yine bir nişanlı vakası..

Ovvvv. Orda dursun! Bu bile ayrılmak için muhteşem sebep. Ne demek sen ittin? Bende bunu anlamam. Ne yapıyor bu kadınlar ki sen ittin oluyor?? Anacım adam resmen evlilik hayatına hazır değil. Hala birkaç kişiyle flört edeyim derdinde. Eğer adam akıllı sevip sayacak, kaybetmekten korkacak, saçının teline kıyamayacak bir adam istiyorsa ayrılsın bu şahıstan bir an önce.

Alıştırmıış kendini kaybetmemek için resmen ödün veriyor belliki kendisinden.. ve dedi ki bugun ben sanki bir daha hiç kimse bulamayacağım gibi diyor. aynı benim kaç ay önce yaşadıklarım

Alıştırmıış kendini kaybetmemek için resmen ödün veriyor belliki kendisinden.. ve dedi ki bugun ben sanki bir daha hiç kimse bulamayacağım gibi diyor. aynı benim kaç ay önce yaşadıklarım
Ay daha gencecik yaa. Hem bu adamla ömür geçireceğime kimseyi bulamasaydım keşke diye başını çok taşlara vurur.. Arkadaşınız da kendine biraz saygı duysun lütfen. Klasik bir söylem ama daha o kendine saygı duymuyorken nişanlısından nasıl saygı bekleyebilir ki. Defalarca aldatılmış ve affetmiş.. Sevgi falan değil bu takıntı bence.

Ay daha gencecik yaa. Hem bu adamla ömür geçireceğime kimseyi bulamasaydım keşke diye başını çok taşlara vurur.. Arkadaşınız da kendine biraz saygı duysun lütfen. Klasik bir söylem ama daha o kendine saygı duymuyorken nişanlısından nasıl saygı bekleyebilir ki. Defalarca aldatılmış ve affetmiş.. Sevgi falan değil bu takıntı bence.

ondaki yalnız kalma korkusu boşluğa düşme korkusu ki bunu yüzüne de dşyorum

Evlenmeden neler olmus.
Arkadasina sorsana bi, kafasinda bi noksanlik
Varmiymis. Böyle biriyle evlenilirmi

sen ittin beni başkasına demiş hem buluşmadık bile demiş.
hem kel hem fodul.. bi de utanmadan karsi tarafa atiyor sucu..
kv ile oturmasini bile gectim, bu adam hem saygisiz hem suclayici hem laftan anlamayacak biri..
evlilikte en once saygi muhimdir.. arkadasina soyle lutfen, nisanlandi diye evlenmek zorunda degil..

O adam ve kv, o kızcağızı sindirir. İleride üzerine kuma bile gelse sesini çıkaramaz. Karaktersizliğini adam yolun başinda belli etmiş işte. Daha ne olmasi gerekiyor? Adam mi yok memlekette? Birakin dizilen 3 tane eşya olsun. Koca bir ömrü, gençliği harcadiğina değmez. Can çikar, huy çikmaz..
hakikaten, aslinda sansli degil mi arkadas? ne olduklarini erkenden belli etmisler.. Allah'a sukretmeli..

Son düzenleme:
hakikaten, aslinsa sansli degil mi arkadas? ne olduklarini erkenden belli etmisler..

bence de aynı benim olayım ayrılmasaydım ben ayrılmazdım çok bağlı biri olarak canım.. zor ya cok zor bunlar böyle... şanslı ki başından gizlemedi kendini canım

en guzel, en cici vakitlerde boyle yapan, evlenip aklinca garanti(!)ye alinca, nasil olur acaba?! ne olacak 'aa bak evlendik, dur en iyisi adam olayim' mi diyecek? DEGİSMEZ.. net

ne güzel de demişşin üstelik kv ile aynı evde olacak bir de o yaparsa yapacağını daha da çileden çıkablir düzelmez nasılsa evde kahrını çeken var cokk haklısın canım

aynen oyle.. simdiden gormus, bile bile lades mi diyecek?

ben burayı da okutup elimden geleni yapıyorummm aynı benim versiyon canım. insan sevdiğine en ufak laf edemez ki ediyorlar demekki bu bencillik sevmek değil. bir de en cok tiksindiren beni sarıları yatakta seviyorum yoksa evlenmek için degıl lafı ya kendi kardeşi sarısın mış insan nasıl böyle laf eder...

ben burayı da okutup elimden geleni yapıyorummm aynı benim versiyon canım. insan sevdiğine en ufak laf edemez ki ediyorlar demekki bu bencillik sevmek değil. bir de en cok tiksindiren beni sarıları yatakta seviyorum yoksa evlenmek için degıl lafı ya kendi kardeşi sarısın mış insan nasıl böyle laf eder...
arkadasin aklini basina alir inşaAllah..

sen elinden geleni yapmışsın bence canım, ama bence burda dur sonradan konuyu sen beni kıskanıyorsuna getirmesin.

sen elinden geleni yapmışsın bence canım, ama bence burda dur sonradan konuyu sen beni kıskanıyorsuna getirmesin.

ben zaten ayrıl demedim canım hayat senın yol bu bu dedim hatta konu açayım daha objektif olsun dedim. o da gündüz okudu yazılanları haklılar ne diyeyim ki inşallah ayrılınca pişman olmam dedi

Daha simdiden bunlari yapan adam evlenince kumada getirir , sen yaptirdin der..
Arladasin yürekmi yedi , atsin tekmeyi kurtulsun böyle adamdan..

X