Okudum ama tek taraflı olmuyor böyle şeyler.Mesela kayınbiraderin sana ne konu üzerine ne söyledi ve bu hakkı kendinde nasıl buldu sen ağzının payını nasıl veremedin ,yeni evli bile olsan.Kayınvaliden konuşmuşsa konuşmuş sen bu durumu bebeğin var neden çok üstüne düştün demek ki cahil insanlar diye geçiştiremedin.Sevmediğin biriyle neden evleniyorsun.Sevsen idare edebilrdin belki ama sen de de sabır yok.
Şu internetin yüzünden hergün yuvalar dağılıyor,hepimizin eşi de hemen hemen aynı kulvarda oyun peşinde ,ama konuşmuyorsa keyfi bilir sen çocuğunla ilgilen zaten hastaymış.Allah şifa versin baba evinde o bebeğe bakmak daha zor ne biliyim .Bence çok sinirlisin öyle hissettim bi rahatlasan rahat kafayla eşinle konuşsan ,bi aileleri konuşmasanız ,terapiye gitseniz en son boşanmayı dene derim.Sanki bizim harika evliliklerimizde 2 çift eşimizle konuşabiliyormuyuz.Yok ama ben yorgun o yorgun hayat geçiyor işte.Ama mutluyuz çünkü evinin sorumluluğunu bilen eşler iyice azaldı ,olanın da değerini bilelim diye bazı şeyleri görmezden geliyoruz.Herşeyin suçu cahillik,teknoloji kullanımını bilmemek