası oldum 2 kere baypast oldum. su an 34 yasındayım en güzel yıllarım gitti. hayat bir sınav hayat bir okul. birde ailemden darbe yedim. ama hiç yılmadım. canım benim sen bunları yaşama erkekmi yok hayatta. valla bişe diyimmi çalışıyosan ayakların yere basıyosa evlenmene bile gerek yok canım. bunca kadın bitir diyosa vardır bi güzellik. mutsuz hayata küs hayatmı geçer güzelim. keşke şimdiki aklım olsaydıda bunları yaşamasaydım. Allahıma şükür şimdiki halime şükür.

n kadar doğru şimdiden çok kötü düşünceli hiç nişanlı giibi degıl

Yahu bu kizlarimiz neden kendilerinin degerini kendileri dusuruyor? Ne demek aramazsam aramam isim var !! Hadi ordan hosst derler adama .. Sakin arkadasim senin degerini sen belirlersin..Kendinize deger vermeyen insanlari bastaci etmeyin hayatiniza..

Nişanlılık dönemi çiftlerin en iyi birbirlerini tanıma zamanlarıdır.
Şimdi nasılsa evlendikten sonra 2 katı beter oluyolar.
O yüzden arkadaşınız mantığı ile hareket etsin. Bu şekilde hakaret etmeye hakkı yok. Ezdirmesin kendisini. Bütün hayatı boyunca keşkelerle yaşamak zorunda kalır.
En fazla 6 ay ağlar 7. ay da iyi ki ayrılmışım der.

Merhaba arkadaşlarım öncelikle musmutlu hafta sonları... Arkadaşlar olayın benle alakası yok. canım kadar çok sevdiğim kapı komşum nişanlı arkadaşım için yazıyorum. Arkadasım nişanlanalı 11 ay oldu ağustosun 23'ünde düğünleri olacak slon tutulmuş, gelinlik bakılmış, eşyalar dizilmiş. sorun şu ki arkadaşım cok mutsuz korkmuş duruyor durumunu sordum ve sadece bana anlatacağını kimsenin bilmediğini söyledi ve yardım istedi ben basımdan geçenlerden dolayı ayrıl dedim ama sizin fikrinizi d alıp ona okutmak istiyorum arkadalar. Şimdiden çok teşekkür ederiz. Arkadaşım severek nişanlandı tıpkı ben gibi. nişanlısıyla ufak tartışmasında hemen ayrılmayı göze alıp gerizeklı salak vs hakaret ediyormuş aramıyorsam arama diyormuş demmeki işim var diyormuş. Bu zavallı arkadaşımda kayınvalidesi ile oturacakmış , yanı onun evine gelin gidecek, arkadaqsımın bana dediği kaybetmekten korkmuyor beni, yine bir kaç kez aldatma olayını yakalamış telefondan olduğu için afetmiş. ve nişanlısı benim dediğim doğru havasındaymış sürekli onu kaybetmemek için alttan alıyorum diyor kavga olmasın diyeymiş. size sorarım düzelir mi (bence hayır cunku neredesyse aynısı başımdan geçti). fikirinize ihtiyacımız var..
Aynısı kız kardeşimin başından geçti aldatma hariç yalan söylüyodu benim kız kardesim 5yıllık ilişkisinde nişanlandı ama cocuk nişan olduktan sonra cok rahat olmaya basladı hakaretler ikide bir al bohcanı ver bohcamı kız kardeside ayrılmak istiyodu biz dur bi konusalım tatlıya bağlayalım diyoduk e barısıyolardı gene aynı aynı cocuk bu sefer biz karısmadık sen bilirsin dedik.cocukta yine aynı niye erken düğün olmuyomus diye cocuk yine al bohcanı ver bohcamı dedi kardesimde o bohcayı getirmezsen adam degilsin dedi ve bitti kardesim suan cok mutlu abi üzükdü ama suan hayatını yasıyo cokta mutlu.sonuc olarak zararın neresinden dönülse kardır.

