• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir hüsran

offf evet. ama şuna eminim artık en baştan sinyalini veren adamla hiç uğraşmayacaksın. hep düzelir umudu ile iletişime devam etmek zararlı çıkarıyor
Yaşınız kaç? Çalışıyor musunuz? İşyerinizde arkadaşlarınızla birlikte birşeyler yapmaz mısınız? Sosyal medyadan yüzyüze gelemeyeceğiniz insanlarla uğraşmayın.

Rosey kusura bakma ama tam evlenme vaadiyle kullanılacak kız kafasındasin
aslında olay bence gereksiz değer vermem. çünkü zaten bu adamın ne olduğu ortada ne gerek var devam etmeye. yani sonuçta ben açıkçası benimle duygusal paylaşım yapmadan cinsellik konuşmaya çalışan adama ciddi değilsen olmaz derim. bunun evlilik delisi olmakla ilgisi yok

Kahvehanedeki erkeklere sorsak, onlardan da duyabileceğimiz sözleri söyleyen bir adam.

Adamın reklamını yapan kimdir , tvlerde gezdire gezdire insanları bilinçli olarak mı zehirliyorlar belli değil.

Daha bir tane karşınızdaki insanlarla konuşun , birbirinize dürüst olun vb diyen duymadım ; herkes taktik veriyor , sanırsın ilişki yaşamıyorlar da , cephede savaşa çıkıyorlar.
ya adam herksin bildiğini herkese satıyor. iki insan birbirini sever, sayarsa ilişki olur mutluluk olur, olmazsa olmaz. nokta. hala gelmiş onu nasıl özletirsin bilmem ne. ay allahım.

ya adam herksin bildiğini herkese satıyor. iki insan birbirini sever, sayarsa ilişki olur mutluluk olur, olmazsa olmaz. nokta. hala gelmiş onu nasıl özletirsin bilmem ne. ay allahım.
evet güzel söylüyorsun ama inan ne reel hayatta çevremde ne de burada yüzlerce kişi konu açıyor arada tabiki fake ler vardır. istisnalar olabilir ama ilişkisi de düzgün giden ben pek fazla kişiye rastlamadım. yani evet çok iyi diye başlasan da bir yerde tıkanıyor bu ilişkiler ve gerçekten içinden çıkamayıp dışarıdan bir göze ihtiyaç duyuyorsun. çünkü olayın içinde kendin göremiyorsun.
mesela ben onu çevrimiçi gördüğümde yazdım kendimi tutamadım. sonra da artık gurur yapıp engellemek zorunda kaldım. ve şuan acaba gerçekten bir yakını ile mi konuşuyordu düşüncesi ara ara giriyor aklıma ve fevri davranmanın cezasını çekiyorum. ama bir başkası olsa belki hiçbir şey de yazmayabilirdi. sessizce bekleyip görmezden gelebilirdi. yani ilişkilerde akıl almak gerekebiliyor

Bunlara soru sormak için para verenler var bir de.

Tv ye çıkarılan kişiler kimdir , bu insanları bilirkişi gibi gösterip yapılmaya çalışılan nedir ? diye bir kaç dakika düşünse keşke insanlar.

Geçmişte de bu ve benzeri insanlar vardı ; bunları takip edip kıymet verenler oldukça da olacaklar maalesef.

En meşhuru Aşk Doktoru lakaplı Mehmet C*şkundenizdi. Adamın son boşanmasından sonra popülerliği azalmıştı.

Bunlara soru sormak için para verenler var bir de.

Tv ye çıkarılan kişiler kimdir , bu insanları bilirkişi gibi gösterip yapılmaya çalışılan nedir ? diye bir kaç dakika düşünse keşke insanlar.

Geçmişte de bu ve benzeri insanlar vardı ; bunları takip edip kıymet verenler oldukça da olacaklar maalesef.

