Allah in izniyle bi yardimimiz dokunsa yeterliRabbim dogru yolu gostersin hepimize..
Nisanliyken aldattan evlendikten sonra zatn aldatir hem kayinvaldeyle ayni eve yasamak da ne ya bu kiz kafaImi yedi atsin nişani bitti
iki esya kuruldu diye mi geri adim atamiyor? bn elimle kurdugum ceyizimi elimle topladim evimden, esyaya takilmasin.. nedir ki?o da son hadde geldi canım işte...
Kira veremicekse hic evlenmesin bikadqr net. Evlenceksen evini kuracan. Baska derdim yok ilk cicim aylarimi kayimvaldnin evinde gecircem. Banyo nasil yapacak? Kolaymi kalabalik evde mutfak desen sorun arkdas gelip gitmez.olmaz vazgecsin.bir erkek evini gecindiremiYorsa evlenmesin bir zahmezSEvgiliyken aldatmış canım... durumları yokmuş kira verecek ondan çıkacakmış kv ile canım
Kira veremicekse hic evlenmesin bikadqr net. Evlenceksen evini kuracan. Baska derdim yok ilk cicim aylarimi kayimvaldnin evinde gecircem. Banyo nasil yapacak? Kolaymi kalabalik evde mutfak desen sorun arkdas gelip gitmez.olmaz vazgecsin.bir erkek evini gecindiremiYorsa evlenmesin bir zahmez
Kayinvalde kayinbaba kardesleri misafirleri hep kalabalik ortam ne kadar özel hayat olur bu durumda yarin öbürgün cocuklari olsa tikis tikis.ayni evde igrenc kiranbile odemiyen adamdam koca olmaz
İnşallah değiştirecek canım o rotayıYa ne güzel işte..
Kimileri böyle kardeşim , evlilik öncesinde belli ediyor huyunu suyunu..
Bunu bile bile evlenip, o adamı kabullenip, hayata devam etmek için çaba gösterene oluyor ne oluyorsa..
Rota değiştirme vakti gelmiş arkadaşının..
Hiç bir şey kaybetmez, aksine çok daha iyi şeyler kazanabilir
HUZUR gibi.. :)
Hayatını alt üst etmesin kızcağız..
Şimdiden üzülüyor, evlenince daha zor. .
Balık baştan kokmuş. Her şey ortada yani. Böyle gelmiş, böyle de gidecek. Bile isteye hala evlenirse kimsenin başını şişirmesin ilerde arkadaşın. Değişir mi muhabbetleri ise tedavülden kalktı zaten. Kimse değişmiyor, bunu çocuklar bile öğrenmiştir artık.
Balık baştan kokmuş. Her şey ortada yani. Böyle gelmiş, böyle de gidecek. Bile isteye hala evlenirse kimsenin başını şişirmesin ilerde arkadaşın. Değişir mi muhabbetleri ise tedavülden kalktı zaten. Kimse değişmiyor, bunu çocuklar bile öğrenmiştir artık.
Bunlar hep özgüven eksikliği....
Yazık yaaa itilip kakılıp affetmeye alttan almaya ne kadar kolay alışmış....arkadaşına söyle bunlar görüp gorebileceklerinin teminatı...yol yakınken vazgeçsin...
Aman boşver sene sen canım ne derlerse desinler huzurunu onlarmi saglicakti...aynen öyle bende öyleydim dyanamadım korktum da boşanmaktan daha iyiydi. tamam adımız nişandan döndü oldu ama yapacak bir şey yok göz göre göre de olmazdı
Nişanlısını olmasa bile kendini kaybedeceği kesin. Boşa bekliyor AYRILSIN
Aman boşver sene sen canım ne derlerse desinler huzurunu onlarmi saglicakti...
arkadaşına akıl verebilirsin...dikkatli olsun yoksa çok kötü günler onu bekliyo olucak