yine ben yine aynı sorunlar :(

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
canlarım uzuuuun bi aradan sonra hepinize merhaba. uzun zamandır size yazamadım, zaten hayatımda da hiçbişey hala değişmedi. bildiğiniz gibi uzak akrabam ile olan bir ilişkim söz konusu idi. çocuk başlarda çok cimri idi. herşeyi yarı yarıya ödüyorduk çayı bile.. bu huyundan bahsetmiştim size. zamanla ben aşırı açık elli olmam sebebiye biraz olsun alıştırdım kendisini.. kaba demiştim yine aşırı kibar ve hoş davranarak kendisini normal seviyedeki bir erkek haline getirdim..lakin; bir sorun var ki değişmedi... değişmedi canlarım... o konu hakkında sizlerden yardım rica ediyorum. şimdiden sağolu varolun, aklınızla bin yaşayın benim meleklerimm :)

bizim ilişkimiz 3 yılı bitirmek üzere. veee hala aileler ilişkimizi bilmiyor. buna bi akrabası kız buldu geçen hafta. illa tanış falan diye baskı yapınca ben çıldırdım. söyliceksin bak dedim söylemedi. öyle gönülsüz ki görseniz anlardınız. sonra ev falan da bakıyor bu arada, artık göz boyamak için mi nedir.. neyse konuştuk falan dedik eylülde söyleyelim. tamam dedik. herşey iyi güzel.. sonra dün akşam oturuyoruz. ne kadarda söz olur dedi. 6 y sonra falan herhalde dedim ya da 1 yıl.. hmm herşeyi hazır edip söylesek dedi.. mayısta söylesek sorun olur mu dedi.. yok canım dedim ne sorunu... (((( gözlerim doldu doldu doldu.. ben ki her akşam söz yüzüğü bakıyorum, söz elbisesi bakıyorum. bütün gece ağladım ve ona mesaj attım. durumu anlattım, beni kırdığını söyledim falan.. sanki kız çok istekli erkek istemiyor gibi bi durum var sanki.. sizin yorumunuz nedir can parelerim? (((

Birbirinize karsi yeterince durust olmadiginizi dusunuyorum. Size mayis ayinda soz yapsak sorun olur mu? demis, siz de sorun olmaz demissiniz. Neden? Neden ona durustce o anda ne hissettiginizi soylemek yerine, icinize atip, sonradan patlama aninda soyluyorsunuz? Eylul diye konusulduysa, eylulde soylenir. Niye bu kadar sakliyor ki? Saklamasinin bir sebebi var mi? Evlenmeye niyetli oldugundan emin misiniz? Bu kadar sir gibi saklamasi iliskiyi bana pek mantikli gelmedi.

Benim söylemek istediğimi çok iyi biliyor canım. Yani duygumu saklamak gibi bişey söz konusu değil. Bana kalsa ben 3 yıl önce de söylerdim ve bunu biliyor.. Şuan tek sorun kendisi. Niye böyle davrandığını geçtim, ne yapmam gerektiğini düşünüyorum

Soylemiyorsa 3 seneyi cope atin ve ayrilin diyemem tabii ki, ama eylulde soyleyecegiz deyin, ve soyleyin. Sizi mesgul ediyor olmasin bosu bosuna.

ttyche sen boşa kürek çekiyorsun bir kere normal bir ilişki yaşamak varken neden böyle çabalıyorsun bu 3 yılın ne kadarı mutlu ne kadarı huzurlu geçti sen kendi kendine yapıyorsun seven benimseyen bir erkek kesinlikle gizlemez peki seni arkadaşları ile tanıştırdımı?

2-3 arkadaşıyla tanıştım. Ama sadece 1 kez görüştük. Şimdi söyleyelim diyor da ona da güvenemiyorum. Yani gönülsüz gibi geliyor. Nasıl bi yol izlesem bilmiyorum ama bi daha söyleyelim demeyeceğim kesin (

Durum çok belli.
Adam senden pek hoşlanmıyor hatta arkadaş olarak görüyor.
İnsan ancak kankasına bana kız buldular der.
Ayrıca ailesine söylemesi için baskı yapman da çok garip.
Bırak o senin peşinden koşsun,o ısrar etsin.
Adamı bulunmaz Hint Kumaşı havasına sokmanın mantığını anlamadım.
Gerçekten istenmediğini hissetmiyor musun?

