Yine Been

Önce bir sıvı gelir erkeklerden. O sıvi vasıtasıyla oluyor sanırım ama ben senin hamile olduğunu düşünmüyorum.
Ya ben hiç bi sıvı falan hiçbir şey hissetmedim hatta bence girdikten sonra yani çıkınca gelmistir o sıvı yani ben bakamadım ama boşalma çıktıktan sonra oldu galiba ben o esnada acıdan kıvranmakla mesguldüm

Zibilyon kez cinsel ilişki yaşadım ben sıvıyı nadir hissederim. Kırk yılda bir ben kuruysam.

O sıvı 1 2 damla bir şey o hissedilmez ki. Saydam bir sıvı sperm gibi değil. Ona bulasmissa ancak ama sanmıyorum çünkü biraz girdi hemen çıktı acıdı falan diyorsun bilemedim ama imkansız değil küçük bir ihtimal de olsa var risk. Bir de 9 gün varmış nerdeyse yumurtlama zamanları

Ya ben çok şaşkınım şuan gerçekten ne diyceğimi bilmiyorum

Sen şu cinsellik üzerine bi ilişkim var postundaki kızdın sanırım. Keşke korunsaydın ilk sefer bile olsa, ilk seferden hamile kalan o kadar çok kişi tanıyorum ki aytıca boşalıp boşalmaması mühim olmayabiliyor bazen zevk suyu bile sperm taşıyabiliyor

İlişki plansız bi şekilde oldu yani biranda. Bu arada zevk suyu falan ilişkiden sonra gelebiliyor mu yani iliski esnasnda birsey yoktu onda

İlişki plansız bi şekilde oldu yani biranda. Bu arada zevk suyu falan ilişkiden sonra gelebiliyor mu yani iliski esnasnda birsey yoktu onda
Zevk suyunu sen anlamazsın birlikteliği kolaylaştıran kayganlaştıran bi sıvı ilişkinin her anında gelebilir malesef sen hissetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…