yalan olduğunu hiç sanmıyorum. yani, yapı meselesi herhalde. ben de uzun zaman inanamadım. ama gerçek işte.. ne yazık ki..
zaten sıkıntılarını anlatmaz o kimseye.. bir eziklik olarak görüyor bu durumu. herkesten kaçıyor. ortak çevremizde kimsecikler ulaşamıyor böyle sırra kadem basacağı zaman.
yani.. ne bileyim.. kaç tane kanser hastası tanıyorum ki..
onun psikolojisi de böyle belki..
herkesten kaçıyor..
sürekli aradım. hep kızdı. son görüşmemizde sıkı sıkı kızarak tembihledi beni aramayın ararsam ben ararım diye
offf ne yapacağım ben
deliriyorum
Hayır ya numara değil bence.Seni sevdiği için kaçıyor senden,üzülmeni görmek istemiyor,çünkü buna dayanamaz.
canım diğer yazınıda gördüm ve yorum yazamamıştım.sevgiyle yapılan herşey karşılığını çok güzel buluyo.tıp o kadar ilerlediki çok şükür sabırla Allahımında yardımıyla herşeyin çaresi olur inşallah.bence sevgi o kadar kolay bulunmuo tam aksine böyle durumlarda dahada güçlenio.bence onun psikolojisi bozuk olduğu içinde böyle davranmış olabilir.
benim merak ettiğim bişey var ailesi oğullarının rahatsızlığını biliyor mu, onlardanda mı gizlemiş?
evet onlardan da gizliyor. zaten ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor onlara da söylememiş
şu an bi tek ben biliyorum
Arkadasim hastaliginin gercekmi yalanmi oldugunu bilemem fakat hastaliginda kotu durum oldugunu soyluyemem cunku benim esimde ben yeni evlendim lenf kanseri tespit edildi ve suan durumu allahima binlerce sukurler olsun cok iyi 1,5 ay sonra kemoterapisi bitiyo insallah Allah tum hastaliklara sifa verir insallah. Sende uzulme canim belki iyilesince sana geri donecektir suanki psikolojisi bunu kaldirmiyordur senide uzmek istemiyordur onlarin ne dusunduklerini ben cok iyi biliyorum cok zorr sen ona karsi destegini esirgeme ilerde herseyin cok iyi olacagina inaniyorum..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?