• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir anlaşamamazlk .namus dediğin baba evinde kalmazmış

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik

Bende cok sinirlendim ailemin evinde k
niye baba evindeyken namussuz muymuşsunuz?

hangi yüzyılda yaşıyor o gerizekalı kaynana? benim bile sinirlerim tepeme çıktı sizi düşünemiyorum.
bende cok sinirlendim ailemin evinde kalmama kimse karısamaz dediö ama bizim evde ipler eşimin elinde beni fazla ciddiye bile almıyor

Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik

Siz kendi namusunuzdan sorunlusunuz.
Eşiniz dahil kimsenin namusu değilsiniz
Ne saçma yaptırımlar bunlar
Bekarken baba evindeyken namusunuza bir şey mi oldu da şimdi olacak

Allahim yarebbim yaaa 6 ay dayanirim diyorsan git canim ama yok olmaz dersen baba evine git.

Siz kendi namusunuzdan sorunlusunuz.
Eşiniz dahil kimsenin namusu değilsiniz
Ne saçma yaptırımlar bunlar
Bekarken baba evindeyken namusunuza bir şey mi oldu da şimdi olacak
Benim ailem bana karısmaz diyor ki sen ailene laf geçirtiyosun ben askerdeyken gezcen tozcan hep dısarıya cıkcan

Namussuz dememis yanlis anlasilma var namus dedigin(sozde kadin erkegin namusu olurmus ya,babasinin evinde o kadar kalamazmis kadin kismi,ifade edilen sanirim bu)...kayinvaliden cok geri kafali isin zor soyleleyim,umarim esine uyupta gidip orda kalmazsin,gelene kadar pskolojik olarak hasta olabilirsin gibi...yani aslinda evinde otursan olmuyor mu?ben olsam ne ailemin ne ailesinin evinde kalirim ne geregi varki?kendi evin kendi duzenin,bir yemek yaparsin iki gun yersin canin istediginde dolas,yapicak bir suru sey bulursun

annende kal ben kaldım.o kocan ve kayınvalıdenın pıs düşüncelerı

Namussuz dememis yanlis anlasilma var namus dedigin(sozde kadin erkegin namusu olurmus ya,babasinin evinde o kadar kalamazmis kadin kismi,ifade edilen sanirim bu)...kayinvaliden cok geri kafali isin zor soyleleyim,umarim esine uyupta gidip orda kalmazsin,gelene kadar pskolojik olarak hasta olabilirsin gibi...yani aslinda evinde otursan olmuyor mu?ben olsam ne ailemin ne ailesinin evinde kalirim ne geregi varki?kendi evin kendi duzenin,bir yemek yaparsin iki gun yersin canin istediginde dolas,yapicak bir suru sey bulursun
Yaa cok isterim ama benim dısarı tek cıkmamı bile istemiyor ki 6 ay tek bırakmaz evde

Back