• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yine bir gebelik testi meselesi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

waffle3

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
67
26
8
29
Arkadaslar merhaba, kusura bakmayın yine bir test meselesi ile geldim ama sizlerin yorumları samimi geldiği için tekrar bir konu açtım. Konuya gelecek olursak, gecenlerde testte silik çizgi cıktı diye konu açmıstım yorumlar 2 gun bekle tekrar vs yap sonra kan testi yaptır demişti bende bugun tekrar yaptım fotografı ekledim. Biraz daha koyulasmıs cizgi sizde yorumlarsanız sevınırım. Ama şimdi şöyle bişey var ben evlendım buraya tasındım ama henuz adresımı aldıramadım sağlık ocagında vs veremicem galiba kanı adresten dolayı. Devlet hastenesınede randevu cok zor alınıyor baya ileri tarihlere vs. Özele gitsem ne diyeceğim kadın doguma kayıt açıp doktora test yaptım böyle çıktı napmam gerek mi diyeceğim yoksa direk gidip kan testi yaptırmak istiyorum falan mı demem gerek nasıl bir yol izlemem gerek :/

Eklentiler

• F3325D47-C0D1-4AB9-A9AC-C6C77013B88E.webp
    F3325D47-C0D1-4AB9-A9AC-C6C77013B88E.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 136
  • 5292FF51-2895-463F-9D94-9F29DA8F4E78.webp
    5292FF51-2895-463F-9D94-9F29DA8F4E78.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 117
  • AE62AECA-64F9-40CD-A493-BF155A537D62.webp
    AE62AECA-64F9-40CD-A493-BF155A537D62.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 132
Arkadaslar merhaba, kusura bakmayın yine bir test meselesi ile geldim ama sizlerin yorumları samimi geldiği için tekrar bir konu açtım. Konuya gelecek olursak, gecenlerde testte silik çizgi cıktı diye konu açmıstım yorumlar 2 gun bekle tekrar vs yap sonra kan testi yaptır demişti bende bugun tekrar yaptım fotografı ekledim. Biraz daha koyulasmıs cizgi sizde yorumlarsanız sevınırım. Ama şimdi şöyle bişey var ben evlendım buraya tasındım ama henuz adresımı aldıramadım sağlık ocagında vs veremicem galiba kanı adresten dolayı. Devlet hastenesınede randevu cok zor alınıyor baya ileri tarihlere vs. Özele gitsem ne diyeceğim kadın doguma kayıt açıp doktora test yaptım böyle çıktı napmam gerek mi diyeceğim yoksa direk gidip kan testi yaptırmak istiyorum falan mı demem gerek nasıl bir yol izlemem gerek :/
ya canım öncelikle o kadar mutlu oldum ki hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 bende aynı süreçlerdeyim çok stresli en azından sen sonuç alabilmişsin sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻☺️ test konusundada ben sağlık ocaklarında eşinin aile hekimi yapabilir diye düşünüyorum durumu açıklarsan bende evlenip taşındım ve bende senin gibi adresini henüz aldıramadım

Bide anlamadıgım su gebelik varsa neden testte 1. Çizgi gibi koyu çıkmıyor cogu kısede ıkısıde koyu cıkıyor bunu cok kafaya taktım:110:

bide testi ne zama yaptın canım benim regl 5 gün var erken gebelik yaptım aşırı silik çıktı ☹️ yada çıkmadıda ben öyle görüyorum

ya canım öncelikle o kadar mutlu oldum ki hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 bende aynı süreçlerdeyim çok stresli en azından sen sonuç alabilmişsin sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻☺️ test konusundada ben sağlık ocaklarında eşinin aile hekimi yapabilir diye düşünüyorum durumu açıklarsan bende evlenip taşındım ve bende senin gibi adresini henüz aldıramadım
Cok teşekkür ederim canım darısı basına inşallah :)) Valla şaştım kaldım napcamı o kadar tecrubesizim ki en iyisi dediğiniz gibi saglık ocagına bi danısayım bakalım

Bide anlamadıgım su gebelik varsa neden testte 1. Çizgi gibi koyu çıkmıyor cogu kısede ıkısıde koyu cıkıyor bunu cok kafaya taktım:110:
bildiğim kadarıyla 2. çizginin silik yada belirgin çıkması gebeliğin henüz çok yeni oluşu ve idrardaki hcg oranının az veya çok olmasındanmış canım

Gözün aydın canimm rabbim kucağinada almayı nasip etsin ben yarın direkt hastaneye gitcem evde gebelik testi yaptım deyince zaten direk kan idrar tahlili istiyo sonra ulsranyonla bakiyo sağlık ocağına gitmiş olsan bile yine kadın fdogumcuya gideceksin mecbur

bide testi ne zama yaptın canım benim regl 5 gün var erken gebelik yaptım aşırı silik çıktı ☹️ yada çıkmadıda ben öyle görüyorum
Benimde öyle ilk test 4 gün kala yaptıgımda cok silik önceki konuma bakın görürsünüz hatta ben acaba cızgı yokmu diye buraya attım. Bu attıklarımda bugun yapıldı ama yine reglime 1 gün var dayanamadım regli yani :) ama baksanıza yine tam koyu değil ilk cızgı gıbı bende onu anlamadım bazılarınınkı cok koyu cıkıyor

e devlet üzerinde sağlık ocağını alabilirsiniz bir günde onaylanıyor. Sonra 2 günde bir kan testine gitmeniz gerekecek çünkü 🌸 Hayırlı olsun 🌸

Gözün aydın canimm rabbim kucağinada almayı nasip etsin ben yarın direkt hastaneye gitcem evde gebelik testi yaptım deyince zaten direk kan idrar tahlili istiyo sonra ulsranyonla bakiyo sağlık ocağına gitmiş olsan bile yine kadın fdogumcuya gideceksin mecbur
İnşallah tesekkür ederim Rabbim sizinde kucagına saglıkla almayı nasip etsin inşallah :) hımm orasıda dogru her sekılde kadın doguma gidicez

Kız hamilesin ne kafaya taktın hemde belirgin baya bence hcg senin 1000 lerde 😁 herkese koyu cıkmaz benim ablamın bile böyleydi 5 haftalıkdı

test yaptim pozitif cikti kontrole geldim diyeceksin ne diyeceksin cnm 😊😘😍 cnm benim hamilesin bal gibi😘😍

Hayırlısı olsun gebelik var buyuk ihtimalle😍
Benzer bir durum benim de basima geldi saglik ocagina adresten dolayi gidemedim devlet hastaneleri de pandemi diye korktum. Ozel hastanede kadin dogumcuya girmeme gerek var mi diye sordum gerek yok acilden yaptirin dediler.bugün pazar bide kadin dogumcu yoktur vence hemen git acilden kanini ver test yaptirmak istiyorum de hem muayene parasi almadilar doktoru gormedim bile direk labaratuara yonlendirdiler beni. Hadi hayirlisi olur insallah😍🤩

Back
X