Yine Been

Ama diyoruz ya sen hissetmezsin diye, her ilişkide gelir hem senden hem ondan kayganlaştırıcı bir sıvı az miktarda gelir kendileri, sanırım sen foşur foşur bi sıvı hayal ediyorsun da yok öyle değil yani
Anladım ama kayganlık hisstmedim onda onu söylemeye çalışıyorum sert bişey içime saplandı resmen başka da bişey hatrlamıyorum

Test yapsam anlaşılır mı 9günde falan
Erken gebelik testleri var, yine eczanede satılıyor, fiyatları biraz daha yüksek ama 8-9 gün sonra sonuç veriyormuş tabi verdiği sonucun güvnilirliği daha düşük, yani daha uzun zaman geçerse daha güvenilir sonuç elde edilebiliyor. Ancak eğer içinize boşalmadıysa riskiniz düşüktür.

Zevk suyundan hamile kalınır diyenler olmuş ama o olay öyle değil eğer erkek arkadaşınız dışarıya boşaldıktan sonra tekrar bi ilişki daha yaşadıysanız o zaman ilk boşalmasında içinde kalan meni zevk suyuyla 2.ilişkide hamilelik ihtimalini verebilir.
Hiç boşalma olmadan gelen zevk suyu meni barındırmaz.
Yani İlk sevişmedeki zevk suyunda meni olmaz
Ama Aynı gecede 2 kez ilişki olduysa
2.defa olan ilişkide salgılanan zevk suyunda meni olabilir..(ilk ilişkideki boşalmadan sonra wc gidip idrar vs yapmadıysa) 2.ilişki için gelen zevk suyu hamile kalmak istemeyen kadın için tehdittir.

Umarım anlatabilmişimdir..

Son düzenleme:
Zevk suyu sperm barındıran meni değildir. spermlerin geçeceği yolu temizleyen ve kayganlaştırıcı özelliği olan bir sıvıdır. Bu sıvı idrar yolunun etrafında bulunan salgı bezleri ve prostat salgısının karışımından ibarettir. Meninin kıvamında değildir. Zevk suyunun hamile bırakması bilimsel açıdan çok zordur. içerisinde mikroskobik ortamlarda görülebilen tek tük sperm taneleri bulunabilir. Bu yüzden hamile bırakması ihtimali oldukça düşük ancak imkansız değildir.

-Alıntı
Yani daha çok hamileliği kolaylaştırıyor hamile bırakmıyor

Anladım teşekkür ederim boşaldktan sonra sürtünme oldu sadece bugün de regl olmadım stres yaptığım için belki de.. ama bilmiyorum ya kalmam sanırım yani anlattğnız gibi çok düşük bir ihtimal..

Adet söktürücü ilaç al recetesizde alınıyor , kekik suyu, maydonoz suyu iç ve c vitamini tüket

Hepsini yap 2 gün içinde olmazsa bi test al

Adet söktürücü ilaç al recetesizde alınıyor , kekik suyu, maydonoz suyu iç ve c vitamini tüket

Hepsini yap 2 gün içinde olmazsa bi test al
Zararlı olmaz mı ama? Ya varsa gebelik? Adet söktürücü falan nasıl kullanayım? Hatta adet söktürücüyü bırak, korkumdan abur cubur yemiyorum zararlı diye ayy iyice bozuldu sinirlerim nöbetçi eczane bulursam alacağım şu erken gebelik testini ya da doktora gitsem şimdi yaparlar mı acaba kan tahlili yani şimdi sonuç verir mi

Acile gitsen belki yada özel hastaneye

Yani zaten hamile değilsen bunlar sadece adeti hızlandırır

Adamı aşık etmek etkilemek için cinselliği kullanıyorsun ama cinsellik hakkında zerre bilgin yokken cinsellik üzerine ilişki kuruyorsun bu kadar mı değersizsin gerçek bir aşkı bul seviş okeyde bu nedir yani madem yapıyorsun bari bilgilen oku öğren hamile kalınca seninle evlenmez ama çok bekleme derim

Evet cinsellikle ilgili bilgim yok burdan soruyorum o yüzden. İlk iliskim olduğunu yazmıştım ani birşeydi,bu yüzden korunmasızdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…