- 20 Şubat 2019
- 1.377
- 2.604
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Çok tehlikeli mevzular. Mahallede dedikodu mu çıkarmaya çalışıyor bilemedim.Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Kesinlike alttan almayın bu ne hadsizlik.Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Daha neler! Bu ne saçmalık? İyi bile dayanmışsın ben olsam yolardım direkt.Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Kız alenen kocanda gözüm var diyor lütfen dönün ağzının payını da verinMerhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Bu isin sonu sikintili olmasin dikkat et...Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Bu olayi asla unutamiyorum yemin ediyorum var ya. Her tayinde tasindigimiz her binada sitede ödüm patlardi basima gelir diye. Resmen travma olmustu. Adam hic pisman olmadi gencecik kizi aldi evliligine devam etti olan evdeki karisina çocuğuna oldu. İlahi adaletin tecelli etmedigi tek olaylardan bir tanesi sanki bu.Allahim kimseye vermesinKolay kolay eşinizde gözü var ya da bu kadına bu adama dikkat edin demem kesinlikle ilk defa diyorum bu kadına dikkat edin. Burda komşunun kız kardeşiyle ilgili bir konu vardı ve sonu ailenin boşanıp adamın kız kardeşi hamile bırakması ile bitmişti. İş hayatında arkadaşlıklar olur komşuluklar olur ancak gece 3 te hastaneye götürdü beni diye yalan kurgulaması hiç normal değil.
O kızla evlendi mi, konu sadece hamilelige ve boşanmaya kadar gelmisti sonra matruj gitti diye biliyorum.Bu olayi asla unutamiyorum yemin ediyorum var ya. Her tayinde tasindigimiz her binada sitede ödüm patlardi basima gelir diye. Resmen travma olmustu. Adam hic pisman olmadi gencecik kizi aldi evliligine devam etti olan evdeki karisina çocuğuna oldu. İlahi adaletin tecelli etmedigi tek olaylardan bir tanesi sanki bu.Allahim kimseye vermesin
İnsanlar bu sefer de hangisi doğru die lafı çoğaltmaz mı bence direk kadına sen hayırdır benım kocamı ağzına doladın bundan sonra uzak dur bendende kocamdan da desin geçsin . İletişimi kessin kocasına guvenıyorsa söylesin selamlaşmasın bak seni etrafta böyle anlatıyormuş die . Ama koca da bunu duyunca kayarsa yapacak bisey yok . Konu sahibi daha iyi bilir napacagını kırarım die de korkmam kocamı diline dolayanı parçalarım .İletişimi kesin kadının yalanını ortaya çıkarın ailenizin yanindada çok durmayın . Kocana iftira atsa napacaksiniz karı koca .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?