En meşhuru Aşk Doktoru lakaplı Mehmet C*şkundenizdi. Adamın son boşanmasından sonra popülerliği azalmıştı.
ya evet kimse zaten onları bilirkişi seçmiyor ama söylediklerinin hepsi de yanlış değil.
hiçbir şey olmasa adil yıldırımı bir erkek olarak bile fikirlerini merak edip ben dinliyorum. çünkü erkek gözüyle bakıyor olaya ve gerçekten biz kadınların gözünü açıyor birçok konuda. hoş dinleyen var mı dersen yok da :)

evet farkındayım başkasına yazdığının. çünkü ben cinsel muhabbete hayır dedikçe gitti başkasına yazdı zaten.
ama bunu ilişki uzmanları da söylüyor erkekler cinselliği yoğun yaşadığı kadınla ciddi düşünmüyor diye.
yani evet tabi ki benimle mehmet abiyle yazıştığı gibi yazışamaz ama cinsellik + duygu olur. eğer duyguyu göremiyorsan orada bir ilişki olamaz. ve ben bunu ne zaman dile getirsem tepki gösterdi. daha burdan belliydi aslında ne niyet olduğu ama belki düzelir ümidi ile çabaladım. resmen 6 ayım gitti.
evet uzak mesafe ilişkisi çok zor ama iki insan elektrik alınca inan mesafenin engel olmadığını çevremde o kadar gördüm ki.
bi de adam bana ben cinsellik konuşmuyorum diye "kadınsı ol biraz" dedi ben de değilmiyim dedim "ben göremedim kadınlığını gören varsa söylesin" dedi. yani cinsellik konuşmuyorum diye kadınsı da değilmişim
:işsiz: ay kim diyormus onu ya illa konusturacaksiniz....

:işsiz: ay kim diyormus onu ya illa konusturacaksiniz....
aslında ilişki uzmanına gerek yok erkekler genel olarak böyle hevesini aldı mı genelinde ilgi pek fazla kalmıyor. hatta daha da ileri gidenler var cinselliği her türlü yaşayıp hala bu devirde bakire kız arayanlar var. yok değil yani

Konunuzu okudum . Lütfen engelleyin ve geçin bu adamı. Bakıp durmayın wp sine falan. Başka bir şeyle meşgul olun rica ediyorum.

evet kızlar yine biten bir ilişki. yine boşa geçen aylar. gerçekten ben ilişki işini beceremiyorum kabul edip acaba tamamen elimi eteğimi çeksem mi bilemedim.
bilenler bilir 6 aydır sosyal medyadan tanıştığım biriyle iletişim halindeydik. evet hala ama hala ilişkiye döndürememiştik. ama öyle ya da böyle yoğun bir iletişimle devam ediyordu. ta ki bu geceye kadar.
zaten ilişkinin en başında cinselliğin evlenmeden yaşanması gerektiğini ama bizim ayrı illerde olduğumuz için bunun bizim için sorun olacağını söylemişti ve bu onun için büyük engeldi. ama biz bir şekilde iletişimi bırakamadık. ne o bırakabildi ne ben.
arada tabi ki cinsel paylaşımlarımız oldu ama ben hiçbir zaman onun ileri boyuta geçmesine yani bunu sexting düzeyine çıkarmasına izin vermemeye çalıştım ve vermedim
ancak evelki gün yine muhabbet cinselliğe gelince ben de artık son nokta olarak "bundan sonra cinsellik adına tek kelime etmeyeceğim ben ciddi bir ilişki istiyorum. eğer buna varsan devam edelim. yoksa istediğine yazabilirsin" diye mesaj attım.
o da bana "sen bilirsin. ben de seni hiçbir konuda zorlamıyorum. " yazmış. bunun üzerine yine kendimi anlatan çok güzel dille bir mesaj çektim. ona değer verdiğimi, ama artık iletişimden ilişkiye geçmemiz gerektiğini, zamanın hızla aktığını vs. böyle düzgün dille birşeyler yazdım.
ama beyefendi dün geceden bu yana bana cevap bile vermemişken. bu gece bakıyorum ki wp da gecenin 12 sinde çevrimiçi, önce ses etmedim belki biriyle konuşuyordur diye ama tam 1 saatten fazla süre çevrimiçi kaldı ve ben de artık dayanamadım ona "sana diyecek artık hiçbir şey bulamıyorum" yazdım. ve bu yazdığıma bile nerdeyse yarım saat bakma zahmetinde bulunmadı. görüldü bile olmadı mesajım. sanırım görüntülü falan konuşuyordu mesajı görmedi. ve ben de engelledim onu. sosyal medyadan henüz engellemedim ona takatim kalmadı.
bu kadar iğrençliğin artık dönüşü olamaz kızlar. bundan sonrası gurursuzluk olur ki, bence zaten gereğinden fazla değer vermiştim ben.
bu da böyle biten bir ilişkiydi :KK61:
Önce rest çekmişsin, adam hakaretten beter şekilde "sen bilirsin" demiş, bunun üstüne hemen çark etmişsin, bi de dil dökmüşsün. Allah aşkına biraz kendinize kıymet verin ya, rest çektiysen mesela arkasında dur.
Boşuna konuşuyorsun burada şimdi de, adam yazsa koşa koşa konuşursun, bunu adam da biliyodur emin ol.

