Yine Been

Cicekkz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
665
186
Merhaba yine ben:) ama birşey sormam gerekiyor geçen gün açtığım konuda bahsetmiştim ilkkez ilişki yaşadım ve bir defa girdikten sonra çok canım yandığı için devam etmedik korunmasızdık.Hamile kalma ihtimalim olur mu sizce? Neredeyse 1hafta oldu forumlarda yazan hamilelik belirtilerini okudum şüphelenmeye başladım regl olmadım zamanı geldi yarın olmam gerekiyor ama öncesinde bende belirtiler oldu mutlaka göğüs ağrısı v.s ama hiç biri yok stresten mi acaba? Girdiği sırada ıslaklık hissetmedim ama bilmiyorum..

afedersiniz partneriniz bilmiyor mu nereye boşaldığını?
Sordum bugün ilaç kullanayım mı diye O da bişey yapmadık falan dedi, sadece 1defa girdi zaten ama bilmiyorum yani ben söylediğim gibi ilk ilişkim anlamıyorum belki de stresten böyle hissediyorum bilemedim şimdi yani o daha iyi bilir sonuçta ama ben bi panik oldum cidden bilmiyorum...

Yaa ciddi misiniz olur mu? Ay iyice panik oldum şuan
Penis ucunda zevk suyu icerisinde sperm bulunuyorsa gebe kalinabilir. Bu sebeple geri cekilerek korunma bir korunma yöntemi degildir. Arkasinda duramayacağınız bir gebelik olusacaksa neden korunmuyorsunuz? Egitimsiz degilsinizdir bir suredir burayi kullaniyorsaniz korunurken bile hamile kalanlara denk gelmissinizdir. Yani anlamiyorum korunmamayi. Cehaletten baska bir sey degil. Aldıramasan, günü geçse ne olacak? Doğururum diyorsun. Oyle kolay saniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…