• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir hüsran

Böyle abazalari nereden buluyorsunuz çok merak ediyorum. Sabah akşam cinsellik konusunu açan adam benim gözümde eli şeyinde gezen bir ergendir. Ben bu münasebeti yaşayıp uzak mesafeye düştüğüm insanlardan bile bu tür imalar duymam, minik sextingler, heyecanlandiran 'unutma beni fotoları' , oldu bitti yani. Yok cinsellik şöyle önemli ,yok cinsellik duyduğuma yaklaşırim. Bu kadar da dile dökülmez ki
Sacma sapan , elinde klavye herkese Ctrl+c Ctrl+v yazan adamların her yazdığına kanıp bir de aylarım geçti diye üzülüyorsunuz

Yaşlarınız kaçtı?
Evlenmeden önce cinsellik yaşanır yaşanmaz bu durum kişinin kendisini bağlar ama ben hormonları bağlayan kısmını söyleyeyim. Ergenlik döneminden itibaren kadın da erkek de çeşitli düzeylerde yakınlaşmak ister. Sağlıklı olan budur. Yakınlaşmanın her boyutundan uzak durmayı tercih eden hassasiyeti olan kişiler de genelde 20lerinin başında mesleğini ellerine alır almaz evlenmeyi seçerler. Sağlıklı her birey gibi cinselliği yaşarlar. Sağlıksız olan altı ay boyunca yüzyüze gelmediğiniz ilişkiye dönüp dönmeyeceği belli olmayan bir iletişime bu kadar değer biçmeniz.

Ekleme: Daha sonra yazdıklarınızı okudum. Sizin aranızda duygusal bir bağ da göremedim maalesef. Yolunuza bakın.
evet anlıyorum ancak ben yaştan bağımsız olarak ilişkilerde ciddiyet boyutuna girmeden cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. ve ben de ona bunu defalarca söyledim. aslında bizim sorunumuz ikimiz de kararlarımızı kabul etmedik ve iletişime devam ettik. bunun sonunda zararlı çıkan ben oldum. çünkü ben ona karşı bir duygu ürettim ama üretmedi. keşke yapmasaydım :(((
yani değer biçmemin sebebi de bir yerde o kadar paylaşım yapıyorsun, bu adam da öküz değil ya dedim duygu oluşturur. bir şekilde etkilenir. ama ne biliyim ki aradan geçen bir günde başkasıyla saatlerce yazışacak kadar ruhsuz olduğunu

bence sizin biraz duygu açlığınıza denk gelmiş, umut bağlamışsınız. yoksa hergün karşımıza çıkan tiplerden. 6 ayınıza da yazık olmamış, muhabbet ettim vakit geçirdim deyin gitsin :) kayıp olcak bişe değil.
çok tşk ederim ya bu yorum bana ilaç gibi geldi gerçekten. yani evet sürekli bir kayıp olarak görüyordum evet güzel geçen bir 6 aydı tabiki arada üzüntüler de oldu ama sonuçta bir heyecan da yaşandı.
tabiki isterdim güzel bir ilişkiye dönmesini. sadece bir fikir olarak soruyorum size ola ki sosyal medyadan cevap vermek için bana yazarsa sizce cevap vermeli miyim. yoksa ordan da engellesem mi?

evet en baştan net ve dürüst belli etti de.
evet muhabbetini çok seviyordum. ve elektrik de almıştım. ama benim kafa hep ya ciddi değilse diye uyarı veriyordu.
o da her seferinde ben cinsel paylaşım yapmadığım kadına duygu besleyemiyorum diyordu. bu nasıl saçma birşey aslında?
belki bilmiyorum eğer hesapsızca ben de uyum sağlasaydım bağlanır mıydı. ama Adil yıldırım bir erkeği cinsellikle kendinize bağlayamazsınız diyor :))

Aynı cümleyi anneniz / anneanneniz kursa dikkate almaz , güler geçersiniz.

Adil Y. nin eğitimini daha önce yine sizin konunuzda paylaşmıştım. Buyrun tekrar bakalım :

Adil Yıldırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde Yüksek Lisans yapmıştır.

