9gün olduNe zaman ilişkiye girmiştiniz?
9 günde anlaşılmaz ki.9gün oldu
Onu acıdan hissetmedim sadece içime bişey saplandı çok acıdı başka birsey hissetmedim9 günde anlaşılmaz ki.
Bişey soracağım ama nasıl sorsam yav. Pöffffff. İçine gitti mi birşeyler?
Doğururum.Hamileysen ne yapmayi dusunuyorsun?
Test yapsam anlaşılır mı 9günde falan9 günde anlaşılmaz ki.
Bişey soracağım ama nasıl sorsam yav. Pöffffff. İçine gitti mi birşeyler?
Bana bugün 12 gun sonra belli olur dedi merveBilmem ki,merve ?
O zaman bekliyim bakalım yarın adet günüm hayırlısı artık.. ama belirti olarak falan kesin dediğiniz şeyler var mı? Adet günü dışındaBana bugün 12 gun sonra belli olur dedi merve
afedersiniz partneriniz bilmiyor mu nereye boşaldığını?Onu acıdan hissetmedim sadece içime bişey saplandı çok acıdı başka birsey hissetmedim
Sordum bugün ilaç kullanayım mı diye O da bişey yapmadık falan dedi, sadece 1defa girdi zaten ama bilmiyorum yani ben söylediğim gibi ilk ilişkim anlamıyorum belki de stresten böyle hissediyorum bilemedim şimdi yani o daha iyi bilir sonuçta ama ben bi panik oldum cidden bilmiyorum...afedersiniz partneriniz bilmiyor mu nereye boşaldığını?
Bosalma olmadan da gebelik oluşabilir.afedersiniz partneriniz bilmiyor mu nereye boşaldığını?
Yaa ciddi misiniz olur mu? Ay iyice panik oldum şuanBosalma olmadan da gebelik oluşabilir.
Penis ucunda zevk suyu icerisinde sperm bulunuyorsa gebe kalinabilir. Bu sebeple geri cekilerek korunma bir korunma yöntemi degildir. Arkasinda duramayacağınız bir gebelik olusacaksa neden korunmuyorsunuz? Egitimsiz degilsinizdir bir suredir burayi kullaniyorsaniz korunurken bile hamile kalanlara denk gelmissinizdir. Yani anlamiyorum korunmamayi. Cehaletten baska bir sey degil. Aldıramasan, günü geçse ne olacak? Doğururum diyorsun. Oyle kolay saniyorsun.Yaa ciddi misiniz olur mu? Ay iyice panik oldum şuan
Önce bir sıvı gelir erkeklerden. O sıvi vasıtasıyla oluyor sanırım ama ben senin hamile olduğunu düşünmüyorum.Yaa ciddi misiniz olur mu? Ay iyice panik oldum şuan