Hayır ailem memlekete gittiler bu bayram aynı şehirde değiliz 5-6 saatlik bi yol var. Aynı şehirdeyken aramız bir saatBayram sabahı 9 da çıksanız 10:00 da ailenizin yanında oluyorsunuz ve yine sabah saatleri
aaa çok özür dilerim.... o zaman eşiniz kurnazlık ediyor kesin ve net olun madem öyle sen annenlere gider ondan sonra gelirsin ben biletimi alıp gidiyorum diye. sözünü tutmayan kendisi kusura bakmasın ama sonuçlarına katlanacak. ıyy eski eş ailesine çok benziyor koloni halinde tatiller, her bayram ilk onun ailesiyle vakit geçirme... çok benciller çokHayır ailem memlekete gittiler bu bayram aynı şehirde değiliz 5-6 saatlik bi yol var. Aynı şehirdeyken aramız bir saat
E yapınEvleneli 7 sene oldu bayram gelsin istemiyorum vallahi bıktım artık. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz annemlere 1 saat uzaklıktayız normalde her bayram kayınvalidemlere gideriz kahvaltımızı yapar öğleden sonra annemlere geçeriz.
Bu bayram da ailem kurban kesmek için memlekete gitti. Bende eşimle bir anlaşma yaptım. Eşimin ailesiyle tatil yaptık bir hafta. Eşime dedim ki ben senin ailenle tatil yapacaksam bu bayram memlekete gidicez annemlere bayramı orada geçirecez dedim kabul etti. Dün ne zaman yola çıkarız diye sorunca bayram sabahı yola çıkacağımızı söyledi bahanesi de şu arefe günü çok trafik olurmuş niye o kadar trafik çekelim bayram sabahı 8-9 gibi yola çıkarız diyo bana. Asıl derdi bayram sabahı babasıyla namaz kılıp ailesiyle kahvaltısını yapıp yola öyle çıkmak çünkü biliyor ki böyle yapmazsa ailesi laf edecek. Beni de annem sıkıştırıyor sürekli evlendin evleneli bir bayram sabahını beraber geçiremedik diye.
Yani ben eşimin ailesiyle ördek gibi tatile bile beraber gidiyorken eşimin sırf bayram sabahını kendi ailesiyle geçirmek için arefeden memlekete gitmek istememesine delirdim artık konuşmuyorum evin içinde sinirlerim tepeme çıktı otobüs biletimi alıp kimseye bişey demeden basıp gidesim geliyor annemlerin yanına.
Eşim gitse dahi ben gitmezdim kahvaltıya onları görmeden yola çıkardım eşiniz ayıp olur annemleri görüp öyle gidelim derse de ağzının payını alır siz ses etmedik eşiniz kurnazlik yapicakEvleneli 7 sene oldu bayram gelsin istemiyorum vallahi bıktım artık. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz annemlere 1 saat uzaklıktayız normalde her bayram kayınvalidemlere gideriz kahvaltımızı yapar öğleden sonra annemlere geçeriz.
Bu bayram da ailem kurban kesmek için memlekete gitti. Bende eşimle bir anlaşma yaptım. Eşimin ailesiyle tatil yaptık bir hafta. Eşime dedim ki ben senin ailenle tatil yapacaksam bu bayram memlekete gidicez annemlere bayramı orada geçirecez dedim kabul etti. Dün ne zaman yola çıkarız diye sorunca bayram sabahı yola çıkacağımızı söyledi bahanesi de şu arefe günü çok trafik olurmuş niye o kadar trafik çekelim bayram sabahı 8-9 gibi yola çıkarız diyo bana. Asıl derdi bayram sabahı babasıyla namaz kılıp ailesiyle kahvaltısını yapıp yola öyle çıkmak çünkü biliyor ki böyle yapmazsa ailesi laf edecek. Beni de annem sıkıştırıyor sürekli evlendin evleneli bir bayram sabahını beraber geçiremedik diye.
Yani ben eşimin ailesiyle ördek gibi tatile bile beraber gidiyorken eşimin sırf bayram sabahını kendi ailesiyle geçirmek için arefeden memlekete gitmek istememesine delirdim artık konuşmuyorum evin içinde sinirlerim tepeme çıktı otobüs biletimi alıp kimseye bişey demeden basıp gidesim geliyor annemlerin yanına.
Bıktım bu eş ailelerinden. Erkekler evlenmesin.Evleneli 7 sene oldu bayram gelsin istemiyorum vallahi bıktım artık. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz annemlere 1 saat uzaklıktayız normalde her bayram kayınvalidemlere gideriz kahvaltımızı yapar öğleden sonra annemlere geçeriz.
1 saatlik yol istanbulda gunluk rutin yok insanlar ise gitmeyede gezmeyede en az 1 2 saat yol gidiyor 7. yildir neden donusumlu yapmadiniz.bir bayram onlarin ailesine sabah kalvaltisi 1 bayram sizin aileye.1 saat mesafe cok yakin mesafe .babaniz hayattaysa babam bayram namazi icin seni bekliyor ayip olur ilk kez bayram sabahi i bemim ailemle geciric3z diyin .7 yıl boyunca 1 saatlik yola gidip niye bayram kahvaltısı yapmayınız hiç ailenizle? Hata sizde.
Madem yapsın bayram kahvaltısını, hemen çıkın yola artık yapacak bisey kalmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?