Bu adamın "ilişki terapisti" gibi kanal kanal gezmesi de , insanların birbirine onun videolarını izlemesini ve ondan akıl almasını önermesi de oldukça trajik.

evet anlıyorum ancak ben yaştan bağımsız olarak ilişkilerde ciddiyet boyutuna girmeden cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. ve ben de ona bunu defalarca söyledim. aslında bizim sorunumuz ikimiz de kararlarımızı kabul etmedik ve iletişime devam ettik. bunun sonunda zararlı çıkan ben oldum. çünkü ben ona karşı bir duygu ürettim ama üretmedi. keşke yapmasaydım :KK43:((
yani değer biçmemin sebebi de bir yerde o kadar paylaşım yapıyorsun, bu adam da öküz değil ya dedim duygu oluşturur. bir şekilde etkilenir. ama ne biliyim ki aradan geçen bir günde başkasıyla saatlerce yazışacak kadar ruhsuz olduğunu
Yazdıklarınızdan adamın sexting yapacak birilerini aradığı denk gelirse de sevişebileceği insanla gününü geçirdiği net. Siz bunu nasıl anlamadınız ya da nasıl anlamak istemediniz? Ben ilk başta yaşlar olgun ve uzak mesafe ilişkisi olarak baktım. Adam arada fotoğraf istiyor sextinge giriyor siz itiyorsunuz diye düşündüm. Ancak ortada ilişkinin arasına serpilen dürtülerden bahsetmiyormuşsunuz. Boşverin. Sosyal medyadan ilişki olmaz demiyorum ama siz sinyalleri algılayamıyorsunuz muhtemelen bu nedenle sosyal medya üzerinden ilişki yaşamayın.

çok tşk ederim ya bu yorum bana ilaç gibi geldi gerçekten. yani evet sürekli bir kayıp olarak görüyordum evet güzel geçen bir 6 aydı tabiki arada üzüntüler de oldu ama sonuçta bir heyecan da yaşandı.
tabiki isterdim güzel bir ilişkiye dönmesini. sadece bir fikir olarak soruyorum size ola ki sosyal medyadan cevap vermek için bana yazarsa sizce cevap vermeli miyim. yoksa ordan da engellesem mi?
tabi ki cevap vermeyin, engelleyin kendinize hakim olamıyorsanız. hala soruyor musunuz ? :))

evet kızlar yine biten bir ilişki. yine boşa geçen aylar. gerçekten ben ilişki işini beceremiyorum kabul edip acaba tamamen elimi eteğimi çeksem mi bilemedim.
bilenler bilir 6 aydır sosyal medyadan tanıştığım biriyle iletişim halindeydik. evet hala ama hala ilişkiye döndürememiştik. ama öyle ya da böyle yoğun bir iletişimle devam ediyordu. ta ki bu geceye kadar.
zaten ilişkinin en başında cinselliğin evlenmeden yaşanması gerektiğini ama bizim ayrı illerde olduğumuz için bunun bizim için sorun olacağını söylemişti ve bu onun için büyük engeldi. ama biz bir şekilde iletişimi bırakamadık. ne o bırakabildi ne ben.
arada tabi ki cinsel paylaşımlarımız oldu ama ben hiçbir zaman onun ileri boyuta geçmesine yani bunu sexting düzeyine çıkarmasına izin vermemeye çalıştım ve vermedim
ancak evelki gün yine muhabbet cinselliğe gelince ben de artık son nokta olarak "bundan sonra cinsellik adına tek kelime etmeyeceğim ben ciddi bir ilişki istiyorum. eğer buna varsan devam edelim. yoksa istediğine yazabilirsin" diye mesaj attım.
o da bana "sen bilirsin. ben de seni hiçbir konuda zorlamıyorum. " yazmış. bunun üzerine yine kendimi anlatan çok güzel dille bir mesaj çektim. ona değer verdiğimi, ama artık iletişimden ilişkiye geçmemiz gerektiğini, zamanın hızla aktığını vs. böyle düzgün dille birşeyler yazdım.
ama beyefendi dün geceden bu yana bana cevap bile vermemişken. bu gece bakıyorum ki wp da gecenin 12 sinde çevrimiçi, önce ses etmedim belki biriyle konuşuyordur diye ama tam 1 saatten fazla süre çevrimiçi kaldı ve ben de artık dayanamadım ona "sana diyecek artık hiçbir şey bulamıyorum" yazdım. ve bu yazdığıma bile nerdeyse yarım saat bakma zahmetinde bulunmadı. görüldü bile olmadı mesajım. sanırım görüntülü falan konuşuyordu mesajı görmedi. ve ben de engelledim onu. sosyal medyadan henüz engellemedim ona takatim kalmadı.
bu kadar iğrençliğin artık dönüşü olamaz kızlar. bundan sonrası gurursuzluk olur ki, bence zaten gereğinden fazla değer vermiştim ben.
bu da böyle biten bir ilişkiydi :KK61:
ilişkisi bitti diye kimsenin ayları boşa geçmez.nihai amaç evlenmek değil anılar biriktirmek ve tecrübe kazanmak. Şu anadan öğrendiğimiz bilgileri biraz güncellesek mi ?
Bu arada ortada yaşanan bir ilişki yok.sosyal medyadan birini zorla çevirip, evlenilecwk adam yapmaya çalışmışsınız.kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayatta benim de yokluk çektiğim dönemler oldu.en azından aklıselim bir şekilde durumunuzu kabul edin.üzülecekseniz ona göre üzülün.sosyal medya serserisine iki mesaj atıp ilişki yaşadığını sanmak da son nokta artık.yoksa yok yani.dünyanın sonu değil.

