ben onun hem de tam olarak tüm ceplerinde geziyorum
bunun o da aşırı farkında.
ancak durum şöyle ki, evelsi gün biz ayrılmadan önce uzun bir süre mesajla tartıştık.
o tartıştığımız gün bana aynen dedi ki "ben senin tarafından hiçbir zaman beğenildiğimi, arzulandığımı hissetmiyorum. bana kadın gibi davranacağım diye ödün kopuyor, bir ilişkide ben bunları yaşamayacaksam hiç ilişkiye başlamam, başkalarına yazmamı sürekli gündeme getiriyorsun, eğer bundan rahatsızsan o zaman sen de benimle ilgilen, bak o zaman başkalarıyla ilgileniyormuyum" tarzı bir sürü şey yazdı.
şimdi ben bunların hepsine rağmen ki bana daha uzun uzun detaylı anlattı ki ben buraya sadece bir cümle halinde yazdım. o uzun uzun cümleler kurarak anlattı. neyse ben bunlara rağmen tek söylediğim "hayır ben ciddi bir ilişki istiyorum. cinsellik muhabbeti aramızda geçmeyecek. istiyorsan başkalarına yazabilirsin" bunun üzerine de gitti zaten yazdı ertesi gece.
şimdi bu durumda diyorum, acaba ciddi bir ilişkiye girseydik aramızda cinsellik yaşamama konuşmama muhabbetleri olmayacaktı ve o da belki böyle sadakatsizlik yapmayacaktı diye düşünüyorum. ama bu kendimi kandırmak da olabilir.