Rahat bırak adamı
Çok mu takıntılı birisin?
Biraz öyle galiba ya itiraf etmek gerekirse
Dürüst biriyse,seni seviyorsa
hiç bunları dert etme
Ha şüphen varsa da ayrıl
“x y kişisi benim için farketmiyor senin ayrı bir yerin var gözümde seni ilgilendiren kısım bu ben serbest yaşadım bazı şeyleri sindirebilmek için zamana ihtiyacım var "
Vovovovovovovovovo laflara gel. Çay demle. Şunlara kanmayı ne zaman bırakacaksınız bilmiyorum.
Dürüst biri yalan soylemiyor ama ınsta konusu cozumsuz aramizda
Bir adam ne kadar serbest yaşarsa yaşasın, yaşam biçimi ne kadar farklı olursa olsun disco, bar, clup bu tarz yerlere sevgilisi ile gider eğlenir. İnstagramdan bir kızı ekleyebilir gayet normal ama tanımadığı bir kızı takip edip eklemek neyin nesi bilemem.Beni kandırıyor mu sizcee
Bir adam ne kadar serbest yaşarsa yaşasın, yaşam biçimi ne kadar farklı olursa olsun disco, bar, clup bu tarz yerlere sevgilisi ile gider eğlenir. İnstagramdan bir kızı ekleyebilir gayet normal ama tanımadığı bir kızı takip edip eklemek neyin nesi bilemem.
Ama sizi sevdiğine inanmıyorum ben.
Okurken ben bile bunladim neden bukadar uzerine dusuyorsunuz olmuyorsa olmuyordur yani evli ve cocuklu bir insan degilsiniz ki evli bile cocuklarinla ayirlanlar oluyor olmadi zaman hem cok uzerine gittim diye kendiniz diyorsunuz omdan sonra ben zorladim icin mi msj cekiyor diyorsunuz siz normal dusunup davranmiyorsunuz bence bir yardim alin
Bazi kizlari takip ediyor (oynasmalik kiz) senin yerin ayrı (ciddi evlenilcek kiz)diyor hımm bence bu adam tirt 1.....hızlı yaşadım zaman ver adam mi oluyum diyor sindiriyim derken poffff
Pek konuşmayıp msjlasiyorsunuz neden insan sevgilinin sesini duymak istemez mi tirt 2.
Tarzınız olmasa bile böyle yerlerde vakit geçireceğine sizinle geçirsin? Ama adam geçirmiyor. Yani sesinizi bile duymaya tenezzül etmiyor. Sanmıyorum size karşı birşeyler beslediğini. Hayatını yaşıyor adam.Bar club pek benim tarzım diil ya
Tanıdığına inanmıyorum bende...
Üzücü
Tarzınız olmasa bile böyle yerlerde vakit geçireceğine sizinle geçirsin? Ama adam geçirmiyor. Yani sesinizi bile duymaya tenezzül etmiyor. Sanmıyorum size karşı birşeyler beslediğini. Hayatını yaşıyor adam.
Ya bu ilişki de anlaşılan mutlu değilsin peki neden hala uzatmaları oynama çabası ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?