Aynı cümleyi anneniz / anneanneniz kursa dikkate almaz , güler geçersiniz.

Adil Y. nin eğitimini daha önce yine sizin konunuzda paylaşmıştım. Buyrun tekrar bakalım :

Adil Yıldırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde Yüksek Lisans yapmıştır.

Bu adamın "ilişki terapisti" gibi kanal kanal gezmesi de , insanların birbirine onun videolarını izlemesini ve ondan akıl almasını önermesi de oldukça trajik.
Bir konuda esra ezmeci yazmışlardı isim aklımda kalmış. Sosyal medyada elticiğim de kitabını paylaşmış. Dedim Allah Allah bu kimdir? İnstagram ına girmez olaydım. Çapa mı tuz mu sirke mi ararsın. Şimdi de Adil Yıldırım’ı öğrendim. Biraz onun Instagram ına bakayım. İnşallah o da esra ezmeci kadar renklidir:)

Yazdıklarınızdan adamın sexting yapacak birilerini aradığı denk gelirse de sevişebileceği insanla gününü geçirdiği net. Siz bunu nasıl anlamadınız ya da nasıl anlamak istemediniz? Ben ilk başta yaşlar olgun ve uzak mesafe ilişkisi olarak baktım. Adam arada fotoğraf istiyor sextinge giriyor siz itiyorsunuz diye düşündüm. Ancak ortada ilişkinin arasına serpilen dürtülerden bahsetmiyormuşsunuz. Boşverin. Sosyal medyadan ilişki olmaz demiyorum ama siz sinyalleri algılayamıyorsunuz muhtemelen bu nedenle sosyal medya üzerinden ilişki yaşamayın.
hayır ben en baştan beri zaten bunun farkındayım. ve burayada bir sürü konu açtım bu adamla ilgili ancak sorun şu ki biz ileşitimi koparamadık. yani ben koparamadım desem daha iyi olur. gerçi ben yazmadığımda o da yazdı birkaç kere. ama en çok da ben bitiremedim.
aslında ben onun cinsel tatmin için bir ilişki aradığını tahmin etmiştim. ama onun hep bana ben cinsel ve duygusal uyumu yakaladıktan sonra evliliği düşünürüm demesine bir anlam yükleyip acaba bir şekilde olay ciddiye döner mi diye çabaladım. ama görünen köy gerçekten kılavuz istemiyormuş. acaba diyerek boş yere aylarım geçti

evet anlıyorum ancak ben yaştan bağımsız olarak ilişkilerde ciddiyet boyutuna girmeden cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. ve ben de ona bunu defalarca söyledim. aslında bizim sorunumuz ikimiz de kararlarımızı kabul etmedik ve iletişime devam ettik. bunun sonunda zararlı çıkan ben oldum. çünkü ben ona karşı bir duygu ürettim ama üretmedi. keşke yapmasaydım :KK43:((

R rosseyy onlarca konunuzda yaş paylaşımı özellikle kaçındığınız hassas noktanız. Hangi aralıktasınız peki 30-35 / 35-40/.....