Aynı cümleyi anneniz / anneanneniz kursa dikkate almaz , güler geçersiniz.

Adil Y. nin eğitimini daha önce yine sizin konunuzda paylaşmıştım. Buyrun tekrar bakalım :

Adil Yıldırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde Yüksek Lisans yapmıştır.

Bu adamın "ilişki terapisti" gibi kanal kanal gezmesi de , insanların birbirine onun videolarını izlemesini ve ondan akıl almasını önermesi de oldukça trajik.
Hele o sempatik olduğunu sandığı leş kahkahası 🤦🏻‍♀️

Birinizin yokluktan öbürünüzün de abazalıktan beyni buharlaşmış. Elli tane konu açtınız herkes aynı şeyi söylüyor bu kadar insanın bir bildiği vardır değil mi? Dışarı çıkıp bir sosyalleşin. Hiç yüze yüze görmediğiniz 6 aydır sadece internetten konuştuğunuz biriyle ilişki yaşamış olmazsınız. Adam da bir umut belki nude falan alırım kısa günün karı olur diye yazıp duruyor işte. Bir yandan da başkalarına yazıyor. Elinizde başka alternatifiniz olmadığı için kafayı taktınız iyice.

Önce rest çekmişsin, adam hakaretten beter şekilde "sen bilirsin" demiş, bunun üstüne hemen çark etmişsin, bi de dil dökmüşsün. Allah aşkına biraz kendinize kıymet verin ya, rest çektiysen mesela arkasında dur.
Boşuna konuşuyorsun burada şimdi de, adam yazsa koşa koşa konuşursun, bunu adam da biliyodur emin ol.
hayır rest falan çekmedim. aslında ilişkinin başından beri benimle cinsellik yaşayamayacağını biliyor. sadece bunu daha da ileri götürerek bahsetmesini dahi istemedim. ve zaten her bahsettiğinde de ağzından burnundan geliyordu. ama tabi ki rest olmasa da sürekli üst üstü yazdığı tüm güzel şeylere tepki göstermem onu kırmış olabilir. sonuçta azcık gururu varsa o da sen bilirsin demek zorunda kaldı.

Son iki mesajiniz olmasa daha iyi olurmus.Çünkü ben seni hicbirsey icin zorlamiyorum yazdiginda adam icin iletisim bitmis ve diger sanal yazisma adayina gecmis.O yüzden görüldü bile yapmiyor.Hormonlarinin etkisinde varligini sürdürmeye ve hatta o an hunharca bilinen sona dogru ilerlemeye calisan bi yapi işte kendisi.Size tavsiyem en ufak bi sitemli mesaj atmamanız.Gözünde' beni cok istiyor hala yaziyor' olursunuz ki bence olmayın.

6 aydır açılan konuları biliyoruz adam naber yazsa koşup barışacaksınız yine. Sizi görmeye bile gelmeyen adama bu kaçıncı taviz…

iğrençlik demişsiniz ama sonu değilki başından sonuna iğrenç bir iletişim :)
ilişki bile yok...
yani bilmiyorum ama hatalar karşılıklı..
söz konusu cinsellik olduğunda sadece erkeklere yüklenmek bana yanlış geliyor...
karşılıklı hatalar sinsilesi.. siz baştan kabul ettiğiniz şeyi sonda sizin istediğiniz yöne doğru gitmediği için eleştirmişsiniz
bence herşey baştan açık açık konuşulup iletişim başlamalı

Back