Hepinize teşekkür ederim kızlar, cevaplarınızdan ötürü :) anneme açtım konuyu. Söylerseniz ailelere ben sizi gezdirmem öyle yüzüksüz dedi.. Kime ne söylesem elimde kalıyor. İçime atmaktan verem olabilirim.. Ne istediğimi kimse anlamıyor. Kimse beni sevmiyor

toparlanmalısın şu anda kimse beni sevmiyor psikolojisine girmenin hiç bir anlamı yok
ayrıca sen kendini sevsen yeterli bence bu mantıkla mutlu olamazsın
annen haklı seni düşünüyor, karşı tarafta seninle bariz şekilde 3 senenin ardına evlilik düşünmüyor ve o yüzden böyle davranıyor.
belki zorla evlilik başlar bir heves adımlar atılır ama umarım bu adamla bir gelecek düşünmezsin.

ben olsam çıldırırdım söz falanda olmasa en azından görüştüğüm biri var desin o ne öyle kız bakmalar kız bulmalar falan söylesin sanki sen erkek o kız ..
bu ne korku böyle niye saklıyo ailesinden söylesin açık açık görüşüyorum diye sözün belli bir zamanı mı var görüşüyoruz ama söze daha var gibisinden söylesiin..
kim bilir ne düşündüde eylülden mayısa attı cimri falan demişsin maddiyatı falan mı düşündü acaba

Hemen söylemeliydin geçiştirmeye mi çalışıyorsun diye kendini sabaha kadar üzüp uzun uzun mesajlar atmak yerine, bence en iyisi git kafasında gerçekten neler var öğren

evet ne güzel dediniz.. sanki ben erkek, o kız.. 3 yıldır sezen aksu konserine gitmek istiyorum, o görür bu görür gidemedik. annemle gidicektim o da gelmem dedi. arkadaşlarım da sevmez konser. artık ciddi ciddi tek gitmeyi falan düşünüyorum..

maddiyat demiş bi arkadaşım. asıl sorun bu da olabilir. işi gücü iyi değil ve bu anlamda içine kapanmış durumda. ama ben her zaman desteğim kendisine, para olarak olsun, manevi olarak olsun. ben de çalışıyorum. ve üstüme başıma bişey bile almıyorum. sırf biriktirelim de o güç bulsun diye.. ama nerde..

şimdi diyorum hiç sesimi çıkarmiyim, gittiği yere kadar gitsin. ama artık sabrım da kalmadı. Dün annem de yüzüksüz olmaz diyince haksızlık mı yaptım acaba dedim.. iyi ki varsınız kızlar

şşş sakın sakın ne gittiği yere kadar çek karşına konuş ne hakla götürmüyo seni konsere neyi saklıyo bu kadar ayy 3 sene saklanır mı bi ilişki bizim sevgilimle 1 sene olcak bizim 1.ayda herkes öğrenmişti ablam falan kuzenlerim ailecek gitmiştim konsere bile onu geçtim telefonumun sarjı biter annem onu arar dayılarıyla falan görüşüyoruz babası falan hep tanır teyzeleri bayramda kuzenleri ablası falan hep amasyaya gitti facaye diz boyu resimler attılar çekindikleremizi falan salak mı bu çoçuk millit elinden tutar gezer sahibli benim hatun herkes öğrensin gibisinden senin sevgilinde kaçtıkça kaçıyoo ayy hiç tahammül edemem bi kere daha dedim ben sevgilime kurban oluyuum :) :* :)
Al karşına konuş kafafndan geçenleri ezdirme kendiniii sen biriyle mutsuz olmak için değil mutlulukları acısıyla tatlısıyla herşeyi birlikte yaşamak için çıkarsın üzme kendini senin annen biliyoda onun annesi niye bilmiyoo
doğru karar alırsın inşalah kimsenin seni üzmesine kırmasına izin verme kimseye mecbur değilsin hiç kimseye..
tatLım inşallah doğru kararlar verirsin :) :*

aslında en büyük sorun, bizim ailelerin tanışıyor olması, aynı köyden olmamız hatta çok uzak da olsa akraba olmamız ve her düğün bayramda aynı aile içinde olmamız..

aileler bunu bile bile uzatmazlar diyor.. gezemeyiz evlenmeden rahat (

ve annesi beni çok seviyor.. hatta geçen beni sormuş anneme, sevgilisi var mı diye, benimkine de baskı yapıyormuş konuşsana yazsana diye.. ama nerde...

milleti ailesi istemez. bir de bana bak

sevınmenız gerekıyor sonuc ıyı gorunecek gıbı..tanışılıyor ..bırbırlerını bılen aıleler..senı sormaları..bence olumsuz bır yon yok artık...ıyı haberlerınızı beklıyorum ben:)

Bu çocuğun sizi erteledğinin ve sizi istemediğinin farkında değil misiniz cidden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…