Aynısı kız kardeşimin başından geçti aldatma hariç yalan söylüyodu benim kız kardesim 5yıllık ilişkisinde nişanlandı ama cocuk nişan olduktan sonra cok rahat olmaya basladı hakaretler ikide bir al bohcanı ver bohcamı kız kardeside ayrılmak istiyodu biz dur bi konusalım tatlıya bağlayalım diyoduk e barısıyolardı gene aynı aynı cocuk bu sefer biz karısmadık sen bilirsin dedik.cocukta yine aynı niye erken düğün olmuyomus diye cocuk yine al bohcanı ver bohcamı dedi kardesimde o bohcayı getirmezsen adam degilsin dedi ve bitti kardesim suan cok mutlu abi üzükdü ama suan hayatını yasıyo cokta mutlu.sonuc olarak zararın neresinden dönülse kardır.

BİR ömür mutlu olur canım inşallah

Nişanlılık dönemi çiftlerin en iyi birbirlerini tanıma zamanlarıdır.
Şimdi nasılsa evlendikten sonra 2 katı beter oluyolar.
O yüzden arkadaşınız mantığı ile hareket etsin. Bu şekilde hakaret etmeye hakkı yok. Ezdirmesin kendisini. Bütün hayatı boyunca keşkelerle yaşamak zorunda kalır.
En fazla 6 ay ağlar 7. ay da iyi ki ayrılmışım der.

çok seviyorum diyor ama kaarsındaki adaam yok değiş diyor yok sacını boyat diyor olmuyor pişmanım diyor arkadaşım.. cok haklısınız

Şimdi ayrılmak kolay. Ya çocuk olursa ?

Damat bey combo yapmış

Aldatma
Kaynanayla oturma
Hakaret
İlgisizlik
Önem vermeme

İki kişinin ayrılmadı için gereken tüm bileşenler var. Tek eksik arkadaşınızın cesareti...

bir de ne demiş biliyor musunuz arkadaşım bunun sarışınlara ilgı duyduğunu fark etmiş ben kumralım benle nasıl olacaksın demiş o da ne demiş o kadar iğrenç ki ben sarısını yatakta isterim demiş evlilik düşünmem demiş ki kardesoı de sarışınmış ya insan bu kadar iğrenç olur mu ben şok..

Arkadaşın kadar senin de 'kötülük öncelikleri' konusunda sıkıntıların var, anlatırken kızı aldatmış olmasını salak vs demesinden sonra anlatmışsın. Allasen?
'Birden fazla kere' yakalamak ve affetmek için içler acısı durumda olmak gerek.
Burada 'devam etsin' diyen çıkmaz.

Arkadaşınız için hala yol yakın.. Böyle bi adamla hayat geçmezz :KK12:
Aklın yolu birr

aynen de böyle gözüküyor durum. ben aynısını yaşadım ve bende onun vazgeçmesi için çaba harcıyorum benım yaşadığım yas dönemini gördü sanırım o da korkuyr ama hata hayat boyu

Arkadaşınız kadar senin de 'kötülük öncelikleri' konusunda sıkıntıların var, anlatırken kızı aldatmış olmasını salak vs demesinden sonra anlatmışsın. Allasen?
'Birden fazla kere' yakalamak ve affetmek için içler acısı durumda olmak gerek.
Burada 'devam etsin' diyen çıkmaz.

yazarken gelişen dir o kusura bakmayın :KK43:... o da farkında durumun cesaret sadece cesaret o yüzden konu açtım ki birden çok kişinin yorumunu görsün diye

Merhaba arkadaşlarım öncelikle musmutlu hafta sonları... Arkadaşlar olayın benle alakası yok. canım kadar çok sevdiğim kapı komşum nişanlı arkadaşım için yazıyorum. Arkadasım nişanlanalı 11 ay oldu ağustosun 23'ünde düğünleri olacak slon tutulmuş, gelinlik bakılmış, eşyalar dizilmiş. sorun şu ki arkadaşım cok mutsuz korkmuş duruyor durumunu sordum ve sadece bana anlatacağını kimsenin bilmediğini söyledi ve yardım istedi ben basımdan geçenlerden dolayı ayrıl dedim ama sizin fikrinizi d alıp ona okutmak istiyorum arkadalar. Şimdiden çok teşekkür ederiz. Arkadaşım severek nişanlandı tıpkı ben gibi. nişanlısıyla ufak tartışmasında hemen ayrılmayı göze alıp gerizeklı salak vs hakaret ediyormuş aramıyorsam arama diyormuş demmeki işim var diyormuş. Bu zavallı arkadaşımda kayınvalidesi ile oturacakmış , yanı onun evine gelin gidecek, arkadaqsımın bana dediği kaybetmekten korkmuyor beni, yine bir kaç kez aldatma olayını yakalamış telefondan olduğu için afetmiş. ve nişanlısı benim dediğim doğru havasındaymış sürekli onu kaybetmemek için alttan alıyorum diyor kavga olmasın diyeymiş. size sorarım düzelir mi (bence hayır cunku neredesyse aynısı başımdan geçti). fikirinize ihtiyacımız var..

