Yine ben ve 17 sene sonra sonuna gelen evliliğim
Ama bilin bakalım ne oldu. Adam şimdi beni boşamak istiyor. Neden peki ona lakap taktığımı, 14 yaşında meraklı bir ergen ve 4 yaşında kızla sürekli onun gönlünü etmediğimi söylerek. Bende tamam olur dedim ve avukata vermiş. Birkaç güne celp gelirmiş
Ben nasılım hiç bilmiyorum ev sarılıp kredisi ödenip. Bana düşen parayla burdan çok uzak bir yerde ev alıp çocuklarımla yeni bir hayata başlamak istiyorum
Bu iş hiç uzamadan bitsin istiyorum. Ama bana yılladır yaptıkları ve yaşattıkları yanına kar kalmasın istiyorum.
Neden veya kimin için yaptığı umrumda değil, başkası var mı yok mu umrumda değil ama canımı artık yakmasın bende mutlu oluyum, sürekli neye kızdı neye alındı, acaba ne yalan söyledi, benden kaç para saklıyor diye düşünmek istemiyorum. Ama cesaretim de az asla ona söylemedim
İlk defq size yazıyorum
Bu arada o zamandan beri boş durmadım. Kursa gidip pilates hocası sertifikası aldım. Azda olsa köşeye para attım.
Ama yine de sudan çıkmış balık gibiyim. Aynı evde olmak istemiyorum ama beklemek zorundayım satış olana kadar.
Liseye geçen oğluma nasıl anlatırım onu hiç bilmiyorum kızıma ne derim onu da bilmiyorum.
Nolur bana yol gösterin destek olun bu yoldan gelen kızlar.
Bu arada ne annem ne de babam var.. Ablam var o da 10 sene önce boşandı. 2 oğlu var 29 ve 23 yaşında yalnız yaşıyor onlarla
Kızlar o zaman kızıma 6 aylık hamile halimde her ne kadar istesem ortaklığı birbirine katsam da, arkamda duran bir ailem ve cebimde de param olmadığı için ve kendince yalan yere çok pişman olup, gerçekten gitmediğini ailesi ve bana yeminler ettiği için evli kaldım.Kızlar merhaba
ben 13 senelik evli eski bir üyeyim. 10 yaşında oğlum ve 7 aylık kızım karnımda ayrıca tüp bebek. Eşim son 2 aydır yanıma yaklaşmıyor ve hep bebeğe birsey olur diye korkuyorum diyor sorunca.
Normalde uzun zamandır işten çıkar eve gelir. Bundan 1 sene öncesi ekstra araba işi yaptığı için iş çıkıslarinda geç geldiği aldığı parayi da ekstra olduğu için tam bilmediğim zamanlar olmuştur. Ama dedigim gibi yaklaşık 10 aydır işten eve direk gelir.
He daha önceden de birkaç yazışma vs görmüştüm işyerinden kızlarla ama sevgili gibi değil kur yapıyor gibi hep inkar etti.
Bugün uzun zamandır yapmadığım bişeyi yaptım ve telini kurcaladim.
Whats up tan bir arkadaşı aksama işin yoksa 2 çıtır ayarladim gidelim yazmış ve resimlerini de yollamış ( öyle kızlar )
Bizim ki de boya yapıyorum param yok demiş. Arkadaşı ısrar etmiş bu yorgunluğun üzerine iyi ..... yaparsın diye. Bizimki de olmaz çok yorgunum. Hemde para yok pazartesi is var o zaman gidelim demiş. Arkadaş tekrar yarın gidiyormuş kızlar beni yalnız bırakma demiş. Bizimki tekrar gelemem diyince o zaman ben gidiyorum. Ama beni yalnız bıraktın keşke gelseydin demiş o da benim yerime de takıl demiş.
Şimdi ben bu durumda aklımda iki seçenek var.
Birincisi is cikisi eğer arabayi bana bırakırsa gidip çıkışta takip etmek ki daha önce hiç yapmadım kaybeder miyim diye düşünüyorum . Ayrıca yanımda oğlum da olacak mecbur bırakacak yer olmadığı için ve ben o anda Öyle bir olay içinde yakalarsam kıyameti koparıp basıp babamın Evine gidicem. Ve boşanicam
İkisini ise Pazartesi yi bekleyip gerçekten gidecek mi diye bakıp bana olduğun yerden bana resim at demek. Araba işi için gittim dediğinde.
Resim ne kadar doğru olur isterse ayarlar diye düşünüyorum.
Üçüncüsü ise bu yazılanları kendime mail atıp sakladım
Oncelikle kızımı doğurup bir ise girip birikim yapıp ondan sonra ona söylemeden gidip dava açıp bunları da mahkemeye verip direk boşanmak.
Ne olur bir akıl verin sinirden daha önce başka sebeplerden iki kere sancim tuttu ve erken doğum riskim var
Ne yapmam lazım beynim durdu ama içim içimi yiyor. Sinirle kalkıp yanlış bişey yapıp onu uyandırmak istemiyorum ama midem de kabul etmiyor.
Ama bilin bakalım ne oldu. Adam şimdi beni boşamak istiyor. Neden peki ona lakap taktığımı, 14 yaşında meraklı bir ergen ve 4 yaşında kızla sürekli onun gönlünü etmediğimi söylerek. Bende tamam olur dedim ve avukata vermiş. Birkaç güne celp gelirmiş
Ben nasılım hiç bilmiyorum ev sarılıp kredisi ödenip. Bana düşen parayla burdan çok uzak bir yerde ev alıp çocuklarımla yeni bir hayata başlamak istiyorum
Bu iş hiç uzamadan bitsin istiyorum. Ama bana yılladır yaptıkları ve yaşattıkları yanına kar kalmasın istiyorum.
Neden veya kimin için yaptığı umrumda değil, başkası var mı yok mu umrumda değil ama canımı artık yakmasın bende mutlu oluyum, sürekli neye kızdı neye alındı, acaba ne yalan söyledi, benden kaç para saklıyor diye düşünmek istemiyorum. Ama cesaretim de az asla ona söylemedim
İlk defq size yazıyorum
Bu arada o zamandan beri boş durmadım. Kursa gidip pilates hocası sertifikası aldım. Azda olsa köşeye para attım.
Ama yine de sudan çıkmış balık gibiyim. Aynı evde olmak istemiyorum ama beklemek zorundayım satış olana kadar.
Liseye geçen oğluma nasıl anlatırım onu hiç bilmiyorum kızıma ne derim onu da bilmiyorum.
Nolur bana yol gösterin destek olun bu yoldan gelen kızlar.
Bu arada ne annem ne de babam var.. Ablam var o da 10 sene önce boşandı. 2 oğlu var 29 ve 23 yaşında yalnız yaşıyor onlarla