Yaşınızı söyleyince , "yetişkin bir kadınsınız ; lütfen buna uygun davranın" denilmesinden mi çekiniyorsunuz ?

ay bu aralar whatsappta bir sıkıntı var insanlar online gözüküyor sürekli haberin olsun adamın günahını almasaydın dinlemeden etmeden.. bende benimki geçen gece 12 ye kadar online diye kızdım bir ton saydım sövdüm adam horul horul uyuyormuş bilgisayarındaki whatsapp webten çıkış mı yapmamış tablet mi açık kalmış öyle bi şey başka arkadaşlarımda da aynı problem var..

Bir konuda esra ezmeci yazmışlardı isim aklımda kalmış. Sosyal medyada elticiğim de kitabını paylaşmış. Dedim Allah Allah bu kimdir? İnstagram ına girmez olaydım. Çapa mı tuz mu sirke mi ararsın. Şimdi de Adil Yıldırım’ı öğrendim. Biraz onun Instagram ına bakayım. İnşallah o da esra ezmeci kadar renklidir:)
evet bunlar en ünlüleri :))) takip ediyorum

Ak
evet en baştan net ve dürüst belli etti de.
evet muhabbetini çok seviyordum. ve elektrik de almıştım. ama benim kafa hep ya ciddi değilse diye uyarı veriyordu.
o da her seferinde ben cinsel paylaşım yapmadığım kadına duygu besleyemiyorum diyordu. bu nasıl saçma birşey aslında?
belki bilmiyorum eğer hesapsızca ben de uyum sağlasaydım bağlanır mıydı. ama Adil yıldırım bir erkeği cinsellikle kendinize bağlayamazsınız diyor :))
Ortada ilişki yaşayacak kişi yok.sen boyuna ilişki danışmanı mı dinliyorsun.kafanı dağıtmalısın.o tavsiyer yüzyüze gelebilen insanlar için geçerli.

aslında ben onun cinsel tatmin için bir ilişki aradığını tahmin etmiştim. ama onun hep bana ben cinsel ve duygusal uyumu yakaladıktan sonra evliliği düşünürüm demesine bir anlam yükleyip acaba bir şekilde olay ciddiye döner mi diye çabaladım.
Rosey kusura bakma ama tam evlenme vaadiyle kullanılacak kız kafasındasin

ay bu aralar whatsappta bir sıkıntı var insanlar online gözüküyor sürekli haberin olsun adamın günahını almasaydın dinlemeden etmeden.. bende benimki geçen gece 12 ye kadar online diye kızdım bir ton saydım sövdüm adam horul horul uyuyormuş bilgisayarındaki whatsapp webten çıkış mı yapmamış tablet mi açık kalmış öyle bi şey başka arkadaşlarımda da aynı problem var..
hayır gayet çevrimiçiydi. bilgisayardan hiç girmez wp a. çok net biriyle yazışıyordu

Kahvehanedeki erkeklere sorsak, onlardan da duyabileceğimiz sözleri söyleyen bir adam.

Adamın reklamını yapan kimdir , tvlerde gezdire gezdire insanları bilinçli olarak mı zehirliyorlar belli değil.

Daha bir tane karşınızdaki insanlarla konuşun , birbirinize dürüst olun vb diyen duymadım ; herkes taktik veriyor , sanırsın ilişki yaşamıyorlar da , cephede savaşa çıkıyorlar.

Pek işe yaramıyorlar sanki:)
Yapmayın Allah aşkına adamın profiline baktım. Tamamen insanları kandırma ve para kazanma üzerine hazırlanmış.
offf evet. ama şuna eminim artık en baştan sinyalini veren adamla hiç uğraşmayacaksın. hep düzelir umudu ile iletişime devam etmek zararlı çıkarıyor

Back