valla kk'nın dik başlı kadınları bu konuda resmen genel anlamda boşver dert edilecek şey değil modunda takılıyor. :) demek ki ülkenin hali gerçekten de böyle konulara takılamayacak kadar kötü.Genel manada memnunsunuz, kariyerinize pozitif bir katkı da olacakmış.
Yaptığınız iş görüntülü/kameralı değilse, yani her gün işe gider gibi giyinmeniz gerekmiyorsa dert etmezdim şahsen. Her gün ne giyeceğim düşüncesinden kurtarması, yeni kıyafet alma derdinden kurtarması bile yeter.
benim eski işyerimde stres yüzünden hastanelik oluyordum neredeyse. beni kendi elleriyle çıkardı ihbar tazminatımı bile ödemedi. ancak şu an öyle dipteler ki yanında çalıştıracağı adam yok, uzmanlık alanım olduğu için telefon edip bana soruyor.Haftada 63 saat çalışıyorum, yol parası almıyorum, cumartesi 3 e kadar çalışıyoruz diye yemek vermiyor patron, 45 saatin üstünde mesai almıyorum daha sayayım mı :)
teşekkür ederim sizlerden yorum almak benim için önemli. arada kaldığım her konuda bakış açılarınız bana iyi geliyor.Yol paranız yok,ne giyeceğim derdiniz yok(evden çalışıyorsunuz)ben olsam boşverirdim 2 ayda bir olacak haftasonu işi için konuşmaya gerek bile yok.
Evden yapıp götürün bazen,bazen orada bir mekanda canınız ne istiyorsa onu yiyin. İnanın şartlarınız çok güzel,büyük resme odaklanın bence.
benim eski işyerimde stres yüzünden hastanelik oluyordum neredeyse. beni kendi elleriyle çıkardı ihbar tazminatımı bile ödemedi. ancak şu an öyle dipteler ki yanında çalıştıracağı adam yok, uzmanlık alanım olduğu için telefon edip bana soruyor.
keşke şartlarımız çok daha iyi olsa.
Bence büyük bir sorun değil.değişken. koca yaz ağustos ayında 2, temmuz ayında 2 kere gittim. ayda sadece 2 gündü öyle düşünün. eylül çok yoğun geçti, ekim de yoğun geçiyor. kasım'da da var biraz ama aralıkta pek yok.
Rica ederim.teşekkür ederim sizlerden yorum almak benim için önemli. arada kaldığım her konuda bakış açılarınız bana iyi geliyor.
valla kk'nın dik başlı kadınları bu konuda resmen genel anlamda boşver dert edilecek şey değil modunda takılıyor. :) demek ki ülkenin hali gerçekten de böyle konulara takılamayacak kadar kötü.
bunu kk için olumsuz anlamda demedim bu arada :)
ulasima zam geliyor.trafik cilesi yorgunlugu ise gittiginiz icin surekli yeni kiyafetler alma gerekliligi bircok masraf oluyor.cok dert etmeyin bence ara sira olan bisey icin yemek parasini.zaten normal bi is hayatina gore epey para cebinize kaliyor.sizin sartlarinizin ceyregine calismaya razi olurdum bircok insan gibi :)ofis düzenindeyken 9:30daki mesai için 7:45'te uyanırdım. 2 vasıta ile giderdim yolsa 40 dk gibi 40 dk dönüş 80 dk zamanım geçerdi. aylık 120-130 tl yol parası cebimden çıkardı. tabii sürekli giysi derdi de vardı.
evde olunca işlerim o an bitmişse ve boşta kalmışsam yeni iş gelene kadar sevdiğim dizinin bir bölümünü bile izleyebiliyorum. bunu ofiste yapamam mesela. ben pek yapmıyorum keyif alamadığım için ama böyle bir imkan da var.
bencede. bu işin bi tık rahatı direk patronluk yani..ulasima zam geliyor.trafik cilesi yorgunlugu ise gittiginiz icin surekli yeni kiyafetler alma gerekliligi bircok masraf oluyor.cok dert etmeyin bence ara sira olan bisey icin yemek parasini.zaten normal bi is hayatina gore epey para cebinize kaliyor.sizin sartlarinizin ceyregine calismaya razi olurdum bircok insan gibi :)
hayır hep türkiye'de yaşadım ama ilerleyen dönemlerde elime fırsat geçerse yurt dışına gitmek isterim.daha önce yurtdisinda mi yasiyordunuz?
diğer çalışanların etkinliğe gitme gibi bir derdi yok. onlarda iş yetiştirme kaygısı var yani onlar da hafta içi fazla mesai yapıyor gibi düşünün. açıkçası hiç kimsenin de patron ben çarşamba günü 2 saat daha fazla çalıştım hani yemek param dediğini sanmıyorum :)Uygun bir dille konuşabilirsiniz bence. Diğer çalışanların bu konudaki yorumu ne? Onlarada aynı şekilde verilmiyor mu yoksa haftasını etkinliklerine sadece siz mi gidiyorsunuz? Diyelim konuştunuz sonuç olumsuz olursa da düzeninizi bozmayın derim. Sonuçta sürekli değil diye belirtmişsiniz. Çok rahatsız olursanız da ayrılmak için en azından 1 yılın dolmasını bekleyin derim
hem çalışanlar istiyordu hem işimiz uzaktan çalışmaya müsaitti.Rica ederim.
Cidden şartlarınız çok iyi. Yerinizde olsam,aman ne güzel trafik derdim yok,ne giyicem derdim yok,geç kalma,işten geç çıkma durumları yok kafam rahat der geçerdim. Yemekte kusuru olsun boşverin. Hani derler ya nazar boncuğu,o hesap biraz da. Her güzelin bir kusuru olur ama sizin durumda artılarının yanında cidden kusur bile sayılmaz.
Ha sizin mantığınızı da anlıyorum bu arada ama eminim rahat çalışma şartlarından dolayı bu yola girdi işvereniniz. Kimsenin sorun etmeyeceğini düşündü.
yok kullanici adinizdan dolayi sordumhayır hep türkiye'de yaşadım ama ilerleyen dönemlerde elime fırsat geçerse yurt dışına gitmek isterim.
ironi olarak söylediyseniz de ironiyi anladım, ülkemizin hali malum :) bu ülkeden ne beklenir ki? :)
diğer çalışanların etkinliğe gitme gibi bir derdi yok. onlarda iş yetiştirme kaygısı var yani onlar da hafta içi fazla mesai yapıyor gibi düşünün. açıkçası hiç kimsenin de patron ben çarşamba günü 2 saat daha fazla çalıştım hani yemek param dediğini sanmıyorum :)
1 yılın dolmasını neden beklememi tavsiye edersiniz? yıllık izin için mi? ihbar tazminatını kastediyorsanız bir önceki işimden olan ihbar tazminatımı hala alamadım da.
belli ki maliyet azaltmak için evden çalışma düzenine geçmiş. eminim ofiste sıklıkla kimse yoktur. ofis çalışanıyken yemekleriniz ödeniyordu herhalde.ülkemizde duygusallık profesyonellikten daha ağır bastığı için patrona bu istek itici gelirse kendimi kapının önünde bulma ihtimalim de var. :) yok değil. çünkü patronlara göre dışarıda bu iş için millet sıraya diziliyor. ki benimki için dizilir de yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?