adama birşey demeyeceğim herşey ortada zaten de
arkadaşın için yazacaklarım ağır olabilir, kusura bakma

herkes şöyle yazmış "senin değerini bilmeyen biri................"
arkadaşın kendine değer vermiyor ki o adam yani nişanlısı ona değer versin

bu nasıl bir ruh halidir ki aşağıdaki lafı bile yalayıp yutmuş!!!:KK20::KK20::KK20:

bir de ne demiş biliyor musunuz arkadaşım bunun sarışınlara ilgı duyduğunu fark etmiş ben kumralım benle nasıl olacaksın demiş o da ne demiş o kadar iğrenç ki ben sarısını yatakta isterim demiş evlilik düşünmem demiş ki kardesoı de sarışınmış ya insan bu kadar iğrenç olur mu ben şok..

arkadaşın seni dinler mi dinlemez mi bilemem ama bence arkadaşının ciddi anlamda bir psikolog/psikiyatra ihtiyacı var
bence senin arkadaşın ya takıntılı, ya saplantılı ya da farklı bir psikolojik bozukluğu var
tüm bu yazdıklarını yaşayıp da hala "kaybetmekten korkuyorum, onu seviyorum" diyebilen birinin psikolojik bir bozukluğu olması lazım illaki
bunları iğnelemek için yazmıyorum, ciddi ciddi yazıyorum
bence ne yap et, 1-2 kere bir psikolog/psikiyatrla konuşmasını sağla
o zaman belki azıcık kendine saygı duymayı hatırlar
azıcık kendisinin de bir birey olduğunu hatırlar
belki "tek bir erkek"ten sıyrılıp da dünyaya döner
neymiş, evlenince düzelir miymiş!!!

yalnız bence sen de dikkat et konu sahibi, böyle insanlar sonrasında tutup da "sorumlusu sensin"e getirir bazen
o zaman sen de çok üzülürsün...

bu nasıl bir ruh halidir ki aşağıdaki lafı bile yalayıp yutmuş!!!:KK20::KK20::KK20:

arkadaşın seni dinler mi dinlemez mi bilemem ama bence arkadaşının ciddi anlamda bir psikolog/psikiyatra ihtiyacı var
bence senin arkadaşın ya takıntılı, ya saplantılı ya da farklı bir psikolojik bozukluğu var
tüm bu yazdıklarını yaşayıp da hala "kaybetmekten korkuyorum, onu seviyorum" diyebilen birinin psikolojik bir bozukluğu olması lazım illaki

yalnız bence sen de dikkat et konu sahibi, böyle insanlar sonrasında tutup da "sorumlusu sensin"e getirir bazen

öyle bir alıştır mış ki höyttt ben sinirliyim kızınca söslerime bakma tarzı onun isteklerini yapınca sadece cok iyi oluyrmus ama diğer türlü burnundan getiriyormuş. abisi ile aralarında sorun olmuş kıza diyormuş ki abinin kardeşi isen seni almam ben ne o abine laf deyince nexden kararıyorsun diyormus

COK TA DOĞRU yazmışşın cok sagol :)

sen ittin beni başkasına demiş hem buluşmadık bile demiş.
Ovvvv. Orda dursun! Bu bile ayrılmak için muhteşem sebep. Ne demek sen ittin? Bende bunu anlamam. Ne yapıyor bu kadınlar ki sen ittin oluyor?? Anacım adam resmen evlilik hayatına hazır değil. Hala birkaç kişiyle flört edeyim derdinde. Eğer adam akıllı sevip sayacak, kaybetmekten korkacak, saçının teline kıyamayacak bir adam istiyorsa ayrılsın bu şahıstan bir an önce.

X