Yine bir aile konusu

malın sahibi istediği gibi kullanır
keyfi de vermeyebilir
ancak aile olmak vermesini gerektirir

Duygularıma tercüman olmussunuz kesinlikle anlatmak istediğim bu

Eşime anlatacağım değil
Esim zaten olayın içinde
Dun annemin yazdığı mesajlar beni üzdü ve dertleşecek kimsem yok bu konuda esim de dahil manasında soyledim

Bu daha fenaymış cidden kendi paranızla aldığınız araba sizindir tabii ki

Ben sizi haklı buldum. Kırıcı ve üzücü bir durum. Annenizin söylemleri dediğiniz gibi haklı sebepler bulmak adına olabilir. Bence annenizle konuşmalarınızı eşinizle paylaşmayın ister istemez nahoşluk artacak, en nihayetinde anneniz babanız olduğu için mutlaka görüşeceksiniz yarın öbür gün ancak eşinize bunları anlattığınızda belki önyargılı ve tavırlı davranabilir o yüzden hiç böyle şeylere sebebiyet vermemek en iyisi.

Evlat ayrımı değil bu tabiki aynı evde yaşayana danışmak sormak zorunda şuanda onlar aynı evi ekonomiyi paylaşıyor. Bence konu sahibinin benim de hakkım var demesi kardeşinin öyle yapmasından dolayı. Neyse sonuç olarak insan kardeşine daha anlayışlı olmalıydı. Hoş olmamış

Annem ve babam ayrımcılık yaptığını düşünmüyor ki
Sen haklısın diyorlar sadece
Evet bencede bu ayrımcılık konusu değil. Mevcut kullanıcı olduğu için çocuk değil ki eline vurup alsın da ablana ver desin üniversite okuduğuna göre genç bir kız napsın anne baba onlara kırılmayın bence

Yok annemle konusmalarimdan bahsetmiyorum eşime bahsetmeyecegim de
Annem mesajlarına bugün de devam ediyor duygu sömürüsü ve manipülasyon yapiyor resmen bana
Kimseye bir şey diyemiyorsun bana diyorsun senin yaptığın ayıp deyince de tamam tüm ayıplar benim olsun diye tavır yapiyor

Evet aynen oyle kardeşim öyle yaptığı için ben benim de hakkım var dedim.
Ben de anlayış bekledim ama görmedim

Ben arabayı elinden almaya çalışmadım ki
Kac üniversite öğrencisi okula arabayla gidiyor bana sırtım agriyor çantam ağır diyor ama ben o sırada bebek arabasında cocuk taşıyorum diğer cocugun çantasını taşıyorum ve o da bebek arabasına tutunuyor bu şekilde okula 3 kez gidip 3 kez geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…